- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #137.921
çok güxel kelebeğim,eline sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 6week6pack ı eklememişin en uzun o
Canım 6week6pack ı eklememişin en uzun o
Dünde yazdım ben ne yediğimi bu arada onu da ekleyim
Benim spor yüzünden satır bayağ uzamış kısaca karın egzersizi desekte olur ay.eminef gibi oldum haa
Bu ar ada gerçektenEmineF napıyor nasıl haberi olan var.mı
iş için hayırlısı olsunkizlar is gorusmemin sonucu negatif malesef....
bir de esim ve kynpederim beraber arabalarin yagini degistirmeye gidiyolardi, kynpederim benim arabayi suruyordu, giderken kaza yapmis, arabanin onu hasat olmus 1000 dolar masraf cikmis, canim arabamcok uzuldum ya...
kizlar is gorusmemin sonucu negatif malesef....
bir de esim ve kynpederim beraber arabalarin yagini degistirmeye gidiyolardi, kynpederim benim arabayi suruyordu, giderken kaza yapmis, arabanin onu hasat olmus 1000 dolar masraf cikmis, canim arabamcok uzuldum ya...
suyun içine bir dilim limon ya da zencefil atabilirsin. o zaman biraz daha kolay oluyor içimi. biraz alışsan sonra bünyen istiyor zaten içmeyince...
geçmiş olsun canım.kayınpeder in de mi amerika da.kizlar is gorusmemin sonucu negatif malesef....
gecms olsn kelebegm cana gelmesinde..kizlar is gorusmemin sonucu negatif malesef....
Geçmiş olsun canım allah korumuşkizlar is gorusmemin sonucu negatif malesef....
Yok canım jillianın 6week6pack 3. Haftaya giricemben digerlerini onun icerigi sandim, oo baya cok egzersiz yapmissin o zmn canim :) masallah! dunku menun gozumden kacmis olabilir canim, duzelltigin icin cok saol! eminef yi eski listelerde gordum ama hic tanismadim. bilemiyoruum...
geçmiş olsun canım.kayınpeder in de mi amerika da.
2 litre canim bir bardak 200ml, x 5 = 1 litre.Bir de on bardak su tukettim kac litreye denk geliyor ve gunde kac litre icmemiz lazim
cumartesi menüm
Sabah
ezine peynir
ekmek 2 dilim kızarmış
Omlet
Light süt
zeytin yağı
öğlen
kuru baklava bir dilim.
Akşam
kaşarlı mevsim kebabı
tarhana çorbası yarım kase