Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar,

Bugunku total menumu bildiriyorum :

3 küçük yeşil elma, 12 tane hurma.

Su : Yatana kadar en az 2.5 olur.
Spor : 4.7 km tempolu yürüyüş, 60 squat, 15 mekik, 6 bacak kaldırıp indirme ve 10 saniye plank.

Bugün kaç defa bozasım geldi, çünkü iş çok yoğundu ve kafam kalkmadı; hurma toparladı.
Akşam bozacaktım ama spor ve duş çok iyi geldi.
Yarın sebzeyi bolca yemeyi planlıyorum :)

Hedefin 71.5 muydu beyazkelebek?

Bence 5 mayısa kadar 70 bile olursun :)

sizin gibi sok bi seyler yaparsam olurum belki.... ne yapsam acaba.... ben sadece oruc tutabiliyorum.... haftada 5 gun oruc tutayim olur mu? sahurda ve iftarda da normal yiyim.

sizin gibi sok bi seyler yaparsam olurum belki.... ne yapsam acaba.... ben sadece oruc tutabiliyorum.... haftada 5 gun oruc tutayim olur mu? sahurda ve iftarda da normal yiyim.

Ya bak 24 saat oruç diyeti var, söyle ki sen oruç tutabiliyorsan eğer bir tercih yap ya sahur yapma, ya da iftarda yalnızca su iç. Kısacası gunde 1 kere ye ama sağlam ye. Geri kalanında ağzına hiçbir şey sürme.

borclarim cok zaten 50 gun borcum var toplam, bugun 18. orucum, kaldi 32....... ramazan a 51 gun kalmis... yarisindan cogunu tutarsam yetistirebilcem ins...

tamam sahur yapmadan da tutabiliyorummm.. bu hafta bi deneyelim bakalim, persembe aksam iftardan once yapiyorum bildirimimi o zamana kadar en azinda 71.9 a geri gelmem lazim cunku gecen hafta 71. 9 dum. aslinda 71.5 gelsem tabi daha iyi...

kizlar masallah size ya cok iradelsiniz... 3 elmayi 12 hurmayi ben sirf ara ogunlerimde tuketebilirim hohohoho :)

Benim bir arkadaşım böyle baya kilo verdi ve sadece yağdan verdi. Yalnız beyazkelebek sana tavsiyem cumaya kadar olan oruçlarını ekmeksiz ve şekersiz dene bence, ekmek ve şeker ikisi de acıktırıyor ve çok su tutuyor vücutta. Bolca et, tavuk, balık, bulgur pilavı, yoğurt falan ye göreceksin nasıl pat pat gidiyor kilolar. Bir de durmadan su iç akşamları 2 litreni tamamla.

slm kızlar az önce eve geldim abuk bir menüm oldu yazıp yatacağım başım çok ağrıyor
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
ara
1 adet ülker hanımeller bisküvi
akşam
1 adet peynirli kol böreği
1/4 dilim baklava
3 tane yeşil erik
bugün çok saçma oldu ama surf ilaçlar dokunmasın diye zorla yedim
spor 3-4 km yürüyüş orta tempoda
su 2 lt civarı

kızlarr yeni mutfak tartım olduu artık her şeyi gramı gramına hesaplarım işim ne canım
Hayirli olsun canim Çok sekermis tartin oyy bende mi alsam ki :)
arkadaşlar yakın bir arkadaşımızın eşi kalp krizi geçirip vefat etmiş iptal durumdayız fazla yazamayacağım kendinize iyi bakın burayı ihmal etmeyin
basınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır versin...
esmerim bizi bıraktı gitti canım
stres yapma canım tartin fazla tartmis olabilir oruç tutmak en iyisi gerçekten benimde çok borcum var hamilelikte kalan başlamak lazım..
24 saat oruç için şifa diyeti diye geçiyor bi arastir istersen

ayy gercekten miiii bak cok sevindimmmm simdiii :):):):): tamam ben kendime gore tavuk filan ozel bi seyler ayarliyim, bulgur pilavi vardi zaten evde, ekmeksiz ve sekersiz bir hafta geciricem soz veriyoruummmmm :):):):)

canim benim ya, ins uyuyunca gecer basinin agrisi...

kelebeğim sen sabah yeniden tartıl canım bence hatalı
umarim oyledir.. bakicaz bakalim :)

mutfak tartsina ben de ozendim ama simdi alsam bu ne ise yariycak derler, cunku bazen gozum donuyor 30 gram 40 gam degil 1 kilo yiyorum, popolariyla gulerler evdekiler bana hehe :)

esmerim biz ama seni cok ozluyoruuuzzz! geri gell lutfeeen....

tmm canim bi bakayim sifa diyetine. borclari eda edip ayni zamanda zayiflasam ne guzel olur ama bi tasta iki kus :):)

cok guzel canim menun bayildimmm

Bu arada kelebegim yazmayı unuttum evet twster i bıraktım artık sadece yürüyüş var bundan sonra...belim sıkıntılı baya bi

iyi olmus canim bu ara beline ekstra dikkat et... baska sporlar yaparsin sonra.. ben ablama jilliani ogrettim simdi o jillian a asik oldu, beni gecti :):)

ay bende mutlu mutlu menumu yaziyim bu saate kadarda yemiym diye bekledim ve yemedim yaziyorum:€
sabahki menumu zaten yazmistim
15.00 1 koca tabak brokoli ( zeytinyagli, az tuzlu, bol karabiberli)
1 koca kase salatliklk boo naneli cacik
19.00 5 cilek, 5 yesil erik, 3 ceri domates
1.5 litre su, 4 km yuruyus ve b fit yapildi :)

canım sen hiç merak etme gidecek o kilolar :) ben istanbul üniversitesi sinema mezunuyum şimdi boğaziçi edebiyata hazırlanıyorum :)

Teşekkürler canım menün de çok iyi olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…