• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar is gorusmemin sonucu negatif malesef....

bir de esim ve kynpederim beraber arabalarin yagini degistirmeye gidiyolardi, kynpederim benim arabayi suruyordu, giderken kaza yapmis, arabanin onu hasat olmus 1000 dolar masraf cikmis, canim arabam :( cok uzuldum ya...

Canım 6week6pack ı eklememişin en uzun o :KK66:
Dünde yazdım ben ne yediğimi bu arada onu da ekleyim
Benim spor yüzünden satır bayağ uzamış kısaca karın egzersizi desekte olur ay.eminef gibi oldum haa :KK66:
Bu ar ada gerçekten EmineF EmineF napıyor nasıl haberi olan var.mı

ben digerlerini onun icerigi sandim, oo baya cok egzersiz yapmissin o zmn canim :) masallah! dunku menun gozumden kacmis olabilir canim, duzelltigin icin cok saol! eminef yi eski listelerde gordum ama hic tanismadim. bilemiyoruum...

bir de esim ve kynpederim beraber arabalarin yagini degistirmeye gidiyolardi, kynpederim benim arabayi suruyordu, giderken kaza yapmis, arabanin onu hasat olmus 1000 dolar masraf cikmis, canim arabam :KK43: cok uzuldum ya...
iş için hayırlısı olsun
araba için üzülme,eşim eşyanın bir ömrü vardır der...sadaka verin kelebeğim

evet bence de sadaka verelim, 2009 model ya eski degil ki araba, neyse nasib yapcak bi sey yok, bu hafta kotu seyler ust uste geldi. ama cok sukur cana gelmesin..

1000.mesajima kismet takimima oldu ;)
Iyi geceler kizlar
Bugunki menum
Sabah ekmek uzerine az tereyagi 2 zeytin tereyagini bagirsaklarim icin yedim
Oglen ezo Gelin corbasi yarim kase 1 dilim ekmegin ucu
Ara elma
Aksam sebzeli makarna yidim 1 porsiyon
2 litre su spor olarak avm yi gezdim 45 dakka hizlii hizli alisveris yaptim
Ve 10 dakka cesitli mekik hareketleri o kadar

bir de esim ve kynpederim beraber arabalarin yagini degistirmeye gidiyolardi, kynpederim benim arabayi suruyordu, giderken kaza yapmis, arabanin onu hasat olmus 1000 dolar masraf cikmis, canim arabam :KK43: cok uzuldum ya...

Gecmis olsun bu arada.cana gelen mala gelsin ama mal da canin yongasidir.Bunla gecmis olsun Allah baska dert vermesin canimm

Bugün menüm;

11.00 1 dilim peynir , 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin , domates,salatalık. 1 avuç içi kadar fındık ve ceviz içi

14.00 1 ç.b leblebi kuru üzüm

18.00 cips kabak , 1 kase yoğurt 2 yk ıspanak

2 lt su ,
spor yokkk :/

geçmiş olsun canım.kayınpeder in de mi amerika da.

cumartesi menüm
Sabah
ezine peynir
ekmek 2 dilim kızarmış
Omlet
Light süt
zeytin yağı
öğlen
kuru baklava bir dilim.
Akşam
kaşarlı mevsim kebabı
tarhana çorbası yarım kase
yoğurt az
orta türk kahvesi
kuru baklava 3 dilim.
Yarım dilim yulaf lı ekmek
çay
su 1 l t
spor mağaza gezmece

gecms olsn kelebegm cana gelmesinde..

Gecmisi pek okuyamadım cok fazla yorqun ve uykusuzm
sabah 1 simit 1 bardak portakal suyu
Ara elma
Öğlen 1 minik karniyarik 1 kase cacik 3 dilim tam bugday ekmek (feci acikmistm)
1 kasede yayla corbasi
Ara 1 parca kardesmn zoruyla bitter cikolata ve yarim elma
aksamda yemedm öglen karniyark yediqm icin
su 1.5 anca olmstr sporda 17 bin adim oda 12.5 km yola tekabül ediyor
aldigim kalori miktari 1744 kalori
Yakilan kaloride 2567 cikiyo kullandgm programda

Geçmiş olsun canım allah korumuş

ben digerlerini onun icerigi sandim, oo baya cok egzersiz yapmissin o zmn canim :) masallah! dunku menun gozumden kacmis olabilir canim, duzelltigin icin cok saol! eminef yi eski listelerde gordum ama hic tanismadim. bilemiyoruum...
Yok canım jillianın 6week6pack 3. Haftaya giricem
Onun dışında kendime abs challenge yaptım 30 günlük.hergün belirli hareketleri yapıyorum işte
Yeni keşfettim şu 10 minutes abs Workout u çok beğendim hareketler çok etkili gibi hatta 2 kere yaptım daha da yapılabilir çünkü ne ara bitti diyorsun. Basit demiyorum acayip zorluyor ama 10 dakika ya tahammül edilebilir :)
Spor yapamayan arkadaşlar bunu deneyebilir özellikle karın sıkıntısı olan. Link paylaşamıyorum malum ;)

Eminef diye bir takımdaşımız vardı deli spor yapardı hani yuh artık derdin
Çok da güzel beslenirdi
Hergün yaptığı sporları söylerdi de ben şok içinde bakardım ;)

Kızlar yediklerinize dikkat etmeniz zayıflamak için en önemli.adım hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim
Ama sporu ihmal.etmeyin benki jillian level 1 de lanet okuyarak yapan uşengeç şimdi spor yapmadan duramıyorum
Günde 25 dakikanızı ayırın inanın çok çok ama çok faydasını göreceksiniz
Hem fiziken hem beynen muhteşem birşey
Bu ara da türkçede beynen diye birşey varmı bilemiyorum ;)
Demek istediğimi anlamışsınızdır
Velhasıl düzenli hareket yapmak bu zayıflama serüveninizi hem hızlandıracak hem biçimli vücuda sahip oolacaksınız hemde sağlıklı bir beyine ferah bir ruha
Daha ne olsun ;)

geçmiş olsun canım.kayınpeder in de mi amerika da.

evet cnm bizimle kaliyolar, kizimiza bakmak icin geldiler 6 ayligina.

Bir de on bardak su tukettim kac litreye denk geliyor ve gunde kac litre icmemiz lazim
2 litre canim bir bardak 200ml, x 5 = 1 litre.

cumartesi menüm
Sabah
ezine peynir
ekmek 2 dilim kızarmış
Omlet
Light süt
zeytin yağı
öğlen
kuru baklava bir dilim.
Akşam
kaşarlı mevsim kebabı
tarhana çorbası yarım kase