- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #138.801
Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler
geçmişi okumadan yazıyorum sonrada yatacagim :)
iki gündür spor yapamıyorum belim tutuldu biraz rahatsızlandım pazartesi Dr gideceğim o zamana kadar da yapamam
Bugünkü menüm şöyleydi:
Kahvalti;
1haşlanmış yumurta
3-4 tane tam buğday unundan krep
1 pişmiş sosis
Biraz peynir
akşam;
1,5 lahmacun
su 2 lt
bu ara biraz saçma beslenmeye başladım![]()
canim cok gecmis olsuuun... belin icin ne yapmak lazim acaba, dikkat et ama zorlama, sicak bu banyo yapsan iyi gelir mi acaba? dr bi sey dedi mi?? bu cumartesi menusuydu galiba, buna yorum yazmistim sanirim, bu gayet guzel canim.
bu da pazar menusu olarak uygun bence canim, :) pisi tabi yagda pisiyor ama az yemissin, digerleri de sebze yemegi :) kac geliyorsun bu ara tartildin mi cumadan beri?Bugünkü menum şuydu;
Kahvaltı
2-3 tane pişi
Biraz beyaz peynir
3 tane zeytin
Ara:
2 dilim ananas
öğlen :
2 küçük biber dolması
7 kasik bezelye
biraz yoğurt
akşam 1 kase çorba
1 dilim ekmek
Gece:
1 bardak süt
su 2,5 litre
spor:bel ağrısından dolayı yapamıyorum
Bugünün menüsü şuydu;
Kahvaltı;
1 bardak süt
1 elma
Öğlen;
3 biber dolması (küçük)
Salata
1 kase yoğurt (kırmızı biberli)
Aksam;
Yagsiz Sebze kavurması
yogurt
salata
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kavun
2,5 litre su
Spor;
60 mekik,100 sefer twster da döndüm1 km yürüyüş (bebek arabasını ittirerek)
bu da pazts menusu, harika olmus bence, spora da baslamissin, kiz belin tutuldu madem belini etkilemeyecek sporla basla, twister yapma bence. mekik de beline iyi olmaz, yuruyus cok iyi :))
5 i bi yerde çay içmeye başladım bugün ve yoğurdu pul kırmızıbiber koyarak tüketiyorum inşallah faydasını görürüm bunların
himm ben hic icmiyorum oyle karisik, bu aralar normal siyah cayi da biraktim sayilir..aci kalori yaktiriyormus, ondan pulbiberli yogurt iyi fikir :)
@Renia teşekkür ederim :)
arkadaşlar bu haftasonu üzerime tam olan bi kıyafetimin bollastigini fark ettim çok mutlu oldum
inşallah bütün kıyafetleri yenileyerek kıvama geliriz
evet canim hemen fark ediyor, ben de bugun hem alt hem ust olarak hamilelik oncesi iki kiyafetimi giydim, tabi hala biraz dar ama oldu ya cok sukur dunyalar benim oldu :) yavas yavas buyuk ve bollari yikayip kutuya kaldiracagim :):)