ozaly ne yaptın yahu
işin yoğun ama kendine göre çözümler üretmen lazım
mesela
sabah tamam
öğlen adananın yanına kola olmaz,ayran olacak.mümkünse adananın sadece eti yenilecek
akşama menün bunlarsa 2 kaşık patates püresi ve yanına salata yapmaya üşeniyorsan domates ye,salatalık ye..diğerleri olmazzzz

yalan değil sonuçta,diş ağrın vardı

bir şey yemeden atlattığına cok sevndimm
günaydınnnn
süpersinnn

tebrik ederim iradeli arkadaşım
sen zaten 59dan 58e düüşmüştün diye hatırlıyorum,bakalım tartı bugun neler söyleyecek
mutlaka burada da paylaş canım
evet o tartı değişmeli
hadi serveyle yarışın,biz de seyir edelim
hoşgeldinnn canımmm

toparladın bileee
mantıklı ama acaba kalorileri mi yazsam,bugun öyle yaptım..ayda'nın önerisiyle diyetarkadasım diye bir site var oraya üye oldum.cok beğend,m.inanılmaz güzel basarı hikayeleri var.ben de artık kalori takibindeyim
aramızdasın artıkk

aynen ben de aynı seyi yasıyorum.hiçbir şey yemiyorsun diyorlar bana da,dünyayı yesem de..ben çözümü karatay yapıyorum demekte buldum,yalan da değil ona uymaya da çalışıyorum.karatay diyet de değil,sağlıklı yaşam biçimi.bundan seslerini çıkarmıyorlar
çokk güzel canım aynen böyle devam
hergün menülerini yazarsan cok sevinirim,çünkü ben menüleri takip ediyorum
en kısa zamanda en güzel sonuçlarla karsılaşmamız dileğiyle

jillian seni seviyoruzzzz

tam bizim takıma göresin

tamam canım 800 kcal cok iyi
vovvv emine vovvv maşallah sana bir kere daha
ben verdiğin kilodan cok istikrarlı olmana,planın doğrultusunda ilerlemeye devam etmene hayranım,sana saygı duyuyorum
aynen ben de öyle yapıyorum tartıyıı
biri dagyolunu durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok iyi canımm
hızlı alınan hızlı gider
yeterki azimle sabırla yürümeye devam edelim

emine ve servey süpersiniz kızlarr
canım menüler böyle giderse artı cıkmaya devam edersin

kızma bana ama haklıyım
bence de deneme süreci çookk uzun,bunu hep söylüyorum ama yapacağımız bir şey yok.bu kararı tüm takımların kaptanları ve üyeleri aldı