- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.421
gercekten cumaya 71.5 gelemezsem cok uzulecegim, zaten 5 mayisa a bi sey kalmadi, doktora ne dicem, cok kilo verdim demistim bile, of of ne kadar da cabuk geri geliyor bu kilolar yahuubi de kendi ablamla yarisa girmistim o coktan 71.4 oldu benim hedefimi bile gecti uhuhuu kendimi dovmek istiyorum, en iyisi iftardan sonra eliptik in ustunde doveyim kendimi.... ama ders de calismam lazim sunumlarim varrr.... offf yogun haftalari hic sevmiyoruuum.....
Kısa sürede aldıysan hemen verirsin canım fazlasıyla hem denasil olucam ki bugun sabah 74.7 geldim
Oruç tutarak hızlı verebiliyosan bence tut orucunu :)sizin gibi sok bi seyler yaparsam olurum belki.... ne yapsam acaba.... ben sadece oruc tutabiliyorum.... haftada 5 gun oruc tutayim olur mu? sahurda ve iftarda da normal yiyim.
sizin gibi sok bi seyler yaparsam olurum belki.... ne yapsam acaba.... ben sadece oruc tutabiliyorum.... haftada 5 gun oruc tutayim olur mu? sahurda ve iftarda da normal yiyim.
tamam sahur yapmadan da tutabiliyorummm.. bu hafta bi deneyelim bakalim, persembe aksam iftardan once yapiyorum bildirimimi o zamana kadar en azinda 71.9 a geri gelmem lazim cunku gecen hafta 71. 9 dum. aslinda 71.5 gelsem tabi daha iyi...
kizlar masallah size ya cok iradelsiniz... 3 elmayi 12 hurmayi ben sirf ara ogunlerimde tuketebilirim hohohoho :)
Hayirli olsun canim Çok sekermis tartin oyy bende mi alsam ki :)kızlarr yeni mutfak tartım olduuartık her şeyi gramı gramına hesaplarım işim ne canım
arkadaşlar yakın bir arkadaşımızın eşi kalp krizi geçirip vefat etmiş iptal durumdayız fazla yazamayacağım kendinize iyi bakın burayı ihmal etmeyin
esmerim bizi bıraktı gitti canımkaptanim basiniz saolsun... Allah sabir versin esine ve sevenlerine....
kollontai ve blanche cim sizlere de gecmis olsuuun...
motivasyonunuz cok yuksek kizlar masallah 7 de 7 filan aferin sizlere :):)
benim dun menum aslinda cok iyi gidiyordu, hatta hep yazdim kalori de hesapladim, aksam amerikali misafirlerin yaninda ne yaptgmi ne ydgmi unuttum, bi yandan kizim durmuyor, bi yandan onlara lafa yetistirmeye calisiyorum, bi yandan ikramda bulunmaya calisiyorum, o ara biraz bi seyler yedim, ama asil problem misafirler gidince ev rahatlayinca kurulan cay sofrasi oldu... orda valla her seyden yedim, yani ondan sonra hicbi sey hesaplamadim..gece de spor yapacak gucum de kalmadi,
oyle iste bi de tartiliyorum bi kac gundur yani bu kadar fark edebilir mi bilmiyorm, gecen hafta 71.9 du bildirimim, hatta renia ya takildim ensendeyim filan diye, hedefim de 71.5 olmakti, ama bugun sabah mesela 74.7 geldimcok cok fazla, 3 kilo almis olabilir miyim gercekten cok uzgunum, reglim de yakin degil, ta ayin 13 unde.
of napicam ben yaa.. yersem boyle olur tabi
bu hafta 4 gun oruc tutayim ve bol spor yapayim, bugun de orucum basladim, sali ve pers sunumlarim var, sali aksam caya misafir var, ins sadece sisliktir ve az lavaboya cikmaktandir ve hemen gecer gider
kubra cim rakibem cok iyi gidiyosun canim, o twister i yapma, belini o incitiyor olabilir, esmerim sen nerdesiiiiinnnnnn???
Benim bir arkadaşım böyle baya kilo verdi ve sadece yağdan verdi. Yalnız beyazkelebek sana tavsiyem cumaya kadar olan oruçlarını ekmeksiz ve şekersiz dene bence, ekmek ve şeker ikisi de acıktırıyor ve çok su tutuyor vücutta. Bolca et, tavuk, balık, bulgur pilavı, yoğurt falan ye göreceksin nasıl pat pat gidiyor kilolar. Bir de durmadan su iç akşamları 2 litreni tamamla.
slm kızlar az önce eve geldim abuk bir menüm oldu yazıp yatacağım başım çok ağrıyor
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
ara
1 adet ülker hanımeller bisküvi
akşam
1 adet peynirli kol böreği
1/4 dilim baklava
3 tane yeşil erik
bugün çok saçma oldu ama surf ilaçlar dokunmasın diye zorla yedim
spor 3-4 km yürüyüş orta tempoda
su 2 lt civarı
umarim oyledir.. bakicaz bakalim :)kelebeğim sen sabah yeniden tartıl canım bence hatalı
esmerim bizi bıraktı gitti canım
stres yapma canım tartin fazla tartmis olabilir oruç tutmak en iyisi gerçekten benimde çok borcum var hamilelikte kalan başlamak lazım..
24 saat oruç için şifa diyeti diye geçiyor bi arastir istersen
Menüm;
Kahvaltı
(Sabah saat 5 gibi)
Yarım tost
öğlen;
2 kepçe çorba
1 tabak sulu köfte
biraz salata
akşam:
1 kepçe çorba
1 tabak sulu köfte
1 dilim ekmek
su:2 lt ye tamamlayacagim ve 2 kupa form çayı
spor:Belim ağrıdı yattım
Bu arada kelebegim yazmayı unuttum evet twster i bıraktım artık sadece yürüyüş var bundan sonra...belim sıkıntılı baya bi
canım sen hiç merak etme gidecek o kilolar :) ben istanbul üniversitesi sinema mezunuyum şimdi boğaziçi edebiyata hazırlanıyorum :)Kelebekcim, ben alınacağını düşünüyorum. tek günlük hafif bir kaçamaklar +800-1000 arası çıkıyorum ama aynı hızla da gidiyor.2-3 gün ciddi sıkı diyetle yok olacağına inanıyorum.
Teşekkür ediyorum hoşbuldum Kollontaicim. Hangi bölüme hazırlanıyorsun? Ciddin bu kilolarla kalırsam, montumu üzerimden çıkarmam bütün yaz kutup ayıları gibi gezerim.
Maşallah, tebrik ediyorum.
Lucidacım afiyet olsun. Menü harika, normalde nasılsın bilmiyorum ama arada çorba- yemek gibi şeyleri ihmal etme. Öğrenci evinde pek yenilmiyor genellikle ama bağırsakların çalışmazsa kilo vermek çok zor oluyor, kronik kabız olarak söylüyorum. :)
Teşekkürler canım menün de çok iyi olmuş :)Menüm;
Kahvaltı
(Sabah saat 5 gibi)
Yarım tost
öğlen;
2 kepçe çorba
1 tabak sulu köfte
biraz salata
akşam:
1 kepçe çorba
1 tabak sulu köfte
1 dilim ekmek
su:2 lt ye tamamlayacagim ve 2 kupa form çayı
spor:Belim ağrıdı yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?