- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.401
kızlar merhaba, ben dün yediğim balıktan dolayı hastanelik oldum. az önce eve geldim. o sebeple dünkü ve bugünkü menülerimi yazamayacağım. spor da yok haliyle
başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin
kızlar merhaba, ben dün yediğim balıktan dolayı hastanelik oldum. az önce eve geldim. o sebeple dünkü ve bugünkü menülerimi yazamayacağım. spor da yok haliyle
tyeşekkür ederim kızlarbaşınız sağol Allah rahmet eylesin.
geçmiş olsun hic birsey sagliginizdan daha degerli degildir sonucta :)
Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin inşallah canımarkadaşlar yakın bir arkadaşımızın eşi kalp krizi geçirip vefat etmiş iptal durumdayız fazla yazamayacağım kendinize iyi bakın burayı ihmal etmeyin
çok geçmiş olsun rakibem valla dün seni andım dedim bu kız niye girmedi :/ şimdi nasılsın iyi misin peki canım?kızlar merhaba, ben dün yediğim balıktan dolayı hastanelik oldum. az önce eve geldim. o sebeple dünkü ve bugünkü menülerimi yazamayacağım. spor da yok haliyle
canım şişlik olabilir. tartının yerini falan değiştirdiysen o da fark eder. bitki çayı falan iç olmazsa biraz rahatlarsınkaptanim basiniz saolsun... Allah sabir versin esine ve sevenlerine....
kollontai ve blanche cim sizlere de gecmis olsuuun...
motivasyonunuz cok yuksek kizlar masallah 7 de 7 filan aferin sizlere :):)
benim dun menum aslinda cok iyi gidiyordu, hatta hep yazdim kalori de hesapladim, aksam amerikali misafirlerin yaninda ne yaptgmi ne ydgmi unuttum, bi yandan kizim durmuyor, bi yandan onlara lafa yetistirmeye calisiyorum, bi yandan ikramda bulunmaya calisiyorum, o ara biraz bi seyler yedim, ama asil problem misafirler gidince ev rahatlayinca kurulan cay sofrasi oldu... orda valla her seyden yedim, yani ondan sonra hicbi sey hesaplamadim..gece de spor yapacak gucum de kalmadi,
oyle iste bi de tartiliyorum bi kac gundur yani bu kadar fark edebilir mi bilmiyorm, gecen hafta 71.9 du bildirimim, hatta renia ya takildim ensendeyim filan diye, hedefim de 71.5 olmakti, ama bugun sabah mesela 74.7 geldimcok cok fazla, 3 kilo almis olabilir miyim gercekten cok uzgunum, reglim de yakin degil, ta ayin 13 unde.
of napicam ben yaa.. yersem boyle olur tabi
bu hafta 4 gun oruc tutayim ve bol spor yapayim, bugun de orucum basladim, sali ve pers sunumlarim var, sali aksam caya misafir var, ins sadece sisliktir ve az lavaboya cikmaktandir ve hemen gecer gider
kubra cim rakibem cok iyi gidiyosun canim, o twister i yapma, belini o incitiyor olabilir, esmerim sen nerdesiiiiinnnnnn???
Bir iki güne ben de başlicam canım çok iyi gitmişsin maşallah aynen devamKızlar ben bugun yeme faslını bitirdim:
3 yeşil elma ve 12 tane hurma yedim totalde, hurma da meyve sonuçta.
Elma-tarçın çay ve bolca su içtim, aksama da yürümeye gideceğim.
Hurma çok iyi geldi, ben dün de sadece kahvaltıyla durmuştum, betim benzim çok atıktı.
Yarın sebze ile devam ediyorum, ya evet benimle beraber yapacak insanlar arıyorum ben de, motivasyon olur :)
benim motivasyon bugün düştü gibi de yine iyi az kaloriyle kurtardım rakibem valla bunalımlardaydımm bizi ancak kilo vermek paklarrr hemen kendimize gelmeliyizzz birlik olup kiloları şutlamalıyızz anlıyorsun dimi beni azcık delirdim bugün kusuruma bakma
ben de pek keyifsizim rakibem. spor en iyi rahatlatıcı böyle durumlardabenim motivasyon bugün düştü gibi de yine iyi az kaloriyle kurtardım rakibem valla bunalımlardaydımm bizi ancak kilo vermek paklarrr hemen kendimize gelmeliyizzz birlik olup kiloları şutlamalıyızz anlıyorsun dimi beni azcık delirdim bugün kusuruma bakma
rakibem menün pek güzel olmuş, iyi çalışmalar ayrıcaKızlar hepinize iyi akşamlar
Biraz canım sıkkın son iki üç saattir bunaldım gibi
Bugünkü menümü yazıyorum sonra ders çalışmam lazım sınava 2 gün kaldı
SABAH
1 tam yumurta ve bir yumurtanın da beyazından omlet
30 gr light peynir
domates biber
ÖĞLEN
Yarım kutu light ton balığı
30 gr light peynir
2 dilim kepek ekmek
ARA
20 gr beyaz leblebi
AKŞAM
yarım kutu light ton balığı
30 gr light peynir
1 dilim kepek ekmek
Toplam 697 kalori aldım
Spor yok dinlenicem baya hamladım oturup kalkamıyorum ve yürüyemiyorum dün jillianı ilk defa tam olarak yaptığım için.
su 2 litre olur çok içemedim
Cuma günü 7 de 7 ye başlicam eğer cayarsam kafama kafama vurun gidicek bu kilolar çok fena hırs yaptım yaza çokkk incelmem lazım inşallah sizinle birlikte. Iyi geceler şimdiden yarın görüşürüz kızlar iyi ki varsınız
kaptanim basiniz saolsun... Allah sabir versin esine ve sevenlerine....
kollontai ve blanche cim sizlere de gecmis olsuuun...
motivasyonunuz cok yuksek kizlar masallah 7 de 7 filan aferin sizlere :):)
benim dun menum aslinda cok iyi gidiyordu, hatta hep yazdim kalori de hesapladim, aksam amerikali misafirlerin yaninda ne yaptgmi ne ydgmi unuttum, bi yandan kizim durmuyor, bi yandan onlara lafa yetistirmeye calisiyorum, bi yandan ikramda bulunmaya calisiyorum, o ara biraz bi seyler yedim, ama asil problem misafirler gidince ev rahatlayinca kurulan cay sofrasi oldu... orda valla her seyden yedim, yani ondan sonra hicbi sey hesaplamadim..gece de spor yapacak gucum de kalmadi,
oyle iste bi de tartiliyorum bi kac gundur yani bu kadar fark edebilir mi bilmiyorm, gecen hafta 71.9 du bildirimim, hatta renia ya takildim ensendeyim filan diye, hedefim de 71.5 olmakti, ama bugun sabah mesela 74.7 geldimcok cok fazla, 3 kilo almis olabilir miyim gercekten cok uzgunum, reglim de yakin degil, ta ayin 13 unde.
of napicam ben yaa.. yersem boyle olur tabi
bu hafta 4 gun oruc tutayim ve bol spor yapayim, bugun de orucum basladim, sali ve pers sunumlarim var, sali aksam caya misafir var, ins sadece sisliktir ve az lavaboya cikmaktandir ve hemen gecer gider
kubra cim rakibem cok iyi gidiyosun canim, o twister i yapma, belini o incitiyor olabilir, esmerim sen nerdesiiiiinnnnnn???
hedefcim sana hoşgeldin demedim. hoşgeldin aramıza. burada olmak sana da iyi gelecektir. bende 24 yaşındayım üni mezunuyum şimdi tekrar sınava hazırlanıyorum. bir yandan da kalori topluyorummorallerini yüksek tut. yaza hepimiz incecik olacağız
Kızlar ben bugun yeme faslını bitirdim:
3 yeşil elma ve 12 tane hurma yedim totalde, hurma da meyve sonuçta.
Elma-tarçın çay ve bolca su içtim, aksama da yürümeye gideceğim.
Hurma çok iyi geldi, ben dün de sadece kahvaltıyla durmuştum, betim benzim çok atıktı.
Yarın sebze ile devam ediyorum, ya evet benimle beraber yapacak insanlar arıyorum ben de, motivasyon olur :)
Kızlar hepinize iyi akşamlar
Biraz canım sıkkın son iki üç saattir bunaldım gibi
Bugünkü menümü yazıyorum sonra ders çalışmam lazım sınava 2 gün kaldı
SABAH
1 tam yumurta ve bir yumurtanın da beyazından omlet
30 gr light peynir
domates biber
ÖĞLEN
Yarım kutu light ton balığı
30 gr light peynir
2 dilim kepek ekmek
ARA
20 gr beyaz leblebi
AKŞAM
yarım kutu light ton balığı
30 gr light peynir
1 dilim kepek ekmek
Toplam 697 kalori aldım
Spor yok dinlenicem baya hamladım oturup kalkamıyorum ve yürüyemiyorum dün jillianı ilk defa tam olarak yaptığım için.
su 2 litre olur çok içemedim
Cuma günü 7 de 7 ye başlicam eğer cayarsam kafama kafama vurun gidicek bu kilolar çok fena hırs yaptım yaza çokkk incelmem lazım inşallah sizinle birlikte. Iyi geceler şimdiden yarın görüşürüz kızlar iyi ki varsınız
Rakibem ben galiba arayıştayım biraz ondan öyle oldu tartıya çıkıp duruyorum bu da beni kötü etkiliyo kendime yasak koydum sadece cumaları tartılcam şu hamlamam yarına geçince de jilliana devam edicem :/ yani böyle bikaç kilo hızlıca versem motive olsam yeticek ama bu da çok zor çünkü geçen hafta 3.4 kilo verdim bu hafta vermicekmişim gibi geliyo o yüzden şoklara yöneldim bilmiyorum ne yapsam sence :/ben de pek keyifsizim rakibem. spor en iyi rahatlatıcı böyle durumlardaama bu 7 de 7 diyetini ben tavsiye etmiyorum canlarım ya. sağlıksız birşey giden ya kas ya su kalori yakmayacaksınız ki ? iyi hissedeceksen bişey diyemem ama şok diyetle verilenler genelde geri alınıyor. gel biz kalori hesabına devam edelim 2 2 gider nasılsa
Çok haklısın bugün bunları yerken resmen aklımdan dediklerin geçti pişman oldum ama napıyım yemek yapmaya üşendim malum sınav yakın ama dediğini dikkate alıcam çorbadan dün bıkmış olsam da sulu yemek yapmayı denicem çok sağol yorumun için :)Lucidacım afiyet olsun. Menü harika, normalde nasılsın bilmiyorum ama arada çorba- yemek gibi şeyleri ihmal etme. Öğrenci evinde pek yenilmiyor genellikle ama bağırsakların çalışmazsa kilo vermek çok zor oluyor, kronik kabız olarak söylüyorum. :)
Bu saatte yiceksen dediğin gibi hafif olmalı canım sık dişini cumaya iyi sayılar görelim tartıda :)Ahh benim bu uykuculuğum ne olacak.
Uyuyup kalmışım akşam üstü, bu saatten sonra yemeğe çıkacağız ama hafif yiyeceğim ve ardından yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?