• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun yani cumartesi menum:

kahvalti

4 zeytin
2 dlm ekmek pizzasi
1.5 kk peynir
domat salatalik

ara
muz

oglen
somon baligi (1/2 avuc)
salatalik
3 kasik kadar bulgur pilavi

ara
1 elma

aksam
1 kase mercimek corbasi
1 tbk ispanak yemegi
1 kucuk kase yogurt

Su: 1.5 lt
spor: quick cal stomach.

cuma-cmts.webp

kizlar bu arada bildirimde bulunan herkese cok tesekkurler, baya doldu bugun tablomuz masallah. 12 kisi bu bi rekor :):)

morpapatyam nerelerde yine kayboldu.. seyyah da gelemedi bi turlu, yitikmavi dondu mu ki ankaradan? mucize deryalim ve sevgi de yoklar...

bu grafikte hedefimize ne kadar yaklastigimiz gorunuyor, 100 olunca hedefe ulastik demek. bu sekilde de birbirimizle yarisabiliriz :)

gunaydinlar kelebegim ellerine saglik seyyah haftasonu giremiyor neti yok sadece haftaici morpapatyamda makul bir aciklama yapmazsa acikcasi diskalifiye yolunda

benim kulaklarda tikandi cuma sksam annem gelip gitmisti anneannemi getirmek icin bugun babamla beraber geliyorlar 1 hafta kalirlar heralde menulere dikkat etmeye devam edecegim
bu arada sonunda regli oldum sabah ins cumaya kadar sisliklarim de gecer biran once iyilesseydim iyi olacakti
kelebegim 78 izindeyken oldugum kiloydu ekim ayinda hedefim 65 di su an 66,4
ama hedefimi 60 a cekmeyi dusunuyorum

adana-osmaniye civarlarında mısın canım.
sıkma, turp falan yazınca:)
eşim adanalı, ben de 4 yıl osmaniyede çalıştım...
Adanalıyım canım osmaniyede memleketim sayılır bahçede akrabalarımız var bayramlarda gidiyorum oralarada:)
hosgeldin canim, eskisi gibi donmussun, tebrik ederim, aynen boyle devam canim! bu arada cok hizli kilo verdin, bu hafta 69 lu bi sey gorebilirsin bence, ben de oralara gelmek istiyorum bi an onceee... beni de al yaninda 69 lara :):)
korse alinca haber ver :KK66:
Canımm valla okulda olsam hedefimi 69 yapacaktım ama memlekette olunca çok uçmayayım dedim bir sürü mamalar yapıyorlar geldim diye az yiyorum tadımlık darılmasınlar gerçi çok sıkmıyorlar şükür zayıflamamı istiyorlar onlarda:)) beraber gidelim 6lara gir koluma:)) tamam canım alınca haber vercem :KK66:

İyi pazarlar herkese telefondan girdiğim için çok okuyamadım yorumları gelenler var sanırım hoşgelmişlerr :)

bugünkü menüm

sabah:1 bardak süt, 1 elma, 5 fındık
ara:yok
öğlen:1/3 lahmacun, ayran, salata
ara:1 yeşilçay, 1 kivi
akşam: pirinçsiz kapuska,haşlanmış tavuk, ayran
ara:belki süt ya da şekersiz kahve

su:1,5 litre
spor:sadece 30 dak yürüyüş

dipnot:regl oldum, pert vaziyetteyim resmen...

bu arada korse kullanan arkadaşlar, çok üşeniyorum ben korse takınca wc.ye falan gitmeye. giyip çıkarmak çok zor geliyor:KK43:

Herkese selam (: sabah saat 8 : 2 tane rafadan koy yumurtasi , bir kase ev yogurdu , 4 adet yesil zeytin ekmeksiz.. Oglen: 1 portakal 1 elma 1 anamur muz. Aksam lahmacun . yuruyus yapamadim :(

şerbetlenmiş ama çok değil. Altı antep fıstığı n a bulanmış. Akan bir şerbet yok yerken kuru yani.

canim o zaman 3 tane baklava cok olmamis mi sence de??

gunaydinlar kelebegim ellerine saglik seyyah haftasonu giremiyor neti yok sadece haftaici morpapatyamda makul bir aciklama yapmazsa acikcasi diskalifiye yolunda

benim kulaklarda tikandi cuma sksam annem gelip gitmisti anneannemi getirmek icin bugun babamla beraber geliyorlar 1 hafta kalirlar heralde menulere dikkat etmeye devam edecegim
bu arada sonunda regli oldum sabah ins cumaya kadar sisliklarim de gecer biran once iyilesseydim iyi olacakti
kelebegim 78 izindeyken oldugum kiloydu ekim ayinda hedefim 65 di su an 66,4
ama hedefimi 60 a cekmeyi dusunuyorum

ok, ins gelirler yarin :) kaptanim senin antibiyotik baslaman lazim bence.. o zaman nasil yapayim bilemedim bu hedefe ulasma grafigine koyucam seni de. 90 dan dususunu de yazabiliriz. gerci bu grafik icin cok fark etmiyor kac kilo verildigi, hedefe ne kadar kalmis onu gosteriyor.

kaptanım geçmiş olsun
kelebeğim bugun karın korsesiyle dolaşıyorum,midemi bastırdığı için işe yarıyor sanırım

hadi baklim canim ins faydasini gorursun :)

kelebeğim bugun spor bolbol market gezmece olacak sanırım

ok canim iyi gezmeler :):)

Adanalıyım canım osmaniyede memleketim sayılır bahçede akrabalarımız var bayramlarda gidiyorum oralarada:)

Canımm valla okulda olsam hedefimi 69 yapacaktım ama memlekette olunca çok uçmayayım dedim bir sürü mamalar yapıyorlar geldim diye az yiyorum tadımlık darılmasınlar gerçi çok sıkmıyorlar şükür zayıflamamı istiyorlar onlarda:)) beraber gidelim 6lara gir koluma:)) tamam canım alınca haber vercem :KK66:

İyi pazarlar herkese telefondan girdiğim için çok okuyamadım yorumları gelenler var sanırım hoşgelmişlerr :)

tmm canim ins 69 lu bi sey gorursun, aman dikkat memleket diyet icin bek iyi degil.

bugünkü menüm

sabah:1 bardak süt, 1 elma, 5 fındık
ara:yok
öğlen:1/3 lahmacun, ayran, salata
ara:1 yeşilçay, 1 kivi
akşam: pirinçsiz kapuska,haşlanmış tavuk, ayran
ara:belki süt ya da şekersiz kahve

su:1,5 litre
spor:sadece 30 dak yürüyüş

dipnot:regl oldum, pert vaziyetteyim resmen...

bu arada korse kullanan arkadaşlar, çok üşeniyorum ben korse takınca wc.ye falan gitmeye. giyip çıkarmak çok zor geliyor:KK43:

cok guzel canim, benim korsem pantolon gibi etek gibi iniyor asagi geri kaldiriyorum sonra alttan citcitli. cok zor degil acikcasi.

Herkese selam :-) sabah saat 8 : 2 tane rafadan koy yumurtasi , bir kase ev yogurdu , 4 adet yesil zeytin ekmeksiz.. Oglen: 1 portakal 1 elma 1 anamur muz. Aksam lahmacun . yuruyus yapamadim :KK43:

cok guzel canim. lahmacun ne kadar?? bi de sebze yemegi salata ekleyebilirsin!

Bugünkü menum şuydu arkadaşlar;
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Kibrit kutusu peynir
3 tatlı kaşığı bal
Ara :
1 muz
Aksam :
Levrek + 3-4 tane hamsi
salata
1 dilim ekmek

Su:2,5 litre

spor:150 ip atlama

Haftaiçi daha yoğun spor yapabilirim diye düşünüyorum regl ağrım vardı ve eşim evdeyim ondan çok spor yapamadım...

Birde şu içmek için bende zorlanıyodum şişe ile içmek daha kolay geliyor icemeyenlere tavsiye ederim :)

Back
X