- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.001
seyyah sen kaç kiloyla ayrılmıştıngünaydın kızlar kilom :60,8 :)
çok mutluyum 60lara düştüm. geçen haftakı kilom 61,4 dü galiba. not almamışım unutttum.
ben yıne yollara düşüyorum. gelince yazacağım menümü falan.
bu hafta bukadar hareket etmenın faydası oldu demekki. çünkü öğle öğünlerim giç iyi değildi.
bu arada cokk tebrik ederimgünaydın kızlar kilom :60,8 :)
çok mutluyum 60lara düştüm. geçen haftakı kilom 61,4 dü galiba. not almamışım unutttum.
ben yıne yollara düşüyorum. gelince yazacağım menümü falan.
bu hafta bukadar hareket etmenın faydası oldu demekki. çünkü öğle öğünlerim giç iyi değildi.
dediğin gibi yılmak yok manolyacım,aynen devamgünaydınlar arkadaşlar,
bu gün cuma ve o mutsuz haberi vermek zorundayım kendi adıma, sabah tartıya çıktım ve gördüklerim gerçekten hiç hoş değildi bir kg' dan fazla almışım 78,9 kilo idim, anlaşılan o ki hastalık ve iş yeri değişikliği bana yaramadı.
ama kendime olan inacımı kaybetmicem. yeniden ve yeniden başlicam inşllh sağlıklı bir manolya için buna ihtiyacım var ve sağlıklıyken daha mutluyum.
ve tavsiyelerinize şimdiden açığım, şimdiden teşekkürler.
speedycim kaç kg sınÇok çok geçmiş olsun kaptanım. Çocuklar mı sen mi yattın hastaneye? İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Dualarım seninle....
nefis terbiyesi çok önemi bencecanım doğrumu yaptım bilmiyorum ama bu hafta kendim i çok aç bıraktım
akşamları hep aç yattım
çokk geçmiş olsunGecmis olsun kizlar..bizde antibiotik icioz hic istemeye istemeye
gecen gece acile gittik bogazlarinde enfeksiyon var dedi kizim simdi iyi 39.2 leri gorduk ates olarak.Allahim tum hastalara sifa versin
ooooo cok fazla tüh tühh nese artk öqrenms oldmşok olacaksın,orta boy bir simit 434 kcal
Tskler cnm..valla cilekli kahve en son çarsamba girmis olarak gözüküyo rakip yok yani ortalarda :)speedycim kilon kaç
tebriklerr canım
cok iyi gidiyorsun böyle deam
cilekli kahve ne yaptı acaba
yok canım kurallara göre 3. cuma listeye girebiliyorsunBen yeni geldm ama simdi hemen listeye dahil oluyormuyuz bilmiyorum
tm cnmyok canım kurallara göre 3. cuma listeye girebiliyorsun
yineyeniden senin menü ve sporlarını düzenli görelim olur mumeraba bende pazartesi katıldım.ama bu hafta kilo verme adına bişeyler yapamadım.kilom 99.4 umarım ilerleyen hafta daha iyi olur...
Saolasin cnm insallah ya su salginlar gecince rahatlicazçokk geçmiş olsun
havalar ısınsa da kurtulsak inşallah
yuppecim ozaly izinde değil değil mi,bildirim yapacak mıSaolasin cnm insallah ya su salginlar gecince rahatlicaz
Bnm bildigim bu haftadan sonra baslicak bildirime izinli die biliom daa oline olmadWatsaptata gorsem sorarim hemen canimyuppecim ozaly izinde değil değil mi,bildirim yapacak mı
benim 3. cumama ama daha önceki kıloma inemedim hala. haftaya inşallahkızlar bu hafta 3. cuması olan var mı
siz böyle anlattıkça kreşten çok korkuyorum.kızlar günaydınlarr
kaptanım çok geçmiş olsun canım Allah çabucak iyileştirsin oğlunu.
benim kızı da götürmüştük çocuk doktoruna ciğer filmi çektirmişti kadın neyse sonra dedi buhar makinası al acile indirdi ağızdan ilaçlı buhar verdirtti falan. bizde 100 tl para verdik makina aldık. antibiyotiğe başladık 3 gün kullanın iyileşme olmazsa yatıracağız dedi. biz de başka bi dr daha araştırdık.
ertesi gün o dr a gittik aynı ciğer filmini ona da gösterdik.
hiç bişeyi yok antibiyotiği de kes dedi. kreş çocuğu bu öksürük bitmeyecek. dedi. gereksiz antibiyotik yükleme dedi. biz gittiğimizde aralık dı. şimdi antibiyotik kullanırsan ocak şubatta ne yapacan dedi. bizde kestik ilacı. istersen başka bi dr a daha götürme imkanın varsa bi dene derim. bazen boşu boşuna bizleri telaşlandırabiliyor dr lar.
birisi ilacı kes diyor diğeri hastaneye yatırabiliriz diyor.
bu arada benim kızım da kreşden su çiçeği kapmış. dün heryeri kabardı. 1 hafta göndermeyecem okula. şimdi eşim bakıyor. çocukların hastalığı çok çok daha zor oluyor. bende nezleyim ama inan hiç umrumda değil kızımda aklım babasıyla napıyor acaba diye.
alkışşş yuppe harikasın. gözün aydın çok yakın kılolarımızGecen hafta 61.2 bu hafta 60.6 gecen hafta aldiklarim gitmis cok sukur
ufff ne diyosun callan nekadar çokmuş.şok olacaksın,orta boy bir simit 434 kcal
60,3 le ayrılmıştım. birdahakı hafta gireirm listeye inşallahseyyah sen kaç kiloyla ayrılmıştın
aynı kiloya geld,ysen listeye girmen lazım
Saol canm gecen hafta almasaydim bu hafta 5li rakamlari gorebilcektim belkide :) sen kactin cnmbenim 3. cumama ama daha önceki kıloma inemedim hala. haftaya inşallah
siz böyle anlattıkça kreşten çok korkuyorum.
alkışşş yuppe harikasın. gözün aydın çok yakın kılolarımız
ufff ne diyosun callan nekadar çokmuş.
60,3 le ayrılmıştım. birdahakı hafta gireirm listeye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?