Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun canım.ama ne kadar cok korkarsan ışın okadar zor olur.biraz rahat ol bence

Çok haklısın papatyam ama bunu gel de bana anlat.
Ciddi anlamda kaçasım var.
Bir de yarın bir şey yapılmayacak, sadece muayene.
En son gittiğim dişçi oluşturdu resmen korkuyu içimde.

Sonrasında huzurlu olcaksın onu düşün. şimdi ertelesen gece yarısı ağrıyla uykularını bölecek sağlıksız dişler=)

Sonrasında huzurlu olcaksın onu düşün. şimdi ertelesen gece yarısı ağrıyla uykularını bölecek sağlıksız dişler=)

Kesinlikle öyle, sırf bunu düşünerek gitmeye ikna oldum ama bakalım nasıl olacak.

Bende şekere dayanamıyorum tatlı olsunda ne olursa olsun modum hiç değişmiyor.Direniyorum alışacağım şekersiz hayata=)

ben aslında şekersiz hayata alıştım çok şükür.yıllardır kullanmam tatlıylada aram çok yok ama bünyemin ne zaman ihtiyaç duyduğunu farkediyorum o an biraz alıyorum sadece..

sorun mu var genel kontrol mu?

20'lik dişlerim yandaki dişlerin altından geliyormuş ama pat diye çekemezler diye genel muayene gibi düşünüp gitmeye bakıyorum.
Genel aneztezi olmadan hiç bir şekilde ameliyata girmemeyi planlıyorum ama bakalım.

birgün endoskopiye girmem gerekiyordu.ablamda tam o gun ağır hasta oldu benımle gelemedı.polikinliğe gittimnasıl tirtir titriyorum.önumden bir adam gırdı.sedyeyle çıktı.tam kaçıyordum hemşire denk geldi.eğer kendini kasarsan o boruyu yutamassın çoook uğraşırsın.ama rahat olursan hemen yutarsın işin 5 dk da biter dedi.cesaretlendim ve kendimi doktorun eline bıraktım.hiç kasmadım ve gerçektende işim 10 dk da bitti ve çok rahat geçti.kendini çok kasma gözlerini kapat ve kısa surede biteceğini düşün

Ahh, endoskopi için de yaşamıştım yıllar önce ama sanırım ondan bu kadar korkmamıştım.
Yine de ben sakin olmaya çalışayım.
Mümkün olursa eşimi de içeri alayım destek olsun.

buarada akşam için bana doyurucu az kalorili verebileceğin bir smoothi taarifin varmı canım

Ben en çok muz ve portakal karışımını seviyorum.
Yarım yarım koysan yeterli 1 bardak için.
4-5 fındık, biraz yulaf kepeği eklersen daha güzel olur.
Ben hindistan cevizini de seviyorum.

hımm.dun akşam muzlu yaptım.ama portakallısını denemdim.sütlü yapıcam dıymı

can benim durumum sebepsiz infertilite oldugundan herzaman dikkat
ediyorum o yuzden ins kosu
bandinda yuruyecegim yoksa hala gozum jillanda.ins bu yogayi arastirm tesekkur ederim

Kizlar iki gundur ikindiye dogru aclik ve tatli ihtiyacim oluyor ve diyeti bozuyorum herhal insilun direnci olustu yine bir sure kendimi eve kapatmam gerekecek cunku disari cikinca taviz veriyirum birde giribim hala gecmedi direncim dusuk onun etkiside var herkesin kendi gore durumu var Allah kolaylik versin

Canım bir ay önce birer hafta 2 yirmilik dişimi çektirdim. Bi çok duyduğuna okuduğuna anlatılşana inanma.
Tüm yirmiliklerim çekildi 2 si ameliyattı daha önce genel anestezi değil.İnan diş çekiminden farkı olmadı ne işlem sırasında ne sonrasında çok şükür.
Diğer 2 yirmilik dişim ameliyat değildi ama yarılarak çekildi yine hiç sorun olmadı.
Arka azı dişimi çektirdim mecburen.Çekim işlemi normaldi abartmayım sonrasında bir hafta yüzüm şiş ve mor dolaştım.
demem o ki yirmilikleri kabus gibi anlatıyorlarda herkesin acı eşiği bir değil ve doktorda bir değil kendini ürkütme boş yere.
20liklerin zorluğu çekim sonrası biraz ağrı yaşatması o da ömür boyu çekeceğin acının kurtuluşu yapcak bişi yok=)

çooook moralim bozuldu.

üşenmedim karşıdaki fırına sandviç ekmeğinin gramını sordum
120 grmmış
1 dilim beyaz ekmek 30 gr. =77 kalori
77*4+yaklaşık 50 gram kaşar kullansa oda 170 kalori

yani sabahki yediğim tost ortalama 478 kalori.((((((

bir süre böyle devam eder ama sonra geçecektir dağyolu.bu arada geçmiş olsun.amin hepimize Allah kolaylık versin.iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…