- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #131.581
kızım uyuyunca yapıyorum.uyur uyumaz hopp jilliana,yarım saat sürüyor zaten,diğer egzersizler 5dkk,stretching 10 dakikamaşallah canım yaaa ne güzel spor yapıyorsun, senin kızına da maşallah, yapmana müsaade ediyor, benim oğlum çok fenaydı yaaa, hiçbirşey yapamıyordum, eşim bakıodu da ben biraz ev işi yapıyordum, uyumazdı, hiçbirşeyle oyalammazdı. sadece ben ilgilenince susardı. konuşurdum, şarkı söylerdim, kucağıma alır dans ederdim, Allahım ne günlerdi, çok zordu.
kızım uyanırsa jillian yarım kalıyor mağlesef

aslında suan ben de cok uykusuzum..gece uyumadık ama kendi kedimi telkin etmeye calışıyorum,yoksa uykusuz olduğumu düşününce sinirleniyorum,uyuyacak vakit aramaya sartlanıyorum,uyuyamıyorum,o zaman etrafımdakileri ve kendimi üzüyorum..yani senin anlayacağın ben de kendimle oyun oynuyorum şu sıralar..kendime koşkoşkoş diyorum,düşünmemeye calışıyorum..bugunlerde gececek kızım büyüyecek inşallah..hem hergün böyle değil bazen gece 2-3 kez uyandığı vakit de oluyor,o günler mutlu oluyorum ama uyanma sayısı 10-15i gecince...neyse hiç umursamıyorum..günler hızlı geciyor,vakti iyi değerlendirmek önemli...koş callan koş