Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet yaptım:) 66 kg iken yapıyordum,o ara kilo kaybımda fazla olduğu için bedende incelmem de fazla oldu,ben callaneticsi baya seviyorum..şimdiye kadar en çok beğendiiğim vucud callan pinckneye ait,rol modelim spor ve vucud olarak,nickim de belli dediğin gibi :))
jillianda da 1 ayda toplamda 22 cm inceldim (2-3 kg filan verdim)
leslie 1 ayda toplamda 5 cm filan inceldim ama pek kilo kaybım da yoktu
şimdi t25 nasıl etki edecek bakalım
Düzenli hiç yapamadım ama hep içimde ukte kaldı. Başlayacağım da ben yürüyüşten vazgeçmek istemiyorum. Ek olarak ta Jilliana karar kıldım. Jillian ardından call yapcak enerji bulabilir miyim bilmiyorum. Biraz gaza gelmem gerek sanırım=)
T 25 gelişmelerini de heyecanla izleyeceğim. Ne zaman başladın ? aslında yeni başladıysan bende jillian yerine t25 e dönerim. Birlikte yapılan sporlardan caymak olmuyor, kalıcı oluyor.
Mesajım baştan sona kararsızlık içinde :KK22:

Kızlar bugün evdeyim ya kendime ara öğün olarak yağsız tuzsuz bol yeşillikli acılı kısır yaptım yoksa öleceğim açlıktan.

Tatlm bulgur yerine keske yagsiz tuzsuz pirinc lapasi yapip salatayla yeseydn baya tok tutuodu
esmerim bence seçimi yitikmavinin gayet güzel pirinçten daha tok tutar buldur yağsız tussuz yiyebildiysen ne güzel bulgur salatası gibi olmuş senninkisi

Düzenli hiç yapamadım ama hep içimde ukte kaldı. Başlayacağım da ben yürüyüşten vazgeçmek istemiyorum. Ek olarak ta Jilliana karar kıldım. Jillian ardından call yapcak enerji bulabilir miyim bilmiyorum. Biraz gaza gelmem gerek sanırım=)
T 25 gelişmelerini de heyecanla izleyeceğim. Ne zaman başladın ? aslında yeni başladıysan bende jillian yerine t25 e dönerim. Birlikte yapılan sporlardan caymak olmuyor, kalıcı oluyor.
Mesajım baştan sona kararsızlık içinde :KK22:
ben de yeni başladım
bugun de ölçülerimi aldım,bakalım sonuç ne olacak
beraber gidelim istersen

Muz detoksum oldukça kolay geçiyor. Hiç açlık hissetmiyorum. Yapmak isteyen olursa diye belirteyim karnım hep tok. Saatim geldi diye muz ve süt yedim/içtim.
Yalnız akşam yemeğini değiştiriyorum. Akşam evde ne çorbası varsa 1 kase onu içeceğim. Misafirimiz varmış,sofraya oturmamazlık olmaz ne yazık ki. Umarım gün etkisini bozmaz.

Muz detoksum oldukça kolay geçiyor. Hiç açlık hissetmiyorum. Yapmak isteyen olursa diye belirteyim karnım hep tok. Saatim geldi diye muz ve süt yedim/içtim.
Yalnız akşam yemeğini değiştiriyorum. Akşam evde ne çorbası varsa 1 kase onu içeceğim. Misafirimiz varmış,sofraya oturmamazlık olmaz ne yazık ki. Umarım gün etkisini bozmaz.
ben kalori sayıyorum bakalım ama ne kadar kalori sayarsam sayayım,en önemli faktör aldığım karbonhidrat oranı oluyor
bu arada bu başlıkta bir arkadaş daha t25 yapıyor,istersen hem takımımıza hem de bu başlığa spor bildirimlerini yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/page-36

ben de yeni başladım
bugun de ölçülerimi aldım,bakalım sonuç ne olacak
beraber gidelim istersen

Çok sevinirim. Yalnız bileğimi sakatladım ben şu an iyi ama Cuma günü spora başlayacaktım. . Cuma günü senin kaçıncı günün oluyor? Hafta sonu çift seans yaparım arayı kapatırım=)

Çok sevinirim. Yalnız bileğimi sakatladım ben şu an iyi ama Cuma günü spora başlayacaktım. . Cuma günü senin kaçıncı günün oluyor? Hafta sonu çift seans yaparım arayı kapatırım=)
yok bence programa göre git,her gün ne yapacağın belli ya ona göre,işte ben pazartesi niyet edip haftayı açtım :))
ben aylarca bu programla gideceğim için bir hafta eksik fazla farketmez
bileğin sakatsa sen de pzartesiyi bekle derim

focus_t25_review.png

yok bence programa göre git,her gün ne yapacağın belli ya ona göre,işte ben pazartesi niyet edip haftayı açtım :))
ben aylarca bu programla gideceğim için bir hafta eksik fazla farketmez
bileğin sakatsa sen de pzartesiyi bekle derim

Alfa Beta Gama zaten baya uzun =)
Şu an iyileşti ben kendime zaman verdim risk almamış olayım diye. Bakalım. Yaza girerken biraz olsun şekle girmiş olayım.

Hayırlı akşamlar herkese. Bugünkü menümü yazayım. Akşam yine bi şey yiyemedim. Regl oldum bugün üstümde inanılmaz bi iştahsızlık var böylede olmak istemiyorum çok sağlıksızca ama ağzıma iki lokma koyuyorum midem bulanıyor sanki. Kahvaltıda yumurtayı zar zor yedim. Böyle devam ederse bi doktora görüneceğim.

Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 yeşil biber
3 zeytin
yarım avuç içi kadar peynir
1 bardak süt
2 dilim kepek ekmeği

Akşam
25 gr bitter çikolata
1 paket form bisküvi

1 lt su
spor yok.

Menümü yazdım çıkıyorum ben hatunlar dinleneyim biraz kendime gelim ilk 2 gün ölüm gibi bana.
Hayırlı akşamlar tekrar.

merhaba herkese :)

evet o kuru pastalar olmasa ne iyi olacakti ama adet olmam yakin canim tatli bsyler cekiyo umarm cumaya ikimizde güzel sonuclar aliriz :KK66:

Bncede vücuduna cok yüklenme derm cnm iftardada ekmk daha az tüketmeye calssan cok mu ac kalms olursn ?

ay evet ben simdiden guzel bi seyler goruyorum bakalim pers de oruc tutucam ins, iftara 5 dakika kala tartilayim. kabul edilirse onu yazariz. :)

ekmek oranı biraz fazla olmuş ekmeğin bu kadar çok olmasa menü güzel

evet, yerken farketmedim de simdi yazdigimi okuyunca cok gorundu, ozellikler sizlerin yediklerine bakinca. haklisiniz yani :)

menün güzel olmuş beyaz kelebek. sahur yapsan daha uzun süre enerjık olursun tabi.
zaten telafi oruçlar haftada 2 gün pzt - perşembeleri tutulması makuldü yanlış bilmıyorsam. hem sıkılmazsın 2 gün olursa

canım sahur yaptığın çok iyi olmuş. sadece ekmek miktarın çok fazla. toplam 6 dilim olmuş. bence 4 de bırakmalı ekmeği.ama güzel sebze tüketiyorsun bu çok iyi.

canim tek tek yazmissin tesekkur ederim, evet sahur iyi oluyor kalkabilirsem, pazts persembe sadece tutsam yetismiycek, o yuzden 1 gun daha artirabilirim. biraz ad nefsime hakim olmak icin istiyorum, oruc olmayinca dunyayi yiyorum cunku onceki sayfalarda gorduysen :)

günaydın bayanlar. yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişler.
dünkü menüm:
sabah 1 haşlanmış yumurta- biraz peynir- 1 dilim ekmek
öğle: 1 kase ezogelin çorba - 2 dilim beyaz ekmek
akşam: 4 yemek kaşığı ıspanak yemeği- yoğurt
su:2 lt
spor: dün hiç dışarı çıkmadım spor yok malesef.

ispanaga biraz da kiyma koyabilirsin, kynvldm oyle yapiyor az da bulgur. protein i artirmak icin dedim. ama siz az yemeye alismissiniz masallah :)

Canım kesin inersin. Bende 10 kilo of nasıl vericem diyordum ama 3 ay geçiverdi hemen. şimdi ne giysem yakışıyor gibi geliyor. Eski fotoğraflarıma bakınca ne kadar iri göründüğümü daha yeni farkediyorum. Eskiden aynanın karşısına geçerdim" yok ya o kadarda şişman görünmüyorum" derdim. Bir tanıdığım eğer böyle diyorsan demekki görünüyorsun dedi arkasından 46 beden pantolon denemeye başlayınca feci gaza geldim. Sonra şıp diye 3 ay geçti gitti.İlk 1,5 ay vücut kabullenemiyor az beslenmeyi ve sporu ama pes etmezsen eğer sonrası çok kolay oluyor. Yapacağız hepimiz yapacağız. Biz başardıklarımızla insanları şaşkına çeviren kadınlarız, kilo ne ki :KK6::KK6::KK6::KK6:

Canım jillian muhteşem birşey gerçekten.
Bende jillian level 1 ile başladım aynı zamanda squat challenge vardı 30 gün onu yaptım. Sonra Jillian level 2 (şu an hala devam ediyorum) birde karın çalıştırıyorum, karışık bir abs challenge yaptım kendime :KK66:
Takvim yaptım astım buzdolabının üstüne :KK66:
Jillianla birlikte yoğunlaşmak istediğin bölgeye göre bir 30 günlük challenge yapabilirsin, Ben ilk kalça şimdi karın yapıyorum mesela.
Bir de jillian level 1 bacağı bayağ çalıştırıyor ama arkasından level 25yi kesin yap oda kol çalıştırıyor. 3 te ne çıkacak karşımıza hiç bilmiyorum :)

16 ne ki canım
Takım düzenli katıl yeter
Zaten takım başına vuraa vuraaa zayıflatacak seni :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

evet 16 kilom var ama sizlerle basarabilecegime inaniyorum, sayfalari okumak bile motivasyon icin yetiyor :) spor a ciddi bir tesvik var, kynvalidemlerle kaliyorum bu ara 6 ay kadar , o yuzden evde cok rahat bi ortamim yok ama bi sekilde yatak odasina gidip yapmaliyim. ins yapicam ve gelip buraya yazicam. jillian 30 day shred 1 ile basliyorum ben de. arada da callanetics yapicam 20 dakika liktan.onu bi bulayim torrent den. jillian zaten youtube da var.

kızlar günaydın
dün biraz rahatsızdım
bugun daha iyiyim
t25 videosuna başladım bakalım
bu ara kilo veremediğim için kaptanımdan izin istedim ama buralardayım,sadece şu kilo verememe olayının kırılmasını bekliyorum,bakalım inşallah kırılınca tekrar listeye girmek istiyorum..
haftasonu yatılı misafirim vardı,tabi diyetim açısından bu yıkıcı oldu,zaten kilo veremiyordum
neyse t25e güveniyorum,zor bir spor,gitsinn kalorilerrr
himm evet t25 de cok guzel gorunuyor, planli, programli, hepsini tek tek indirdiniz mi torrent den? neyse zorsa ben onu yapamam simdi, once iyice bi alisayim spora.

misafir gelene kadar devam ediyordum kaptanım ama misafirle beraber salıverdim,bugun yine şekersiz gidiyorum
kendime insanları kafaya takmayacağım diyorum ama özellikle eşimin ailesi neler yaptığıma çok dikkat ediyor..ne yiyiyorum ne içiyorum,çocuğuma ne yediriyorum,hangi oyuncaklarımı almışım gibi gibi..ben de haftasonu sanki hep hamurişi tatlı yiyiyormuşum gibi davrandım
başkalarının ne düşüneceğini ,ne konuşacağını önemseyerek yaşamaya devam ettikçe başarısız olmaya mahkumum..

o durum bizde de var kynvalidemlerle yasiyorum onumuzdeki 6 ay bizdeler. ama ne yapiyim onlar benim ailem diye dusunuyorum, bugun sabah patates kizartmisti kvalidem saolsun, ben ondan yemesem dedim, yumurta koydum haslansin diye, hic bi sey demedi anlayisla karsiladi, esim niye yemiyosun diyet mi? filan dedi, kvalidem de oyle bi sey heralde dedi. boyle evde veya insanlarin yaninda bagira bagira ben diyet yapiyorum demek istemiyorum, ama caktirmadan da dikkatli bi sekilde devam edicez ins.

ne guzel bir suru bir suru sohbetler etmissiniz cok sevindim, ben gelince herkesler gitmis oluyor :( ama neyse nasib, ben de alinti yaparak sohbet ederim napiyim :)

bugun oruc degilim, guzel bi kahvalti yaptim, oglen icin de guzel seyler aldim yanima, aksam menum tam olunca yaziyim hepsini, ama unutmamak icin bi not defterine yaziyorum hepsini merak etmeyin.

bugun sabah sunumum vardi iyi gecti cok sukur, haftaya sali da is mulakatim var, butun gun surecek, ins guzel gecer o da. is bulmam lazim, burdaki isim agustosun sonunda bitiyor, baska bi yere gecmem lazim, hayirlisiyla....

bir dee bugun sabah 75.2 geldim, gecen cuma 76 idim haftasonu da cok fena cozutmus olmama ragmen 2 gun oruc ile toparlanmisim, yarin da tutucam ins. 75.0 gelsem yeter ilk hafta icin -1 gayet guzel bence.

Back
X