günaydın kızlarrr
dün yoğun bir gündü
yoğun olması bir yana eşim evde olunca onunda yanında ottururken buluyorum kendimi
kafamız dağılsın diye ütopya filan izledik
hem işlere koştuım
hem de eşimle arada tembellik yaptımm
menülerin hepsini bugun inceleyeceğim
ben dün ne yedim,sağlıksız hiçbir şey yemedim(her türlü şekerli gıda,paketli ürün ve undan uzak) sporumu da yaptım ama menüdeki karbonhidrat oranı yüksek olduğundan
kilo artısı da yok vermek de yok

cumartesindeki menü gibi beslendim(sabah yulaflı krep vardı) akşama kepekli sandviç yedim 1812 kalori aldım
zaten diyet arkadaşım sitesinde de yazıyor 1750 kalori üstü kilo alırsın diye
neyse gelelim sonuca,artık sadece beyaz un ve şekeri değil,yulaf unu ve tam buğday ununu da hayatımdan çıkarıyorum
bol proteinli diyet,k.hidrat ihtiyacımı meyve ve sebzelerden aldığım,ve yağ ihtiyacını da yemeklerden aldığım bir beslenme şekline geçiyorum
bu arada eşim eve birsürü ıvır zıvır istedi. inşallah bir gün bu atıştırmalıklar daha pahalı,meyve ve sebzelerin daha ucuz olduğu bir dünya görürüz.
eşim bir paketten biraz alıyor geri koyuyor,öbüründen alıyor koyuyor...eski ben olsam hepsini yerdim.eşimin iradesine hayranım ama ben daha süper bir şey başaracağım inşallah;hiç yememek..paketli gıdalara tamamen karşıyım zaten..bana sorduklarında,özellikle gebelere aslaaa tüketmeyin diyorum.kendim tüketirsem ikiyüzlülük olurmuş gibi olacağını düşünüyorum.kendi sağlığım için,bebeğime örnek olmak için ben tüketmiyorum.bir de kızlar son çalışmalarda gazlı içeceklerin de cok zararı olduğu kanıtlanmış.sağlıklı uzun ömür için sağlıklı beslenme,spor ve zayıflık şart.şimdi genciz ama ilerisini mutlaka düşünmek gerek.
sigara konusuna değinmiyorum bilee..hastalıkların yarısı sigaradan doğuyor..
bugun kendiniz için büyükkk bir iyilik yapın.sigarayı bırakın.çocuğunuza örnek olun.evet bitti deyin.benim bir amacım var..sağlıklı yaşama.ve bunu amaca ulaşmayı cok istiyorum.kendi sağlığım ve cocuğumun sağlığı için irade ve sabır gösterip bu zehri bırakacağım.eliniz on gittiğinde geri çekeceksiniz.ve sunu bilin sigarayı bıraktıktan sonra bir kere bile içerseniz geri dönersiniz.bağımlılar bağımlı olacağını asla düşünmezler bu maddeye başlarken.sigaradan sonra sizi bekleyen sağlıklı yaşamı,temiz nefesi ve bağımlılıktan uzak hayatı düşünün ve buna sıkı sıkı sarılın
sigara içenlerin cocukları sigaraya baslarsa bu sizin sucunuz büyük oranda ve cocuğunuz bir kansere yakalırsa,bundan kendinizi sorumlu tutabilirsiniz...
yine konuyu nereden nereye getirdim...hakkınızı helal edin..gelelim benim konuma:
bugun güne haşlama 3 yumurta ile başladım
öğlen brokoli haşlarım (5dk) diye düşünüyorum
akşama da 1 adet tavuk baget
arada sütlü kafeinsiz kahve ve meyve
böyle günü bitiririm inşallah
ben şimdi spora kaçıyorum,onu da aradan cıkartıp geleceğim