Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah canım yaaa ne güzel spor yapıyorsun, senin kızına da maşallah, yapmana müsaade ediyor, benim oğlum çok fenaydı yaaa, hiçbirşey yapamıyordum, eşim bakıodu da ben biraz ev işi yapıyordum, uyumazdı, hiçbirşeyle oyalammazdı. sadece ben ilgilenince susardı. konuşurdum, şarkı söylerdim, kucağıma alır dans ederdim, Allahım ne günlerdi, çok zordu.
kızım uyuyunca yapıyorum.uyur uyumaz hopp jilliana,yarım saat sürüyor zaten,diğer egzersizler 5dkk,stretching 10 dakika
kızım uyanırsa jillian yarım kalıyor mağlesef:KK43:
aslında suan ben de cok uykusuzum..gece uyumadık ama kendi kedimi telkin etmeye calışıyorum,yoksa uykusuz olduğumu düşününce sinirleniyorum,uyuyacak vakit aramaya sartlanıyorum,uyuyamıyorum,o zaman etrafımdakileri ve kendimi üzüyorum..yani senin anlayacağın ben de kendimle oyun oynuyorum şu sıralar..kendime koşkoşkoş diyorum,düşünmemeye calışıyorum..bugunlerde gececek kızım büyüyecek inşallah..hem hergün böyle değil bazen gece 2-3 kez uyandığı vakit de oluyor,o günler mutlu oluyorum ama uyanma sayısı 10-15i gecince...neyse hiç umursamıyorum..günler hızlı geciyor,vakti iyi değerlendirmek önemli...koş callan koş :KK76::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

bu mistik çayı neden içiyorsunuz merak ettim zayıflatıyor falan mı yoksa sevdiğinizden mi
Ben tadını seviyorum. Bakalım bulabilirsem alıcam. Uzun süre tokluk hissi veriyormuş . Rakibeme duyurulur:KK50:
69 ne zaman olcam acaba? tam kırılma noktam bu sayı sonra 65 sonra 59 sonra bitti gitti:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

kızım uyuyunca yapıyorum.uyur uyumaz hopp jilliana,yarım saat sürüyor zaten,diğer egzersizler 5dkk,stretching 10 dakika
kızım uyanırsa jillian yarım kalıyor mağlesef:KK43:
aslında suan ben de cok uykusuzum..gece uyumadık ama kendi kedimi telkin etmeye calışıyorum,yoksa uykusuz olduğumu düşününce sinirleniyorum,uyuyacak vakit aramaya sartlanıyorum,uyuyamıyorum,o zaman etrafımdakileri ve kendimi üzüyorum..yani senin anlayacağın ben de kendimle oyun oynuyorum şu sıralar..kendime koşkoşkoş diyorum,düşünmemeye calışıyorum..bugunlerde gececek kızım büyüyecek inşallah..hem hergün böyle değil bazen gece 2-3 kez uyandığı vakit de oluyor,o günler mutlu oluyorum ama uyanma sayısı 10-15i gecince...neyse hiç umursamıyorum..günler hızlı geciyor,vakti iyi değerlendirmek önemli...koş callan koş :KK76::KK55::KK55::KK55::KK55:

benimki küçükken gündz neredeyse hiç uyumuyordu. akşam 4.30-5.00 gibi uyurdu, gece 1.00 e kadar uyurdu, 1.00 de kalkıp emerdi uyurdu, 4 te de son kalkış:KK57::KK57::KK57: o uyuyunca ben de evde işlerimi yapıp yatardım (bayılırdım). ya sen iyi diyet yapıyorsun, sütün azalmıyor mu? ben bir gün az yesem hemen azalırdı sütüm, yorgun olunca kesilirdi, azalmaya yer arıomuş benim sütüm zaten:( maşallah sana, iyisin sen.

aha da şuan önüme pasta geldi 1 dilim, dün yedim zaten bugün yemiycemmm:KK12::KK12: mandalina yiycem sadece:D:D:D

mandalnamı yedim:kk77:, pastayı çocuklara verdim:KK49::KK49:
irade diye buna diyolar. Tebrikler
Bende artıok yediğim herşeyi yazıyorum. Bloknotumla haftalık takip edicem kendimi..
Nette bir mağazada japon style ürünlere bakmıştım. Habire geliyor ekrana. Gördükçe içim eriyor, Ancak 59 olsam bile içine girebilirmiyim onların bilmiyorum ama kendime ödül koydum. 59kg.ye gelebilirsem stilimi tamamen değiştiricem. Ayyy insan kendini istediği gibi hayaledince bile mutlu oluyor dimi? Hadi kızlar sizde yazın ideal kg.da nasıl ney giyeceksiniz????

bence biz kadınlar potansiyelimizi küçümsüyoruz
benim ananemin 11 cocuğu var,11ine de baktı,evinden misafiri de eksik olmazmış,yemekler ev işi çocuck bakımı,erken yaşta beyin tümörü tespit edildi,amleliyatlardan sonra oturamamaya basladı,uzun da yasadı ve hiç hayatından yakındığını görmedim..çok çalışkan ve sabırlı bir kadınmış
babannemin de 4 cocuğu var,2 tanesi ölmüş..bu kadın bu acıyı yasamıs..tarlada sırtında bebek oruçlu bir şekilde çalışmış..hem tarla hem ev hem de 4 cocuk....
şimdi bu kadınlar bizim eski neslimiz..onlar bu kadar sorumluluğu kaldırabiliyorlarken biz neden böyleyiz..her şey fazla her sey ağır geliyor..her şeye isyan bayrağı çekiyoruz..çünkü kendimizi zayıf görüyoruz,başaramayacağımızı düşünüyoruz..
oysa aynı genetik yapıya sahip olduğumuz bu kadınlar kadar güçlü olma potansiyelimiz var..şimdi herbirimiz silkelenelim ve hayatta basarabileceklerimize odaklanalım
biz gercektennn hem kariyer yapabiliriz,hem sosyalleşebiliriz,hem ev işlerimizi yapabiliriz,istersek((((yeterince azimle cokkkk istersek))) her şeyi yapabiliriz inşallah

bence biz kadınlar potansiyelimizi küçümsüyoruz
benim ananemin 11 cocuğu var,11ine de baktı,evinden misafiri de eksik olmazmış,yemekler ev işi çocuck bakımı,erken yaşta beyin tümörü tespit edildi,amleliyatlardan sonra oturamamaya basladı,uzun da yasadı ve hiç hayatından yakındığını görmedim..çok çalışkan ve sabırlı bir kadınmış
babannemin de 4 cocuğu var,2 tanesi ölmüş..bu kadın bu acıyı yasamıs..tarlada sırtında bebek oruçlu bir şekilde çalışmış..hem tarla hem ev hem de 4 cocuk....
şimdi bu kadınlar bizim eski neslimiz..onlar bu kadar sorumluluğu kaldırabiliyorlarken biz neden böyleyiz..her şey fazla her sey ağır geliyor..her şeye isyan bayrağı çekiyoruz..çünkü kendimizi zayıf görüyoruz,başaramayacağımızı düşünüyoruz..
oysa aynı genetik yapıya sahip olduğumuz bu kadınlar kadar güçlü olma potansiyelimiz var..şimdi herbirimiz silkelenelim ve hayatta basarabileceklerimize odaklanalım
biz gercektennn hem kariyer yapabiliriz,hem sosyalleşebiliriz,hem ev işlerimizi yapabiliriz,istersek((((yeterince azimle cokkkk istersek))) her şeyi yapabiliriz inşallah
Mesajı beğendim. hatta çok beğen tuşu olsa onu yapacaktım ama bukadarı oluyor. Şöyle bi silkelendim. iyi geldi teşekkürler. %100 haklısın...

benimki küçükken gündz neredeyse hiç uyumuyordu. akşam 4.30-5.00 gibi uyurdu, gece 1.00 e kadar uyurdu, 1.00 de kalkıp emerdi uyurdu, 4 te de son kalkış:KK57::KK57::KK57: o uyuyunca ben de evde işlerimi yapıp yatardım (bayılırdım). ya sen iyi diyet yapıyorsun, sütün azalmıyor mu? ben bir gün az yesem hemen azalırdı sütüm, yorgun olunca kesilirdi, azalmaya yer arıomuş benim sütüm zaten:KK43: maşallah sana, iyisin sen.

aha da şuan önüme pasta geldi 1 dilim, dün yedim zaten bugün yemiycemmm:KK12::KK12: mandalina yiycem sadece:D:D:D
canım iki gündür 1800 kcal besleniyorum az değil bence
ilk ayımda neredeyse günlük 3500 kcal beslendim ve kızım beni emmedi bile
sonradan normal beslenmeye basladım 40ı civarı emmeye basladı
3. aydan sonra süt yapımı mekaniktir yani normal yediğin müddetçe aynı seviyede gelir
3 aydan önce psikolojik vs durumlardan etkilenir
belli bir aydan sonra göğüsler ilk aylardaki gibi sertleşmez ama süt vardır..kadınların coğu sütlerinin azaldığını düşünürler ama azalmamıstır..
bir de aslında senin bebeğin baya uyuyormus ama yanlış saatlerde uyumuş;neredeyse 12 saat
benimki 9-9.30 civarı uyur,sabah 5-6 civarı kalkarız( gece de en az 2,3 ama 20 kere,hatta 5 dakikada 1 uyandığı da olur)
gündüz de toplamda 2-2,5 saat uyuyor
ben geceleri kızımla asla konusmam,asla gülmem ses cıkarmam ve oyun oynamam,uyansa da ışığı da açmam
gündüz fazla uyursa uyandırırım, 2 saat uyuyor
gece 20 kez uyansa da yatağına geri yatırırım
ayrıca protein ağırlıklı beslenince sütün kalitesi artar,ben protein ağırlıklı besleniyorum.paket gıdaların katkı maddeli her şeyin bebeğime ve bana hiç yararı yok.bundan tüketmiyorum.kızıma da Allah nasip ederse ambalajlı gıda, kek pasta börek çörek ona yararı olmayan gıdalardan korumaya calışacağım.ben bir yere kadar yapabilirim tabi,sonuçta büyüyünce kendi kararlarını kendisi alacak,ben elimden gelenin en iyisini yapmakla yükümlüyüm.
bir hekim olarak cevremdekilere asla ambalaj gıda önermiyorum.önermediğim şeyleri kendim de yapmıyorum

selam kızlar bir yakının cenazesine gittim geldim o yüzden bi süre görünmedim şimdi işlerimi hallettim mistik çayımı içiyorum sizde maşallah yazışmışsınız
tatlım naber nasılsın özletme kendini fırsat bulunca gel olur mu?
Canım ya sen daha aşağıdaymışsın ben son durağın orda oturuyordum :)
Geçen gittim de ne değişmiş oralar ya yeni yeni avmler gelmiş aşağınıza :)

ah toplight ama ya
tam bunu okurken öğle yemeğimi yiyordum boğazımda kaldı tabağın yarısını bıraktım 1 dilim ekmek yicem demiştim onuda yarım bıraktım :)
yaa sorma biz biraz aşağıdayız evet taurus iyi oldu mahalle bakkalı gibi oldu nerdeyse :)
bak iyi ki demişim :)
Yok artık ..
Ne kadar verimli bir gün olmuş benim için.
Kalktım, site işlerinin büyük kısmını hallettim.
Kahvaltımı yaptım.
Halı silme
Süpürge, yer silme
Bazlama yaptım.
Çamaşır topla, ütüle, kaldır.
Yeni çamaşırları as
Banyoyu temizle
Akşam başlayacak projeye daha çok zaman ayırmak için yarının işlerine başladım.
Saate baktım saha 14 ve bizim paşa uyuyor.
Kalkayım bir de spor atayım araya.
Jilliana cesaret edemedim ama 3 mil leslie gider
Öpüldünüz kızlar.
oooo çok beceriklisin tatlım

dizi izleyen kızlar.

size house u tavsiye ederim. callan hekim olarak yazınca aklıma geldi.

callan izlemediysen senin izlemen şart :KK66:

ben geçen ay game of thrones u bitirdim. şimdi tudors a bakıyorum son sezondayım 5 bölüm kaldı. onu bitirince neye başlasam ki.

tavsiye bekliyorum. :KK15:

dizi izleyen kızlar.

ben geçen ay game of thrones u bitirdim. şimdi tudors a bakıyorum son sezondayım 5 bölüm kaldı. onu bitirince neye başlasam ki.

House MD
İzlenmezmi :)

dizi izleyen kızlar.

Gerileceksen Fringe
Düşünüp duracaksan Mentalist
Fantastik fantastik şaşayım diosan Doctor Who
Ay ne hoş ;) hemide fantastik demek istiosan Supernatural
Du azıcık güleyim diyorsan Two Broke Girls yada Big Bang Theory
Ay anam bugün ne olacak acep diyorsan 24
Herşekilde Kesinlikle Cougar Town
Neden bilmiyorum bayılarak izlediğim The Legend of the Seeker , fantastik bir sizi ;)

canım iki gündür 1800 kcal besleniyorum az değil bence
ilk ayımda neredeyse günlük 3500 kcal beslendim ve kızım beni emmedi bile
sonradan normal beslenmeye basladım 40ı civarı emmeye basladı
3. aydan sonra süt yapımı mekaniktir yani normal yediğin müddetçe aynı seviyede gelir
3 aydan önce psikolojik vs durumlardan etkilenir
belli bir aydan sonra göğüsler ilk aylardaki gibi sertleşmez ama süt vardır..kadınların coğu sütlerinin azaldığını düşünürler ama azalmamıstır..
bir de aslında senin bebeğin baya uyuyormus ama yanlış saatlerde uyumuş;neredeyse 12 saat
benimki 9-9.30 civarı uyur,sabah 5-6 civarı kalkarız( gece de en az 2,3 ama 20 kere,hatta 5 dakikada 1 uyandığı da olur)
gündüz de toplamda 2-2,5 saat uyuyor
ben geceleri kızımla asla konusmam,asla gülmem ses cıkarmam ve oyun oynamam,uyansa da ışığı da açmam
gündüz fazla uyursa uyandırırım, 2 saat uyuyor
gece 20 kez uyansa da yatağına geri yatırırım
ayrıca protein ağırlıklı beslenince sütün kalitesi artar,ben protein ağırlıklı besleniyorum.paket gıdaların katkı maddeli her şeyin bebeğime ve bana hiç yararı yok.bundan tüketmiyorum.kızıma da Allah nasip ederse ambalajlı gıda, kek pasta börek çörek ona yararı olmayan gıdalardan korumaya calışacağım.ben bir yere kadar yapabilirim tabi,sonuçta büyüyünce kendi kararlarını kendisi alacak,ben elimden gelenin en iyisini yapmakla yükümlüyüm.
bir hekim olarak cevremdekilere asla ambalaj gıda önermiyorum.önermediğim şeyleri kendim de yapmıyorum

ben de öyle, yeni doğum yaptığımda çok kalori alıyordum, acayip yoğurt, süt tükettim. ben de aynen hamileyken de emzirirken de ambalajlı ürün ya da hamur işi yemedim. ekmek ve ceviz, kuru üzüm, fındık falan çok tükettim, midemin bulanmasın diye sürekli atıştırmak zorunda kalıyordum, ekmek de aynı şekilde, sulu yemek yediğimde kusuyordum, ekmekle yiyince kusmuyordum. doğumdan sonra ekmeği bıraktım, son aya kadar kustum ya kabus gibiydi.

oğlum güzel uyuyordu, ama gündüz neredeyse hiç uyumuyordu, mahvediyordu beni. beslenmesi de iyi benimkinin. hazır yoğurt, hazır süt bile hiç vermedim, neyse ben çıkıyorum, eve gidiorummmm:KK49::KK49::KK49:

tatlım naber nasılsın özletme kendini fırsat bulunca gel olur mu?

Geelceğim kaptancım bol bol, sen nasılsın ? :KK68:

Bugün ki menüm :

Sabah:
2 yumurta
beyaz peynir

Ara: nescafe ikisi bir arada

Öğlen:
Herbalife shake (yoğurtla)
2 havuc

Ara:
2 salatalık
Tavuk + bol cin biber :KK48::KK48:

2,5 litre su, leslie 3 mile, 50 mekik :KK25:

:nazar::nazar:

Eveet gelelim bugunki menüye
Sabah kahvaltım dünkiyle aynı o yüzden resim çekmedm ipisince bir dilim ekmek tereyag bal.
Ögle yemegimin fotosunu koydum
Toplightin tam yemek sırasinda gelen mesajı üzerine ıspanak ve ekmek yarım yedim :)
Akşamda yarım tava mezgit yedim
Jillian kahve bugün tamamdır :)

Eklentiler

• 20150113_132122.webp
    20150113_132122.webp
    30 KB · Görüntüleme: 75
Back
X