Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Callan kas kutlem artınca tartıda da artı cıkıyorum amaaaa
çık önemli değil
önemli olan yağlardan kurtulmak,kaslı olmak
zaten sporun ilk haftası bende de kilo artışı olmuştu ama sonra kilo vermeye başladım
ciddi spor yapınca sadece ilk hafta artıyor kilo
ama aynadaki görüntü ciddi değişiyor
sporr cokkkk önemliii
insanımız hareketsizlikten hasta oluyor,ölüyor..spor hareket cokk önemli,çok değil günde 20 dakika bile yeterlii

S speedy26 @sinoki @fancy pency menülerinizi bekliyorum kızlarr
sağlıklı ve hafif bir gün sizinle olsunn,öğleden sonra tekrar menülere bakmaya gireceğim
ve 3aylık hedef tablosunun son halini ekleyeceğim,bilgilerini vermeyen arkadaşlardan tekrar kilolarını alacağım inşallah..öpüldünüzzz

Fit-Woman-Dancing-In-Field1.jpg
depositphotos_9259375-Portrait-of-fit-confident-woman.jpg

:KK71:
Abovvvvvv 400 gr et snr kofte snr kunefe snr cola ustune kahve mi amanınnnn burası neresı :KK67:(bıraz ugrasayım dur sen) emine duyyyy sesımı Cuma gunu kilo alma yarısmasına hosgeldınızzzz

Du bakay
Cuma hedef kiloma ulaşınca hatırlatırım serveycim
Veririm alimallah :KK73::KK49:

ozaly cim canım sorma sabah sanki onu cellatlara teslim ettim anneee ben seni çok özlerim beni yalnız bırakma diye ağlarken bırakıp çıktım ruh halimi düşüm şimdi kuaförde dip bıyamı yaptırdım bekliyom

Kıyamam ya
Mahvediolar böle yapıp işte insanı
Sabahta biz de bir ayrılık seromonisi oldu
Büzük büzük dudaklarıyla anniiiii dio ya
El bile sallamadı
Akşam büyük trip var
Normalde ben kaçarak gidiyorum işe de bugün yakalandım :(

Ben karatay gıbı dusunuyorum tam uygulayamasam da menunu begencektım kı begenmekten vazgec e bastımmm
İçinde bir yerde hala beni beğeniosun serveeeyyyyyy :KK45:

ozaly kübefe olmasaymış iyi imişte kübefe bozmuş tatlım
ayda özlettin kendini
toplightım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimin var beniiimmmmm :KK19::KK19:

geçmiş olsunn canım künefe ve kolayı imeseydin gayet güzel menüymüş..ette sorun yok,istediğin kadar yiyebilirsin..su ve spor güzel,tebrik ederim
Ay lav yu callan ay lav yu callaaann :KK45:
Duy serveyyyy duyyyyy :KK45:

Callanım künefe fena oldu hiç gerek yoktu ama isteğime direnemedim
Telafisi sporla tabi :KK49:

***2şubat pazartesi menü denetimi***

@toplight izinli

C CallanPinckney +

servey servey +

@dagyolu-izinli rakibem-

@hm22izinli

@EmineF

Ozaly Ozaly

@ayda2kilogo

S speedy26

yuppe yuppe

@sinoki+

@candy1907+

@fancy pency+

M morpapatyam
kızlar atladığım arkadaş varsa kusura bakmasın,yazmayan arkadaslar pazartesi neden menü yazmadı belirtsin lütfen

menü spor su hepsi güzel kaptanım

canım cuma hdef kilonu söylermisin
bir de hergn menülerini,sporunu ve içtiğin su miktarını yazmanı bekliyorum

su menü ve spor gayet güzel,tebrik ederim,böyle devam

menü spor ve su gayett güzek tebrikler azim kraliçesi

aynen öyle,akşama hafif gecirmek çokk önemli

buna hep devam et serveyim,çokkk güzelll

kas kütlen artıyor,çokk güzell

seni gayett iyi anlıyorum,ben de küçük eltinin yanında psikolojim bozuluyor,psikoloji alt üst olunca diyete devam çokk zor

geçmiş olsunn canım künefe ve kolayı imeseydin gayet güzel menüymüş..ette sorun yok,istediğin kadar yiyebilirsin..su ve spor güzel,tebrik ederim

ayyy cok tatlı bu oğlun,çook güldüm maşallah..nereden öğreniyorlar böyle şeyleri insan hayrete düşüyor :)))

canım menün gayet güzel ama akşama ucundan 1,2 lokma gözleme çok tehlikeli,tüm emeklerini boşa götrür,bunun yerine sabah 2-3 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin,akşam metabolizma hızımız düştüğünden akşamı hafif gecirebilmek çok önemlii
bir de yaptığın sporu ve içtiğin suyu göremedim

canım spor yapma şansım hiç yok.ama dün 10 a kadar iş yaptım.kızımı bırakıp spor yapamıyorum.su olayını bugun takip edip yazayım.pek dıkkat etmiyorum suya

çık önemli değil
önemli olan yağlardan kurtulmak,kaslı olmak
zaten sporun ilk haftası bende de kilo artışı olmuştu ama sonra kilo vermeye başladım
ciddi spor yapınca sadece ilk hafta artıyor kilo
ama aynadaki görüntü ciddi değişiyor
sporr cokkkk önemliii
insanımız hareketsizlikten hasta oluyor,ölüyor..spor hareket cokk önemli,çok değil günde 20 dakika bile yeterlii
Haklısın ben haftada 3 saat spor yapmayı hedef koydum kendıme artık hafrasonu musaıtsem 2 saat yapıyorum hem de kacamakları notr luyorum haftaıcı de yorgun oldugumdan en az 1 saat yapıyorum haftasonu yapamadıysam haftaıcı yuklenıyorum vucut bır yerden snr ıstıyor ztn spor yapınca tuvalet problemı de cozuluyor sanki kızlar su gorm caylarını ıcmeyın ben bır ara ıcıyordum bıraktım yenı toparlıyorum 3-4 gun cıkmadıgım oluyor bırakınca cayı şimdi sukur daha ıyı

Du bakay
Cuma hedef kiloma ulaşınca hatırlatırım serveycim
Veririm alimallah :KK73::KK49:

Kıyamam ya
Mahvediolar böle yapıp işte insanı
Sabahta biz de bir ayrılık seromonisi oldu
Büzük büzük dudaklarıyla anniiiii dio ya
El bile sallamadı
Akşam büyük trip var
Normalde ben kaçarak gidiyorum işe de bugün yakalandım :KK43:

İçinde bir yerde hala beni beğeniosun serveeeyyyyyy :KK45:

toplightım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimin var beniiimmmmm :KK19::KK19:

Ay lav yu callan ay lav yu callaaann :KK45:
Duy serveyyyy duyyyyy :KK45:

Callanım künefe fena oldu hiç gerek yoktu ama isteğime direnemedim
Telafisi sporla tabi :KK49:
Afiyet seker oldun pıt pıt yag olsun lop lop et olsun ne dıyorum ben yağ et olmasın canım indıgı yere dert ınmesın inş

Kızlar ben 3 lt yakın su ıcıyorum hergun bence cok terlemedıgım ıcın cok bu mıktar 1 saat spor yapınca bıle yuzum ısınıyor sadece o yuzden 3 lt ıke faydalı mıneraller de gıdıyor bobrekler yotuluyor surekli tuvaletteyım su kız cocuklarının altını ıslatan bebeklerı oluyor ya su ıcınce ben de aynen oyleee

Ama eskıden uyanır uyanmaz lavaboya gıderdım şimdilerde kahvaltıdan sonra gıdıyorum olsun hıdıyorum ya o önemli ya hiç gıdemesem

Ozaly Ozaly canim bidenem durustlugune hayranim
Sen o kalorileri sporla yakarsin senin yaptigin sporlarda az buz degil yani herkezin metabolizmasi farkli sen cuma gunu elinde kapakla gelirsen sasirmam :KK49::KK49:

Yenı gelen arkadaslardan bırısı menulerının kaptandan baskasının elestırmesını ıstemıyordu kimdı o hatırlatsanıza yanlışlıkla yorum yapmıyayım.emine yada özaly e yaptıgım gıbı takılırmışım bır de :mad:

Yenı gelen arkadaslardan bırısı menulerının kaptandan baskasının elestırmesını ıstemıyordu kimdı o hatırlatsanıza yanlışlıkla yorum yapmıyayım.emine yada özaly e yaptıgım gıbı takılırmışım bır de :mad:
Ben istemiyorum canim niye biliyomusun bana 4 4 luk beslenen ve spor yapan kisiler yorum yapmali hamurisiyle beslenen kimselerden yorum almak istemiyorum dinimi ogreten musluman olsa der gibi gelio bana

Ozaly Ozaly canim bidenem durustlugune hayranim
Sen o kalorileri sporla yakarsin senin yaptigin sporlarda az buz degil yani herkezin metabolizmasi farkli sen cuma gunu elinde kapakla gelirsen sasirmam :KK49::KK49:

Canımıncanı teşekkür ederim desteğin için
dünki menüm yüzünden bundan sonraki günlerde pek dikkat edeceğim, telafi edeceğim inşallah
:KK15::KK15:

Ordınarus servey yenı bır tespitte bulunuyor can kulagıyla dınleyın lutfen...
I hım ı hımm ses sss see :))))
Kızlar gununuzde sindirim problemı oldukca fazla. Insancıklar artık tuvalete cıkamıyor duzenli.benim boyle bır problemım yoktu ama mesela o form cayları gecıcı olarak cıkmanı sağlıyor sonra eskıden beter duruma geliyorsun.bır kere onları kullanmamalı oyle bır mekanızmaya sahıbız ki dogal bır sürec bu.bozmamalıyız genel sırkulasyonu bu bırıncı neden.2.su içmiyoruz su gercekten su içmiyoruz annem içtıgım sutu gorunce kızım için yanmış ne yedın sanki temmuzun ortasındasın dıyor:KK48:Gunde 2 bardak bıle ıcmıyorum dıyor.Su çok iyi bir çözucu yedıklerımız genelde katı ee nasıl ilerlesınler?3.alaturka tuvaletler çok daha faydalı aslında neden mı oturustan kaynaklı bır ıtıcı kuvvet oluşturuyor alafranga tuv dusunun oturuyorsunuz ve mecburen ıkınıyorsunuz cogu ınsanımız solemeye cekınıyor ama hemoraıd(tabıkı baska nedenlerı var hemoraıdın sadece bu değil) .ben işim geregı kimya ilgim alanı.gecende bır yerde okudum arge calışması vıtra alaturkada oturuldugu gıbı oturulabılen alafranga tuvaletler tasarlıyor.nedenı anlattıgım gıbı.4. Neden de fast food fast lıfe kaynaklı çiğnemeden yutuyoruz sındırılmesı uzun vakit alıyor.5.neden de tuvalette oturup beklemıyoruz deyıp hızlı yasıyoruz en az 10 dk beklenmeliymiş o pozisyonda vucut boşaltma eylemıne gecsın yok detıp kalkıyoruz.oğlum kucuk anne dıyor oturtuyorum sarkı soyluyor oyalıyorum bakıyorum buyuk yapmış aaa buyuk yoktu kı anne dıyor:)))
Ozetlemek gerekirse;
1. Su içecegiz
2.form cayları içmeyeceğiz
3.mümkünse alaturka kullanacagız
4.sabah kahvaltı sonrası olsa da olmasa da 10 dk bekleyeceğiz olur mu dıye
5.spor yapacagız
6.Çiğneyeceğiz yutmayacağız
7.eger alafeanga ise one dogru yani dızımız bagırsaklarımıza baskı yapacak sekilde egılerek bekleyeceğiz.

Aklıma aydanın asacagı yazı geldi:KK70:

Sabah sabah ne b...n bır muhabbet oldu:KK70:

Back
X