- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #138.141
saolun kizlar evdeyim giya memleketten annem ve babam var ama herkes hasta ev revir gibi siz takimi boslamayin lutfen yediklerinize dikkat edin kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 1 dilimi 522 diye yazdı. evet dahil mozaik pasta da bu kaloriyemenü güzel de kelebekcm hani spor yok dememizi kabul etmiyodn sende yapmamsn sana ceza bqn 100 ip atla baklm
ahh seyyahcmmmm sende bn gibi aksami tatliyla kapatmssn kske su tatli yerine yemek yesek en azndan daha saglikli ve daha doyurucu olur ama napalm canm tatli yemekte pek bi zevk veriyo insana
kaptanm cok gecms olsn bi iyilesemednz ya tühhh
bir dilim mi 522 kalori?ayrica mozaik pasta dahil mi 1888 kaloriye
o kadar fark ediyor mu ya süt :/sıcak çikolata sütsüz 77,tam yağlı sütle 197 kcal mağlesef
Merhaba arkadaşlar nasılsıniz? Şok diyetler hakkında bilgisi olan var mı ayran detoxu pirinç lapası vs yesek haftada 1 gün mesela perşembe? grupta daha yeniyim bu tarz diyetler hakkında bilgim yok ama ödem Atıcı diyorlar ne zaman yapmalı?
toplight kaptanım çok geçmiş olsun bu sene hastalıklar hep uzun
eğer vereceğin kılo fazlaysa ya da uzun süre diyet yapıyorsan ve artık takıldıysan bi kıloda o zaman olabilir. ama şuan bence yapmamalısın
kaptanım geçmiş olsunsaolun kizlar evdeyim giya memleketten annem ve babam var ama herkes hasta ev revir gibi siz takimi boslamayin lutfen yediklerinize dikkat edin kizlar
Gecmiş olsun kaptanım yaaaa bu sene ne oldu sana yaaasaolun kizlar evdeyim giya memleketten annem ve babam var ama herkes hasta ev revir gibi siz takimi boslamayin lutfen yediklerinize dikkat edin kizlar
aaaa cok üzüldm Allah yardmcnz olsn cnm ciddi bi skinti mi neden hastaneye yatacak esinmrb kızlar
menümü yazayım hemen
sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 bardak açık çay, 1 salatalık
ara:15-20 tane leblebi, sade kahve
öğlen: 3 tane fırında pişmiş kabak mücver, 1 subardağı kadar makarna
ara:2 bardak şekersiz çay, 1 servis kaşığı patates salatası, 1 peynirli börek, 3 çatal kek (gezmedeydim, çok ısrar ettiler, mecburen yedim
akşam: cezalandırıyorum kendimi, sadece elma ve sütlü şekersiz kahve
su: 2 litre
spor: 2 mil leslie
moralim berbat, duaya ihtiyacımız var kızlar, lütfen bize dua edin.
eşim yrn hastaneye yatacak 2 haftalığına ve maalesef psikiyatri servisine
2 çocuğumla yalnız kalıcaz, gurbetteyiz, akrabamız yok.
kimsenin duymasını istemiyor haklı olarak. bizim için dua edin lütfen. bu hafta bitti sayılır. belki haftaya rapor alırım, işe gitmem, kafam allak bullak...
ne olsn servey kilolarla ugrasioz iste sendn nbrNabersınız guzellerrrr
aaaa cok üzüldm Allah yardmcnz olsn cnm ciddi bi skinti mi neden hastaneye yatacak esin
Aynı be yaaaane olsn servey kilolarla ugrasioz iste sendn nbr
suan kac kilosun ? Kacla baslamstnAynı be yaaaa
Ben uzun suredır 72 im herseyı yıyorum ama az dengeliyorum yanı ama 5 daha versem ıyu olcak
81 le baslamıştım 67 ideal benım için Suan 72 yımsuan kac kilosun ? Kacla baslamstn
oo süper iyi kilo vermssn canm ne zamandr dikkat ediyosn81 le baslamıştım 67 ideal benım için Suan 72 yım