Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin

kızlar merhaba, ben dün yediğim balıktan dolayı hastanelik oldum. az önce eve geldim. o sebeple dünkü ve bugünkü menülerimi yazamayacağım. spor da yok haliyle

başınız sağol Allah rahmet eylesin.

geçmiş olsun hic birsey sagliginizdan daha degerli degildir sonucta :)
tyeşekkür ederim kızlar
kollontai canım hayırdır balık beklemiş falan mıydı geçmiş olsun tatlım

arkadaşlar yakın bir arkadaşımızın eşi kalp krizi geçirip vefat etmiş iptal durumdayız fazla yazamayacağım kendinize iyi bakın burayı ihmal etmeyin
Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin inşallah canım
kızlar merhaba, ben dün yediğim balıktan dolayı hastanelik oldum. az önce eve geldim. o sebeple dünkü ve bugünkü menülerimi yazamayacağım. spor da yok haliyle
çok geçmiş olsun rakibem valla dün seni andım dedim bu kız niye girmedi :/ şimdi nasılsın iyi misin peki canım?

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. dışarda yemiştim balığı heralde beklemişti birde şu sıralar midem biraz hassastı zaten muhtemelen onun da etkisi vardır. yarına toplarım kendimi. şuan da kötü değilim de biraz halsizlik var sadece. belki çıkar biraz açık havada yürürüm az sonra iyi gelir belki :)

kaptanim basiniz saolsun... Allah sabir versin esine ve sevenlerine....
kollontai ve blanche cim sizlere de gecmis olsuuun...

motivasyonunuz cok yuksek kizlar masallah 7 de 7 filan aferin sizlere :):)

benim dun menum aslinda cok iyi gidiyordu, hatta hep yazdim kalori de hesapladim, aksam amerikali misafirlerin yaninda ne yaptgmi ne ydgmi unuttum, bi yandan kizim durmuyor, bi yandan onlara lafa yetistirmeye calisiyorum, bi yandan ikramda bulunmaya calisiyorum, o ara biraz bi seyler yedim, ama asil problem misafirler gidince ev rahatlayinca kurulan cay sofrasi oldu... orda valla her seyden yedim, yani ondan sonra hicbi sey hesaplamadim.. gece de spor yapacak gucum de kalmadi,

oyle iste bi de tartiliyorum bi kac gundur yani bu kadar fark edebilir mi bilmiyorm, gecen hafta 71.9 du bildirimim, hatta renia ya takildim ensendeyim filan diye, hedefim de 71.5 olmakti, ama bugun sabah mesela 74.7 geldim cok cok fazla, 3 kilo almis olabilir miyim gercekten cok uzgunum, reglim de yakin degil, ta ayin 13 unde.
of napicam ben yaa.. yersem boyle olur tabi

bu hafta 4 gun oruc tutayim ve bol spor yapayim, bugun de orucum basladim, sali ve pers sunumlarim var, sali aksam caya misafir var, ins sadece sisliktir ve az lavaboya cikmaktandir ve hemen gecer gider

kubra cim rakibem cok iyi gidiyosun canim, o twister i yapma, belini o incitiyor olabilir, esmerim sen nerdesiiiiinnnnnn???

canım şişlik olabilir. tartının yerini falan değiştirdiysen o da fark eder. bitki çayı falan iç olmazsa biraz rahatlarsın

hedefcim sana hoşgeldin demedim. hoşgeldin aramıza. burada olmak sana da iyi gelecektir. bende 24 yaşındayım üni mezunuyum şimdi tekrar sınava hazırlanıyorum. bir yandan da kalori topluyorum morallerini yüksek tut. yaza hepimiz incecik olacağız

Kızlar ben bugun yeme faslını bitirdim:

3 yeşil elma ve 12 tane hurma yedim totalde, hurma da meyve sonuçta.

Elma-tarçın çay ve bolca su içtim, aksama da yürümeye gideceğim.

Hurma çok iyi geldi, ben dün de sadece kahvaltıyla durmuştum, betim benzim çok atıktı.

Yarın sebze ile devam ediyorum, ya evet benimle beraber yapacak insanlar arıyorum ben de, motivasyon olur :)

Kızlar hepinize iyi akşamlar
Biraz canım sıkkın son iki üç saattir bunaldım gibi
Bugünkü menümü yazıyorum sonra ders çalışmam lazım sınava 2 gün kaldı

SABAH
1 tam yumurta ve bir yumurtanın da beyazından omlet
30 gr light peynir
domates biber

ÖĞLEN
Yarım kutu light ton balığı
30 gr light peynir
2 dilim kepek ekmek

ARA
20 gr beyaz leblebi

AKŞAM
yarım kutu light ton balığı
30 gr light peynir
1 dilim kepek ekmek

Toplam 697 kalori aldım

Spor yok dinlenicem baya hamladım oturup kalkamıyorum ve yürüyemiyorum dün jillianı ilk defa tam olarak yaptığım için.

su 2 litre olur çok içemedim

Cuma günü 7 de 7 ye başlicam eğer cayarsam kafama kafama vurun gidicek bu kilolar çok fena hırs yaptım yaza çokkk incelmem lazım inşallah sizinle birlikte. Iyi geceler şimdiden yarın görüşürüz kızlar iyi ki varsınız

Bir iki güne ben de başlicam canım çok iyi gitmişsin maşallah aynen devam

L Lucida rakibem bu arada sporsuz bol kalorili iki günün sonunda tartıda 66,5 gördüm çabuk ol gel yanıma
benim motivasyon bugün düştü gibi de yine iyi az kaloriyle kurtardım rakibem valla bunalımlardaydımm bizi ancak kilo vermek paklarrr hemen kendimize gelmeliyizzz birlik olup kiloları şutlamalıyızz anlıyorsun dimi beni azcık delirdim bugün kusuruma bakma

ben de pek keyifsizim rakibem. spor en iyi rahatlatıcı böyle durumlarda ama bu 7 de 7 diyetini ben tavsiye etmiyorum canlarım ya. sağlıksız birşey giden ya kas ya su kalori yakmayacaksınız ki ? iyi hissedeceksen bişey diyemem ama şok diyetle verilenler genelde geri alınıyor. gel biz kalori hesabına devam edelim 2 2 gider nasılsa

rakibem menün pek güzel olmuş, iyi çalışmalar ayrıca

Kelebekcim, ben alınacağını düşünüyorum. tek günlük hafif bir kaçamaklar +800-1000 arası çıkıyorum ama aynı hızla da gidiyor.2-3 gün ciddi sıkı diyetle yok olacağına inanıyorum.

Teşekkür ediyorum hoşbuldum Kollontaicim. Hangi bölüme hazırlanıyorsun? Ciddin bu kilolarla kalırsam, montumu üzerimden çıkarmam bütün yaz kutup ayıları gibi gezerim.

Maşallah, tebrik ediyorum.

Lucidacım afiyet olsun. Menü harika, normalde nasılsın bilmiyorum ama arada çorba- yemek gibi şeyleri ihmal etme. Öğrenci evinde pek yenilmiyor genellikle ama bağırsakların çalışmazsa kilo vermek çok zor oluyor, kronik kabız olarak söylüyorum. :)

Rakibem ben galiba arayıştayım biraz ondan öyle oldu tartıya çıkıp duruyorum bu da beni kötü etkiliyo kendime yasak koydum sadece cumaları tartılcam şu hamlamam yarına geçince de jilliana devam edicem :/ yani böyle bikaç kilo hızlıca versem motive olsam yeticek ama bu da çok zor çünkü geçen hafta 3.4 kilo verdim bu hafta vermicekmişim gibi geliyo o yüzden şoklara yöneldim bilmiyorum ne yapsam sence :/

Çok haklısın bugün bunları yerken resmen aklımdan dediklerin geçti pişman oldum ama napıyım yemek yapmaya üşendim malum sınav yakın ama dediğini dikkate alıcam çorbadan dün bıkmış olsam da sulu yemek yapmayı denicem çok sağol yorumun için :)

gercekten cumaya 71.5 gelemezsem cok uzulecegim, zaten 5 mayisa a bi sey kalmadi, doktora ne dicem, cok kilo verdim demistim bile, of of ne kadar da cabuk geri geliyor bu kilolar yahuu bi de kendi ablamla yarisa girmistim o coktan 71.4 oldu benim hedefimi bile gecti uhuhuu kendimi dovmek istiyorum, en iyisi iftardan sonra eliptik in ustunde doveyim kendimi.... ama ders de calismam lazim sunumlarim varrr.... offf yogun haftalari hic sevmiyoruuum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…