- 2 Mart 2015
- 35
- 26
- 18
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.781
üzülme daha çok hareket edersin bugün.olan olmuş bir kere önüne bakmalısın morpapatyam...çooook moralim bozuldu.
üşenmedim karşıdaki fırına sandviç ekmeğinin gramını sordum
120 grmmış
1 dilim beyaz ekmek 30 gr. =77 kalori
77*4+yaklaşık 50 gram kaşar kullansa oda 170 kalori
yani sabahki yediğim tost ortalama 478 kalori.((((((
bişiler yemem gerekiyoüzülme daha çok hareket edersin bugün.olan olmuş bir kere önüne bakmalısın morpapatyam...
ins canim bende oyle umit ediyorum bir ay dan fazladir izindeydim bu surede nefsim simardi ipleri elinden almam 3-4gun iyi bir mucadele etmekten gececek gibi gorunuyor amin sanada iyi aksamlar.bir süre böyle devam eder ama sonra geçecektir dağyolu.bu arada geçmiş olsun.amin hepimize Allah kolaylık versin.iyi akşamlar...
hımm.dun akşam muzlu yaptım.ama portakallısını denemdim.sütlü yapıcam dıymı
can benim durumum sebepsiz infertilite oldugundan herzaman dikkat
ediyorum o yuzden ins kosu
bandinda yuruyecegim yoksa hala gozum jillanda.ins bu yogayi arastirm tesekkur ederim
Canım bir ay önce birer hafta 2 yirmilik dişimi çektirdim. Bi çok duyduğuna okuduğuna anlatılşana inanma.
Tüm yirmiliklerim çekildi 2 si ameliyattı daha önce genel anestezi değil.İnan diş çekiminden farkı olmadı ne işlem sırasında ne sonrasında çok şükür.
Diğer 2 yirmilik dişim ameliyat değildi ama yarılarak çekildi yine hiç sorun olmadı.
Arka azı dişimi çektirdim mecburen.Çekim işlemi normaldi abartmayım sonrasında bir hafta yüzüm şiş ve mor dolaştım.
demem o ki yirmilikleri kabus gibi anlatıyorlarda herkesin acı eşiği bir değil ve doktorda bir değil kendini ürkütme boş yere.
20liklerin zorluğu çekim sonrası biraz ağrı yaşatması o da ömür boyu çekeceğin acının kurtuluşu yapcak bişi yok=)
çooook moralim bozuldu.
120 grmmış
Ben sütlü daha çok seviyorum papatyam ama istersen 1 kaşık yoğurt da ekleyebilirsin ilave olarak.
O kadar spora izin varsa, yogaya da vardır dağyolu, bak burada da konu var.
Ben inanıyorum olumlu etkileyeceğine.
Ciddi misin çilekcim ya?
Sonrasını çok umursamıyorum açıkçası.
Ağrı kesici, dayanma derken geçer ama ben o anı yaşamaktan çok korkuyorum.
Böyle gıcır gıcır ediyor mu? Tutum dişi baya baya çekiyor mu?
Amanınn.
Çok fazlaymış cidden.
canm coook gecms olsnKızlar ben yarın yokum.
Dişçiye gideceğim.
Neler olacak bilmiyorum ama o kadar korkuyorum ki.
Keşke bir çözüm çıkıverse ortaya.
ya yaBende şekere dayanamıyorum tatlı olsunda ne olursa olsun modum hiç değişmiyor.Direniyorum alışacağım şekersiz hayata=)
Canm kendini kasmamaya gayret et ii düsün ii olsn20'lik dişlerim yandaki dişlerin altından geliyormuş ama pat diye çekemezler diye genel muayene gibi düşünüp gitmeye bakıyorum.
Genel aneztezi olmadan hiç bir şekilde ameliyata girmemeyi planlıyorum ama bakalım.
Üzülme tatlm yarn telafi edersnçooook moralim bozuldu.
120 grmmış
Canım çekimlerden biri baya zorlu oldu benim.zorlu derken ben hissetmedim ama dişçi uğraştı. şöyle söyleyim üstüme diziyle bastırdı öle çektiama bişey hissentinmi dersen hayır hissetmedim o an.
tabi kucağımdaki dişçinin ağırlığı dışında=)
Güzelce uyuşturulunca dişçi orayla ne kadar uğraşsada hissetmiyorsun.
uyuşma geçince anladım ben baya bi zorlamış beni ama dediğin gibi buz koy agrı kesici al uyumaya çalış o agrı çekilmicek agrı değil.
İzne ayrılsam kilo alırım kesın bu hafta 2-3 gun yatılı misafırım gelcek farklı gunlerde yemege davet ettıklerım var işler bır yandan o yuzden gıremıyeceğim bır sure cumaya kilo mu bildırırım mutlaka onu bıldırmezsem salarım kesın ızın almadan nasıl cozecegız
Persembeye patron ve genel mudur gelecek fabrıkaya o gun yemege misafır davet etmiştım ama nasıl yetıscek bılmıyorum temizlik için yardımcı abla gelemıyecekmiş ev sandını snr cuma sehır dısından mısafır gelcek işler desenız allaha emanet spor yapamıyorum ztn gerıldıkçe içimden bırı tatlı ye dıyor dırenıyorum yememek için ama stresliyim haftaya 3 gun ıstanbulda olcam egıtım için gıtmeden esımle oğlusa yemek hazırlamam gerek snr kendımı haxırlamalıyım yoğun ıkı hafta olcak bu surecte ızın mı alayım kı almak ıstemıyorum salmıyım dıye yok benı ıdare eder mısınız cuma kilo bıldıreyım ama sık gıremem
Stresten surekli esıme sarıyorum istemsız bagırıyorummm bu hiç hoşuma gıtmıyor cunku haketmıyorrr ayrıca regl durumum berbat hatırlarsanız yenı dusuk yaptım ya acayıp yoğun regl oluyorum ve duzen kalmadı surekli gecıkıyor vucudum sapıtık yani bununla beraber tuvalet problemım var anlayacagınız hurdaya cıktımmmm
Amma agladımmm heeee
servey cim sen sıkma canını cumaya kg nu bildir yeter
ozaly berelerde sesi çıkmıyor benden haberler yatıp duruyorum artık çok sıkıldım
canm coook gecms olsn
ya yabende acayp seker aseriyorum bildqnz cok zorlaniorm ya canm tatli nsyler istio nolck bu böle
Canm kendini kasmamaya gayret et ii düsün ii olsn
Üzülme tatlm yarn telafi edersn
Güzelim sorunlarını tam olarak bilemiyorum ama kaybettiğin bebeğin için geçmiş olsun Allah hayırlısıyla yeniden nasip eder inş.Stresten surekli esıme sarıyorum istemsız bagırıyorummm bu hiç hoşuma gıtmıyor cunku haketmıyorrr ayrıca regl durumum berbat hatırlarsanız yenı dusuk yaptım ya acayıp yoğun regl oluyorum ve duzen kalmadı surekli gecıkıyor vucudum sapıtık yani bununla beraber tuvalet problemım var anlayacagınız hurdaya cıktımmmm
harika cok begendm sen mi yazdn cnmKızlar, bilin bakalım bu yazı kimin?
Bakalım beğenecek misiniz?
http://www.zayiflamaiksiri.com/2015/03/zayflamay-hzlandran-5-davrans.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?