Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben de ilk defa duyuyorum
çokk beğendim bu yazıyı,hemen kaydettim
çokk teşekkürler
çok mantıklı geldi bana

Aynen, nedenini anladık resmen. Çok iyiymiş.
Türk kahvesine bayılırım, sade sade ama onun haricinde de şekersiz tüm kahvelere varım.
Filtre, nescafe hiç fark etmez.

Önemli olan vermen zaten, tartı halledilir bir şekilde.

Esmercım sutu yatmadan önce içme bence sonucta uyumaya gıdıyorsun onu gunduz acıktıgın bır ara iç daha ıyı olurrr
tatlm bnm hc süt icme yogurt yeme huyum yoktr doktor o zaman bana mutlaka ic hem süt rahat uyutr insani demsti ondn iciyorum yoksa hc sewmem sütüde yogurdu da

Oh ne güzel doktormuş o
Gerçi düzenli beslenme olunc veriliyo kilolar. Listeden çıkmadan uygula bakalım güzel güzel gitsin kilolar=)
bnde listeden cikmadan uymayi hedefliyorum ya bakalm insallah yapablrm

Kilo almak için mi gittın dıyetısyene
Yok tatlm bn bunu bi kere uyguladm 1 ay uygulayabldm 3 kilo fln vermistm :)

aynen dagyolcum katılıyorum
özlemişim seni yaa
ee kaç kilo oldun,hemen sorayım
bu arada yeni rakibeler de edindim
yuppe ve ozaly
şimdi 4ümüz yarısacağızzz
Kilomu nasil soylim sen kacsin 4 lu gurubumuzda arkadaslara basarilar sen simdi 57 yi gordun he masallah keske izne ayrilmayamisim neyse kos ayse kos callan ucmus gitmis sensiz yanlizlik cekmesin

canim doktor asilama yapmak icin iki ay sonra gel dedi bende bu zamani degerlendirmek istiyorum guzel dilegin icin tesekkur ederim

bu paylasim cok guzel tesekkurler

Yeni gelen arkadaslar siz hosgelmissiniz hedefsiz insan ruzgar onundeki yaprak misali ruzgar nereye gotururse oraya gitmek zorunda ama hedefi olan bizler mukavemetli yol olan bu forumda birbirimize destek olarak İNSALLAH en kisa zamanda hedefimize ulacagiz buna ben cani gonulden inaniyorum ya siz

8 dilim ekmek için dedım

Ne güzel dağyolu, incecik bir vücutla hamile kalmak da ayrı zevk olacak bence.
Bu dönemde, spor yapmanın sakıncası olmayacaksa günde yalnızca 5 dakikanı alacak tibet yogasını tavsiye ediyorum.
Hamile kalmanı bile kolaylaştıracaktır.
Hormonları ve sistemlerimizi düzenliyor.

Kızlar ben yarın yokum.
Dişçiye gideceğim.
Neler olacak bilmiyorum ama o kadar korkuyorum ki.
Keşke bir çözüm çıkıverse ortaya.

paylaşım için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…