Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ya ben 2 haftadır hiç su içmiyor musumç bugun biraz suya yükleneyım dedim 1 lt içtim 10a kadar. 10dan beri tuvaletten çıkamıyorum. ödem atarım inşallah. ama dışarı çıkmam gerekırse yandım demektir. dışarda tuvalet bulmak çok zor. temiz tuvalettn bahsetmıyorum bile :/

tırstım fazla içemeyeceğim artık. evde tamamlayacağım 2,5 ltye. bir kaç güne bunye alışır zaten ama bugun çok fenayım

eve gider gitmez denicem..çünkü izmir de yağmur var..dışarıda yürüyemem..ama evde bunu yapabilirim..yapınca akşam yaptım diye yazıcam..

esmerim tam anlayamadım..peynir ve yumurtayı beraber yiyemiyormuyum..ya ben hergün sabah mutlaka yumurta yerim..haşlanmış..peynir de olmazsa olmazımdır..ikisini bir arada yememeli miyim????
editardon canım ben yazmayı unutmuşum..mutlaka yumurta ve peynir yiyorum..herzaman ki gibi yazdım ya..sanki bilmeniz lazımmış gibi devamını getirmemişim.

beraber yenebilir tabi,yalnız kalorilerini de düşünerek yemeli,yine de karbonhidrat oranları düşük,bundan güzel

2 lt suyun altına düşmemek gerek

beraber tabiki yiyeblrsin benim demek istedigim ne peynir nede yumurta yazmamissin ya menüne peynir yiyemiyosan yumurta ye diye demstm cnm

ben geldim kızlar, herkese merhaba.
dün internete giremedim, benim kız modemi fırlattı yere giremedim internete.

dünkü menüm: 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 salatalık
ara:3 tane form bisküvi, 1 sade kahve
öğlen:1/3 peynirli pide, büyük bir tabak salata, ayran
ara:1/4 muz, 1/4 elma, 1/2 kivi
akşam:fırında patlıcan kebabı, 1 porsiyon pirinçsiz kapuska
spor:1 milcik leslie
su:1,5 litre

bugünkü menüm:
sabah:3 tane form bisküvi, 1 açık çay
ara:1 sade kahve
öğle: patlıcan kebabı, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kade yoğurt
ara:1 elma, 1 yeşilçay
akşam: pirinçsiz kapuska, 1 kase yoğurt
ara: şekersiz sütlü kahve
su:2,5 litre(şimdiden çoğunu içtim bile)
spor:2 mil leslie, 10 minutes abs workout

bu arada çocuklar yazınca biri şaşırmıştı sanırım 6 yaşında bir oğlum, 16 aylık bir kızım var.

lahananın çok güzel kilo verdirdiğini farkettim kızlar. yarım kilo beyaz lahanayı 2 soğan ve azıcık yağla kavurup 1/2 çaybardağı su ekleyip pişiriyorum. yemeklerin yanında yiyorum. bu hafta hedefim 1 kiloydu, yaklaştım sayılır.

İyi günler bayanlar keyifler yerindedir umarım:) geçmişi takip edemiyorum telefondan bildirim yaptığım için kusura bakmayın
Dünkü menümü yazayım hemen

Kahvaltı
Akdeniz salatası
5 adet yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmeği arası tost
Çay

Öğlen
Mercimekli kabak (3 yk)
1 kase yoğurt

Akşam
2 küçük lahmacun
Bol yeşillik ve limon
1 bardak az tuzlu ayran
2.5 lt su
Yarım saat bölgesel hareket

Bugünkü menümüde akşam yazmaya çalışcam tekrar. Dikkat edin kendinize :)

ooo cok iyi cnm hedefine yaklasmana sewndm ama su sabhlari braz protein almaya gayret et bnce

Bugünkü menüm
sabah: 1 haslanms yumurta
1 dilim kasar salatalik domates
3 dilim kepek ekmek (geceden ac oldugum icin sabah ac uyandgmdan böyle oldu)
Ara 3-4 tane draje
öglen tvde krep yiyolardi cnm krep cekti
2.5 krep 1 kk dan braz büyük peynir domates fln
aksama yemicm insallah yani planim o :)
su 2 litre (henüz bir litre anca ictm ama ikiye tamamlarm insallah)
Sporda yarm saat pilates 100 ip atlama 30 da mekik

Ovvvv cnm bir tatli istiyo su an şoktaym yani bnm canm hc kolay kolay tatli cekmez cikolata hep canm cekiyoda suan bildgnz serbetli tatli cekiyo cnm ayy agzimin suyu akio inanamiorm suan kendme

tmm canim, 200 gram az baya, cok daha iyi bi bildirim bekliyoruz senden canim!!

nazif baba uyandi ve hemen feride ye kostu gitti gercekleri anlatti :) dizinin sonunu soyleyiverdim artik izlemek ister misin bilemiyorum hehehe :) ama izle bence guzeldi baya...
tmm canim senin hedefleri de ekliyorum, kac kg ile baslamistin??

Tatlm gayet güzel olms menu tüm qün ac olmana ragmen az yemissn tebrkler

evet biraz zorlandim ama alisicaz ins, hep beraber canim!!!

gecmisler olsun kaptanim, iyi bi dktra gorunun ins ikiniz de iyilesirsiniz en kisa surede, buyuk oglunuzun dogum gunu kutlu olsuuun :) sakin pasta dan fazla kacirmayinnn!!

canim 8 kasik makarna cok olmus, sute sekere hic gerek yok kendisi tatli zaten, cubuk tarcin koy istersen icine, iyi gidiyor canim, her gecen gun daha iyi oluyor!!!!

tamam tatlim bi bakalim, hic bi sey yapamazsak onu yapalim insss!! dedigi gibi jillian bagimlilik yapiyor...
yeme isi biraz da psikoljik ben bazen tok bile olsam sinirimden hincimdan yerdim ya da sadece canim istiyor diye.. iste simdi bunu tam tersine cevirecegiz!!

kola haric guzel...1 kutu kola da 33 tane kup seker var canim.

Bnde cok severm kolayi ama malsf artk icemicm insallah hc kacamkta yapamm :)

bnm bi arkadasim resmen bagimliydi, artik icinde ne varsa bagimlilik yapiyor, Allah korusun. hic almiycaksin boyle seyleri....

menuler cok guzel canim, kapuska ben de cok yapiyorum ve de seviyorum haklsin canim, 1 kilo gitmesine de cok cok cok sevindim!!!! herkes 1 kg verse yarisma birincisi bile oluruz!!!

cok guzel canim, mercimekli kabagi hic duymamistim :) afiyet olsun sifa olsun, kas olsun, enerji olsun yag olmasin :)

kiiz krepleri neyle yaptin tam bugday yapsaydin bari, neyse aksam yemiyosan ok, bu hafta cok guzel bildirim bekliyorum senden en az 1 kg gitmeli canim!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…