- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.121
valla çok isteriz de ama sen gene her cuma bildirimde bulunmak zorundasın deneme sürecinde olsan dakuralları okudum ve kabul ediyorum. şu deneme süresini atlasak da ben bu cuma başlasam olmaz mı?
evet aslında öyle çok fazla bir kilon yok verilecek ama takım ruhuyla verilince daha bir canlı hevesli oluyor insanolsun azimliyimdir. zaten bu deneme süresinde hedefimin en az dörtte birini veririm. 3 hafta uzun süre:)
papatyam sakın kendine olan güvenin azalmasın sen önemlisin sen değerlisin öncelikle bunu unutma tatlım
Evet canım aslında mühim olan sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi. Sağlık herşeyden önemli, zayıf ve güzel olmakta önemli kicanım sen o kadar sıkıntı atlattın bu kilolar tabii ki gidecek sen merak etme önemli olan sağlığına kavuştun yaa
Evet canım aslında mühim olan sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi. Sağlık herşeyden önemli, zayıf ve güzel olmakta önemli kicanım sen o kadar sıkıntı atlattın bu kilolar tabii ki gidecek sen merak etme önemli olan sağlığına kavuştun yaa
olur tabii tatlım sen perşembe sabah aç karnına tartılırsın perşembeden yaparsın bildiriminiyalnız bugün yediklerimi yazarsam kesin başlamadan atarsınız beni gruptan:) diyet listesine yarın başlarım. bir de ben öğretmenim. sabah 06:50 de ders başı yapıyoruz. cuma kilo bildirimimi perşembe gecesinden yapsam olur değil mi?
oo ne güzel maşallahben bu akşamdan tam buğday unundan keten tohumlu ekmeğimi yapıp hazırlayayım. içtiğiniz özel bir çay var mı yeşilçay dışında???
seni şzlemiyormuşum be izlemeye başladım gelir heralde şimdiKızlar albüm yaptımda sadece bizim görebileceğimiz
Foto yükleyecektim ki kabloyu evde unutmuşum
Tel.den de pek uzun sürüo.
Yarın eklerim artık.
Hani fotosuz albüm bildirisi gelirse bu ne ya demeyin
haa sen demek bu yüzden foto yüklemek istiyordun hatun hakkaten taş gibiOleyyy sonnda yükledm bn bu hatun qibi olmak istiyormmmm
canım kitao falan oku kendine vakit ayırmaya çalış ne diyeyim eğer çok fazla durumdaysa bu ruh hali bi psikolog veya psikiatriste gidebilirsinbilmiyorum canım.buara çok deprsıfım.hıç bişeyden keyıf almıyoum.ailemı çok ozluyorum.cevremdekılerın her hareketı batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?