• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar nasılsıniz? Şok diyetler hakkında bilgisi olan var mı ayran detoxu pirinç lapası vs yesek haftada 1 gün mesela perşembe? grupta daha yeniyim bu tarz diyetler hakkında bilgim yok ama ödem Atıcı diyorlar ne zaman yapmalı?

toplight toplight kaptanım çok geçmiş olsun bu sene hastalıklar hep uzun sürdü böyle...

menü güzel de kelebekcm hani spor yok dememizi kabul etmiyodn sende yapmamsn sana ceza bqn 100 ip atla baklm :KK54:

ahh seyyahcmmmm sende bn gibi aksami tatliyla kapatmssn kske su tatli yerine yemek yesek en azndan daha saglikli ve daha doyurucu olur ama napalm canm tatli yemekte pek bi zevk veriyo insana:kk77::KK76:

kaptanm cok gecms olsn bi iyilesemednz ya tühhh

bir dilim mi 522 kalori?ayrica mozaik pasta dahil mi 1888 kaloriye
evet 1 dilimi 522 diye yazdı. evet dahil mozaik pasta da bu kaloriye
sıcak çikolata sütsüz 77,tam yağlı sütle 197 kcal mağlesef
o kadar fark ediyor mu ya süt :/
Merhaba arkadaşlar nasılsıniz? Şok diyetler hakkında bilgisi olan var mı ayran detoxu pirinç lapası vs yesek haftada 1 gün mesela perşembe? grupta daha yeniyim bu tarz diyetler hakkında bilgim yok ama ödem Atıcı diyorlar ne zaman yapmalı?

toplight toplight kaptanım çok geçmiş olsun bu sene hastalıklar hep uzun
eğer vereceğin kılo fazlaysa ya da uzun süre diyet yapıyorsan ve artık takıldıysan bi kıloda o zaman olabilir. ama şuan bence yapmamalısın

dolap bom boş ya alışveriş yapmak lazım ama eşim çok geç geliyor eve . hafta sonuna kadar baklıyat yıyeceğiz galiba :/

Merhaba herkese :)

Esmerim cim tmm hmn atliyorum 100 ipimi, dune yazsak olur mu :) sen naptin spor olarak:))

Seyyah cim cnm mealesef canim mozaik pasta boyle korkunc bi sey cok kafana takiliyorsa gramini tartarak hesapla, ya da daha kolayi ev yapimi ya icine ne koydugunu biliyosun hepsinin kalorisini topla kac dilime bolduysen ona bol 2 ile carp :KK66:

Kaptanim gecmis olsun :KK43:((

Kizlar bu cuma da ortalamamiz 0.30 un altinda cikarsa sahsi yuzdesi 0.30 un altinda olan herkes bir hafta boyunca her gun 500 ip atlama cezasi alacak!!!!!!!

Ona gore son iki gun tartilin bakin ne durumdasiniz, detox mu yapiyonus oruc mu tutuyonuz bi sekilde 0.30 dan yuksek yuzde ile gelin!! En guzel hedef 1 kilo vermek ama en azindan 0.30 yuzde tamam mi???

Bu arada baska cezalar dusunun bu tatli yiyen bayanlar kac geldiniz tartida oyle yedim diyip oturmak yok

Bundan sonra
Baklava yiyen = 1 saat zumba yapacak
Mozaik pasta yiyen = 1 saat kosacak

Bi seyler yapmak lazimmmm!!! Hadi bklm herkese iyi carsambalar :)

Hemncicik bugünkü menümü yaziorm canlar
sabah yarim haslanms yumurta 1 dilim kasar peynir 1 lokma ekmk domates
ara öğün muz
öglende 2 dilim tam bugday ekmegi arasi 1 kk dan biraz büyük tulum peynir 7-8 zeytin ve domates yedim(disarda oldugm icin disardan bsy yememk icin böyle yedm)
aksam bsy yemicm insallah sadece meyve yicem
su 1.5 litre
sporda yarim saat pilates 100 ip atlama

Kahvaltı:
1 yumurtadan omlet
Kibrit kutusu kadar peynir
4-5 tane ceviz
Domates
öğlen:
Ispanaklı gozleme
3 kasik aşure
Ara:1 muz
Aksam: (daha yemedim)
Tonbalikli marul salata

3 litre su
300 ip atlama (akşamdan atlar 500 yaparım ins)

mrb kızlar

menümü yazayım hemen

sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 bardak açık çay, 1 salatalık
ara:15-20 tane leblebi, sade kahve
öğlen: 3 tane fırında pişmiş kabak mücver, 1 subardağı kadar makarna
ara:2 bardak şekersiz çay, 1 servis kaşığı patates salatası, 1 peynirli börek, 3 çatal kek (gezmedeydim, çok ısrar ettiler, mecburen yedim:(
akşam: cezalandırıyorum kendimi, sadece elma ve sütlü şekersiz kahve

su: 2 litre
spor: 2 mil leslie

moralim berbat, duaya ihtiyacımız var kızlar, lütfen bize dua edin.
eşim yrn hastaneye yatacak 2 haftalığına ve maalesef psikiyatri servisine:(
2 çocuğumla yalnız kalıcaz, gurbetteyiz, akrabamız yok.
kimsenin duymasını istemiyor haklı olarak. bizim için dua edin lütfen. bu hafta bitti sayılır. belki haftaya rapor alırım, işe gitmem, kafam allak bullak...

mrb kızlar

menümü yazayım hemen

sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 bardak açık çay, 1 salatalık
ara:15-20 tane leblebi, sade kahve
öğlen: 3 tane fırında pişmiş kabak mücver, 1 subardağı kadar makarna
ara:2 bardak şekersiz çay, 1 servis kaşığı patates salatası, 1 peynirli börek, 3 çatal kek (gezmedeydim, çok ısrar ettiler, mecburen yedim:KK43:
akşam: cezalandırıyorum kendimi, sadece elma ve sütlü şekersiz kahve

su: 2 litre
spor: 2 mil leslie

moralim berbat, duaya ihtiyacımız var kızlar, lütfen bize dua edin.
eşim yrn hastaneye yatacak 2 haftalığına ve maalesef psikiyatri servisine:KK43:
2 çocuğumla yalnız kalıcaz, gurbetteyiz, akrabamız yok.
kimsenin duymasını istemiyor haklı olarak. bizim için dua edin lütfen. bu hafta bitti sayılır. belki haftaya rapor alırım, işe gitmem, kafam allak bullak...
aaaa cok üzüldm Allah yardmcnz olsn cnm ciddi bi skinti mi neden hastaneye yatacak esin

Back
X