günaydın hanımlar dün özellikle aktif olamadım. zira yanıma bir arkadaşım geçici olarak taşında onunla alakadar olmak durumda kaldım akşam geç vakte kadar ev ve onunla ilgilendim. dün biraz sınırlın dışına çıktım o kadar iki akşamdır vakit olmaması sebebiyle pilates yapamadım :/
herkese günaydınlarrr tekrar :))
Normalde yalnız mı yaşıyorsun manolyacım? Ne güzel arkadaş olmuş sana.
slm kızlar sabah dr a gittim tekrar bronşite çevirmiş bu sefer raporu kullanmazsan zatürreye çevirecek dedî ilaçları değiştîrdî çarşambaya kadar öksürükte düzelme olmazsa göğüs dr uns gitmem gerektîği söylendi kızlar takım size emanet
Kaptanım, çok geçmiş olsun.
Lütfen bu sefer kendini ihmal etme.
Diyeti falan da boşver, gerekirse artılarla gel bu cuma ama iyi gel.
kızlar hava çok soğuk ve büroyu ısıtamıyoruz. çok üşüyorum öyle ki ellerim parmaklarım uyuştu klavyeyi kullnırken zorlanıyrorum. hava yağmurlu bugun
Ben de dün dondum resmen yahu. Yalnız, şu sıcak su torbalarını kim icat ettiyse saolsun.
Kızlar benım de oğluş hastalandı grıp sanırım burun akıntısı ates halsızlik kıyamam yaaa ıcım gıdıyor ona baktıkcaaa
Kaptanım gecmiş olsun
Spedy nerelerdesın kendını spora mı verdın yoksa benı yenmek ıcın
Ayy, geçmiş olsun miniğine serveycim.
Üc tane ustume olmayan elbisem vardı az önce 3 unu denedım bırı olması diğer ıkısı oldu bedenlerı 36 ve 38. Şimdi uzerıme olan elbisenin bir tanesi ipekyolun siyah saten elbise yazın esımın kuzenı evlenınce gıymeyı hedefliyorum ama uzerımde bol durursa cok daha sık olur.bu elbıseyı bır ıkı ay önce denemiştim fermuarı arkadan kapanmadı hatta fermuarın alt kısmı patlamıştı kapatmaya calışırken

simdi rahatca kapandı ama üzerimde dans etmedi gerek inş basarırımmmm
Evet evet, saten elbise bence de bollaşsın biraz şeker. Çok daha iyi oluyor.
Çok iyiymiş liste.
Yalnız bizimkisi bozuk galiba, bunların hepsini yapıyor da, ben eşya bulma konusunda berbatım.
Hafızam çok kötü ve bazen sakladığım şeyi bulmak konusunda yaptıklarım facia oluyor.
Geçen evlilik cüzdanına ihtiyaç oldu ama sinirden heryeri dağıttım. Sonunda bulunca, aaa evet buraya saklamıştım dedim.
O sırada eşim geldi odaya ne oldu diye, söyledim. Eee, şuraya koymuştun ya dedi. O an kendimi atasım geldi.