Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar sizden cokk cokkk özür dilerim,bu ara kilo vermekte zorlanıyorum gerçekten,savaş veriyorum diyebilirim
çok üzgün olarak 300 gram aldığımı söylemeliyim
geçen haftaki kg:57.9
bu hafta:58.2

bi arkadaş kaç kgdan buraya düştüğümü sormuştu
hemen anlatayım
doğuma 75 ile girdim
71 ile çıktım
1 hafta sonra 66 kg idim (normal doğum yaptım,kızım bir hafta hastanede kaldı,onu sürekli emzirmek için hastanedeydim,eşimle sürekli koştuk,eşim de neredeyse benim kadar kilo verdi...)
40ım çıkana kadar kaynanamda kaldım (kaynanam ana yarısıdır,çok ilgilendi sağolsun) amaa bebeğim hastanede biberona alıştığı için beni emmedi,ben de sürekli süt sağıyordum,etrafımdaki herkes çok yemememi istedi,süt olsun diye..ben herkesi dinlemem ama eşim de ye dediği için çok yemeğe başladım(eşim mantıklı bir insan olduğu için,genelde onu dinlerim) sonra 1 ayda 5 kilo aldım..çünkü günlük kalori tüketimim 3000-4000kcal civarıydı ( ve hala bana bir şey yemiyorsun diyorlardı) evett 71 kg ile yolculuğa başladım,66 kg a kendi çabamla düştüm,bazen günde 1lt dondurmaa yedim,bazen 1 paket çekirdek yedim,bir ara yulaf kepeği ve kuruyemişleri,içine yumurta süt ekleyip robottan geçirdim,kocaman bir krep yapıp yedim sonrasında sadece protein sınırsız aldım..böyle 1-2 kg gitti,bundan da sıkıldım vee salataları keşfettim,kocaman büyük yağsız salata karnımı tok tutuyordu,çünkü sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyordum..66da kilom kaldım
sanırım 5,5 aylıkken buraya geldim
ilk başta bazılarınızda olduğu gibi ben de dirençliydim, ben emziriyorum diyerekten her gün bir kase kuruyemiş,bir kase çekirdk,badem filan yiyiyordum,ee tabi böyle kilo vermek imkansız,bana meltemcim başta olmak üzere (meltem 30 kg vermiş bir arkadaşımızdı) şunu yeme bunu yeme diye kızdılar,menülerimi eleştirdiler,onlar sayesinde 61e filan düştüm..sonrasında meltem gitti,beni de bir gevşeklik aldı, o noktada dagyolu ile rekabete başladık,onun sayesinde 59u gördüm,çünkü onun menülerini örnek aldım...sonrasındaki 1 kg,başkalarının menülerini eleştirerek,kendime daha iyi olmalıyım dedim..eleştirdiğim şeyleri kendim yapmamalıyım dedim,böylelikle gitti..yani tüm kilolar zorlukla savaşarak gitti
bu arada 66kg iken callanetics yaptım,sonra aralık gibi jillian yaptım ama jillianı çok düzenli yaptım( buradakii spor grupları sayesinde) şimdi de düznli leslie yapıyorum,yani spor şarttt

son bir şey eklemek istiyorum...buradaki zayıflama yarışması,spor grupları bazılarına komik gelebilir ya da yeterli katılımı sağlamayabilirler,ciddiye almazlar..hayatta bazı seyler seni aslında ''sen'' sayesinde motive eder..buradaki yarışmaları gerçekten ciddiye alırsan,cuma günü grubun derecesi için katkı sağlamaya çalışırsani,bunu düşünerek haftaiçi yemezsen ve spor gruplarına hergün sorumluluk hissedersen kadınlar klubu sizin zayıflamanızda işe yarar..
çünk hedefler ve motivasyon araçları belirlemeli ve bunlara inanmalı,bunlar için gerçekten heyecan duymalısınız..burası için bir şeyler yapmalısınız...ancak böyle gidiyor..ben bu sorumluluğu hissetmeseydim şimdi 66 kg idim ama burdaki her şeyi ve herkesi ciddiye alıyorum,bir kişinin bile buradan uzaklaşması beni üzüyor cidden..siz de buraya inanın arkadaşlar,kurallar yüzünden değil her gün siz katılacağım diye kendinize kural koyun

aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim
kişi arkadaşının dini üzeredir.yani çok yiyenlerle takılmayın deerim
benim haftasonu kilo alma sebebim,eşimden etkileniyor olmam,çok yemese de ,tatlı istiyor,kurabiye istiyor,canı tuzlu şeyler çekiyor,bir yerden sonra ben de karşı koyamıyorum..çok yiyen üstüne üstelik zayıf arkadaşa dikkat!! gerçi 30undan sonra hem çok yiyip hem zayıf olan pek kalmıyor (malum metabolizma hızı dşüyor)
bu gülüşüm biraz şeytancaydı galiba,metabolizma hızlarını kıskandığım için tabikii

dün ne yedim
sabah: 2 kk light peynir, kızımdan kalan bir tam buğday ekmeği ve labne( küçük 50 gr sanırım) haşlanmış yumurta ve bol yeşillik+ süt
öğlen:yarım elma,yarım armut ve muz
akşam: buharda pişmiş brokoli ve karnıbahar,1 tabak
üstüne 200 gram fıstık (fıstık biraz fazla oldu)
fıstık yemeseydim iyiydi aslında
haftasonu misafir var offfff

kızlar dr lar hastaneye yatış verdi ne zaman çıkacaüız belli değil bildirim için diğer kaptanlara da rica edeceğim ben uğramaya çalışırım

kızlar dr lar hastaneye yatış verdi ne zaman çıkacaüız belli değil bildirim için diğer kaptanlara da rica edeceğim ben uğramaya çalışırım
Çok çok geçmiş olsun kaptanım. Çocuklar mı sen mi yattın hastaneye? İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Dualarım seninle....

Kaptanım geçmişi okudum. Allah yardımcısı olsun yavrunun. Biran önce şifa bulur inşallah. Sen moralini bozma dimdik dur kaptanım.

kaptanım uğrama boşver
sen çocuğunla ilgilen
çok üzüldüm,çok geçmiş olsun

günaydın kızlar kilom :60,8 :)
çok mutluyum 60lara düştüm. geçen haftakı kilom 61,4 dü galiba. not almamışım unutttum.

ben yıne yollara düşüyorum. gelince yazacağım menümü falan.
bu hafta bukadar hareket etmenın faydası oldu demekki. çünkü öğle öğünlerim giç iyi değildi.

günaydınlar arkadaşlar,

bu gün cuma ve o mutsuz haberi vermek zorundayım kendi adıma, sabah tartıya çıktım ve gördüklerim gerçekten hiç hoş değildi bir kg' dan fazla almışım 78,9 kilo idim, anlaşılan o ki hastalık ve iş yeri değişikliği bana yaramadı.

ama kendime olan inacımı kaybetmicem. yeniden ve yeniden başlicam inşllh sağlıklı bir manolya için buna ihtiyacım var ve sağlıklıyken daha mutluyum.

ve tavsiyelerinize şimdiden açığım, şimdiden teşekkürler.

gunaydin kizlar
liste hazirlanmamis sanirim
ben listeyi hazirlayim siz eklemeyle gidin
firsat bulunca gelirim yine
yoksa diger kaptanlarim yardimci olur kesin

***5.TAKIM 403.ETAP***

toplight (67.5///%)
CallanPinckney (57.9///%)
servey(71,2///%)
hm22( 74.3/ // %)
ozaly (62.3///%)
speedy26(70///%)
ayda2kilogo(71,0///)
yuppe (61.2///%)
morpapatyam(
74,7///%)

5. TAKIM ORTALAMASI :%

***5.TAKIM 403.ETAP***

toplight (67.5///%)
CallanPinckney (57.9/58.2/-0.3/%-0.52)
servey(71,2///%)
hm22( 74.3/ // %)
ozaly (62.3///%)
speedy26(70///%)
ayda2kilogo(71,0///)
yuppe (61.2///%)
morpapatyam(
74,7/73.4/1.3/%1.74)

5. TAKIM ORTALAMASI :%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…