- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #133.341
Callan kas kutlem artınca tartıda da artı cıkıyorum amaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çık önemli değilCallan kas kutlem artınca tartıda da artı cıkıyorum amaaaa
Abovvvvvv 400 gr et snr kofte snr kunefe snr cola ustune kahve mi amanınnnn burası neresı(bıraz ugrasayım dur sen) emine duyyyy sesımı Cuma gunu kilo alma yarısmasına hosgeldınızzzz
ozaly cim canım sorma sabah sanki onu cellatlara teslim ettim anneee ben seni çok özlerim beni yalnız bırakma diye ağlarken bırakıp çıktım ruh halimi düşüm şimdi kuaförde dip bıyamı yaptırdım bekliyom
İçinde bir yerde hala beni beğeniosun serveeeyyyyyyBen karatay gıbı dusunuyorum tam uygulayamasam da menunu begencektım kı begenmekten vazgec e bastımmm
toplightım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimin var beniiimmmmmozaly kübefe olmasaymış iyi imişte kübefe bozmuş tatlım
ayda özlettin kendini
Ay lav yu callan ay lav yu callaaanngeçmiş olsunn canım künefe ve kolayı imeseydin gayet güzel menüymüş..ette sorun yok,istediğin kadar yiyebilirsin..su ve spor güzel,tebrik ederim
***2şubat pazartesi menü denetimi***
@toplight izinli
C CallanPinckney +
servey +
@dagyolu-izinli rakibem-
@hm22izinli
@EmineF
Ozaly
@ayda2kilogo
S speedy26
yuppe
@sinoki+
@candy1907+
@fancy pency+
M morpapatyam
kızlar atladığım arkadaş varsa kusura bakmasın,yazmayan arkadaslar pazartesi neden menü yazmadı belirtsin lütfen
menü spor su hepsi güzel kaptanım
canım cuma hdef kilonu söylermisin
bir de hergn menülerini,sporunu ve içtiğin su miktarını yazmanı bekliyorum
su menü ve spor gayet güzel,tebrik ederim,böyle devam
menü spor ve su gayett güzek tebrikler azim kraliçesi
aynen öyle,akşama hafif gecirmek çokk önemli
buna hep devam et serveyim,çokkk güzelll
kas kütlen artıyor,çokk güzell
seni gayett iyi anlıyorum,ben de küçük eltinin yanında psikolojim bozuluyor,psikoloji alt üst olunca diyete devam çokk zor
geçmiş olsunn canım künefe ve kolayı imeseydin gayet güzel menüymüş..ette sorun yok,istediğin kadar yiyebilirsin..su ve spor güzel,tebrik ederim
ayyy cok tatlı bu oğlun,çook güldüm maşallah..nereden öğreniyorlar böyle şeyleri insan hayrete düşüyor :)))
canım menün gayet güzel ama akşama ucundan 1,2 lokma gözleme çok tehlikeli,tüm emeklerini boşa götrür,bunun yerine sabah 2-3 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin,akşam metabolizma hızımız düştüğünden akşamı hafif gecirebilmek çok önemlii
bir de yaptığın sporu ve içtiğin suyu göremedim
Haklısın ben haftada 3 saat spor yapmayı hedef koydum kendıme artık hafrasonu musaıtsem 2 saat yapıyorum hem de kacamakları notr luyorum haftaıcı de yorgun oldugumdan en az 1 saat yapıyorum haftasonu yapamadıysam haftaıcı yuklenıyorum vucut bır yerden snr ıstıyor ztn spor yapınca tuvalet problemı de cozuluyor sanki kızlar su gorm caylarını ıcmeyın ben bır ara ıcıyordum bıraktım yenı toparlıyorum 3-4 gun cıkmadıgım oluyor bırakınca cayı şimdi sukur daha ıyıçık önemli değil
önemli olan yağlardan kurtulmak,kaslı olmak
zaten sporun ilk haftası bende de kilo artışı olmuştu ama sonra kilo vermeye başladım
ciddi spor yapınca sadece ilk hafta artıyor kilo
ama aynadaki görüntü ciddi değişiyor
sporr cokkkk önemliii
insanımız hareketsizlikten hasta oluyor,ölüyor..spor hareket cokk önemli,çok değil günde 20 dakika bile yeterlii
Asırı zayıf mıydın oncedenevlendiğim zaman olan,sonradan olmayan giysilerimi (elbiselerimi) denedim
halaaa olmuyorrlarrrrr![]()
Afiyet seker oldun pıt pıt yag olsun lop lop et olsun ne dıyorum ben yağ et olmasın canım indıgı yere dert ınmesın inşDu bakay
Cuma hedef kiloma ulaşınca hatırlatırım serveycim
Veririm alimallah
Kıyamam ya
Mahvediolar böle yapıp işte insanı
Sabahta biz de bir ayrılık seromonisi oldu
Büzük büzük dudaklarıyla anniiiii dio ya
El bile sallamadı
Akşam büyük trip var
Normalde ben kaçarak gidiyorum işe de bugün yakalandım
İçinde bir yerde hala beni beğeniosun serveeeyyyyyy
toplightım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimin var beniiimmmmm
Ay lav yu callan ay lav yu callaaann
Duy serveyyyy duyyyyy
Callanım künefe fena oldu hiç gerek yoktu ama isteğime direnemedim
Telafisi sporla tabi![]()
amin canımAfiyet seker oldun pıt pıt yag olsun lop lop et olsun ne dıyorum ben yağ et olmasın canım indıgı yere dert ınmesın inş
Ben istemiyorum canim niye biliyomusun bana 4 4 luk beslenen ve spor yapan kisiler yorum yapmali hamurisiyle beslenen kimselerden yorum almak istemiyorum dinimi ogreten musluman olsa der gibi gelio banaYenı gelen arkadaslardan bırısı menulerının kaptandan baskasının elestırmesını ıstemıyordu kimdı o hatırlatsanıza yanlışlıkla yorum yapmıyayım.emine yada özaly e yaptıgım gıbı takılırmışım bır de![]()
Ozaly canim bidenem durustlugune hayranim
Sen o kalorileri sporla yakarsin senin yaptigin sporlarda az buz degil yani herkezin metabolizmasi farkli sen cuma gunu elinde kapakla gelirsen sasirmam![]()