Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ha kizlar nota yi sormussunuz, iki nota 1 sari kart, sari kart alan takim 4 hafta boyunca genel sonuc listesini hazirliyor... ama ilk 3 e girersek sari kart siliniyor, gecen de sari kart almistik ama ilk uc e girdik sonra silindi... bunun icin de takim capinda cok ciddi toparlanma gayret ve caba gerekior :):):)

Menüm
Kahvaltı:
  • 1 tane brownie kek
  • 1 fincan sade kahve
Ara:
  • 1 fincan sade kahve
Öğle:
  • 2 adet yumurta
  • 1 dilim peynir
  • 1 dilim salam
  • Az salata, domates,marul
  • 2 dilim kepekli ekmek
Ara:
  • 1 fincan latte
Akşam:
  • 1 kase ezogelin çorbası
  • 1 kase salata
3 Litre kadar su.
Alınan kalori miktarı: 756

Bu 5 gunde 3 kilo diyetini de yapamadim :KK43:( oruc tutmaya geri donuyorum.

Cuma
Sahur
2 hurma
6-7 civari findik
2.5 dilim ekmek
1.5 kk peynir
5-6 ceri domates
1 kirmizi erik
sahur için güzel olmuş beğendim

Menüm
Kahvaltı:
  • 1 tane brownie kek
  • 1 fincan sade kahve
Ara:
  • 1 fincan sade kahve
Öğle:
  • 2 adet yumurta
  • 1 dilim peynir
  • 1 dilim salam
  • Az salata, domates,marul
  • 2 dilim kepekli ekmek
Ara:
  • 1 fincan latte
Akşam:
  • 1 kase ezogelin çorbası
  • 1 kase salata
3 Litre kadar su.
Alınan kalori miktarı: 756
sabah kahvaltısı haricinde güzel :)

bugünkü menüm
sabah yok
öğlen yok
öğleden sonra 14.00 da activia yoğurt
akşam:
1 kase tarhana çorbası
3 köfte(45 gr)
domates salatalık biber
toplam 346 kalori
spor:
5 mil leslie
su henüz 1.5 lt

Son düzenleme:
kızlar ben menü falan yazmıyorum canınız istemesin diye abarttım biraz ama pazar gün ankaraya döndükten sonra çok sıkı olarak düzelteceğim neyse bu hsfta olan oldu nota aldık ama haftaya dereceye girmeliyiz ona göre
bugün adana tarsus gezdik hataydan cazgeçtik cocuklarla yorucu olacak yarın silifke tarafına gideceğiz koşturmacaya devam

Merhaba,

Sabah:
1 yumurta,
1 dilim esmer ekmek,
Sogus,
2 dilim peynir,
10 tane zeytin.

Aksam:
150 g dana bonfile,
Zeytinyagli sogus.

Kizlar ben bugun deli gibi bisiklet surdum, yuzdum, yurudum. Squat, mekik vs bile yaptim.

Totalde en az 1200 kalori vermisim. 1500 civari da aldim. Baya iyi hissediyorum.

Merhaba,

Sabah:
1 yumurta,
1 dilim esmer ekmek,
Sogus,
2 dilim peynir,
10 tane zeytin.

Aksam:
150 g dana bonfile,
Zeytinyagli sogus.

Kizlar ben bugun deli gibi bisiklet surdum, yuzdum, yurudum. Squat, mekik vs bile yaptim.

Totalde en az 1200 kalori vermisim. 1500 civari da aldim. Baya iyi hissediyorum.
1500 almamışsın gibi duruyor gayet iyi :)

1500 almamışsın gibi duruyor gayet iyi :)

Ben fazla fazla yazdim yediklerimi kalori bu nedenle cok hesaplanmis olabilir; ama baya dikkat ettim gercekten de :) yarin arkim gozleme ve dondurma yedirmek istiyor bana; cok meshur diye bodrum'da. Cok rahat direnebilirim aslinda ama bilemiyorum belki de yerim buraya gelmisken; bakalim :))

Merhaba arkadaşlar
iki gündür menü bildirimi yapmıyorum maalesef çünkü abarttim biraz :oops:
memlekete geldim malum annem kayinvalidem güzel güzel yapmış yemekleri yemezsem olmaz :kk77:
inşallah toparlayacagim kendimi verdigimi almak istemiyorum...

bugünkü menüm
sabah yok
öğlen yok
akşam:
1 kase tarhana çorbası
3 köfte(45 gr)
domates salatalık biber
toplam 346 kalori
spor:
5 mil leslie
su henüz 1.5 lt
Cok ama cok az degilmi..gercekten birkac haftaya kalmaz vucudun direnmeye baslar..veremezsin..neyse..
Dunku menum;
Sabah;1 boyoz sogus omlet peynir
Ogle;1 lahmacun bol yesillik 1 bardak ayran
Aksam;1 kase corba..1 dilim ekmek..ilwrleyen saatlerde 1 dilim kek cay..
Misafirlerim gitti..duzene giricem

Tebrik ederim, ne güzel mezun olmak.

S health indiremiyorum telefonuma ne yazık ki.
Geçen S6 Edge'de hesapladım da, gerçekten güzel bir uygulama. Kalp hızını falan da ölçüyor. Ooo :) Kolay gelsin, güzel temizlikler diliyorum Lucidacım.
Teşekkür ederim
gedef cim canım evet bayaa uzak bugün adanaya gececeğiz yarında hataya gideceğiz bayaa harekeyli bir tatil olacak
ozaly tatlım maşallah mezun edeceğiz d
Teşekkür ederim kaptanım ;)

Cok ama cok az degilmi..gercekten birkac haftaya kalmaz vucudun direnmeye baslar..veremezsin..neyse..
Dunku menum;
günaydınlarrr :) canım istemedi yemedim hep zorunluluktan yemicek halimiz yok değil mi ama :) bu arada menün güzel olmuş beğendimmm :))
Gunaydin kizlar,

Haftasonu kacamagi yapanlar var mi? :)
günaydınn :) yok valla ağzından yel alsın hiç öyle bi niyetim yok :KK70:

sahur için güzel olmuş beğendim

sabah kahvaltısı haricinde güzel :)

Lucida ama görecektin, bana öyle bir baktı ki brownie.Unuttun mu o eski günlerimizi der gibi.
Ben ne zaman çok yorulsam ya da keyfim olmasa, eşim hemen bana brownie ve kahve getirir. Sonra yavaş yavaş kendime gelirim. Dün de malum rüyadan sonra o duygusal bağı kıramadım. :)

bugünkü menüm
sabah yok
öğlen yok
akşam:
1 kase tarhana çorbası
3 köfte(45 gr)
domates salatalık biber
toplam 346 kalori
spor:
5 mil leslie
su henüz 1.5 lt

Ohh afiyet olsun da çok mu az olmuş ki?

kızlar ben menü falan yazmıyorum canınız istemesin diye abarttım biraz ama pazar gün ankaraya döndükten sonra çok sıkı olarak düzelteceğim neyse bu hsfta olan oldu nota aldık ama haftaya dereceye girmeliyiz ona göre
bugün adana tarsus gezdik hataydan cazgeçtik cocuklarla yorucu olacak yarın silifke tarafına gideceğiz koşturmacaya devam

5. takım yapar. Bizden bir şey kurtulmaz kaptanım.

Merhaba,

Sabah:
1 yumurta,
1 dilim esmer ekmek,
Sogus,
2 dilim peynir,
10 tane zeytin.

Aksam:
150 g dana bonfile,
Zeytinyagli sogus.

1500 kesinlikle olduğunu düşünmüyorum ama çok güzel.
Yüzmeye resmen aşığım. Deniz olsun havuz olsun girince çıkaramazlar beni ama 2 senedir kilolarımdan dolayı inat ettim girmedim. Eylüle kadar en azından bir 70 kg olup suya girmeliyim.

Dunku menum;

Deryalim, eşleştirmelerde rakip olmuşuz ama ben seni hiç tanımıyorum. Bu hafta tanışırız dimi? :)

Gunaydin kizlar,

Haftasonu kacamagi yapanlar var mi? :)

Ben yapmama konusunda kararlıyım.

Lucida ama görecektin, bana öyle bir baktı ki brownie.Unuttun mu o eski günlerimizi der gibi.
Ben ne zaman çok yorulsam ya da keyfim olmasa, eşim hemen bana brownie ve kahve getirir. Sonra yavaş yavaş kendime gelirim. Dün de malum rüyadan sonra o duygusal bağı kıramadım. :)
aman iyi ki yemişsin boşver o zaman psikolojin düzeldiyse gerisi önemli değil :)
Ohh afiyet olsun da çok mu az olmuş ki?
inan hiç canım yemek istemedi bi de o enerjiyle akşama kadar bir activia yoğurtla temizlik yaptım alışveriş yaptım hiç de koymadı :KK70:

Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonları.
22 gün aradan sonra eşim nihayet taburcu oldu. Tekrar aynı evde olmak çok güzel bir duygu.
Kaptanım ben de hataydayim, gerçi vazgecmissiniz ama gelirseniz bize de beklerim, sana Kaymaklı künefe, kendime de elma ismarlarim:)
Bu arada ben izinden dönmek istiyorum, cok sukur zor günler geride kaldı inşallah. Haftaya tekrar listeye girebilir miyim kaptanım?
Bu arada rakibem Blanche dönüyorum, tekrar sahalardayim haberin olsun:)

Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonları.
22 gün aradan sonra eşim nihayet taburcu oldu. Tekrar aynı evde olmak çok güzel bir duygu.
Kaptanım ben de hataydayim, gerçi vazgecmissiniz ama gelirseniz bize de beklerim, sana Kaymaklı künefe, kendime de elma ismarlarim:)
Bu arada ben izinden dönmek istiyorum, cok sukur zor günler geride kaldı inşallah. Haftaya tekrar listeye girebilir miyim kaptanım?
Bu arada rakibem Blanche dönüyorum, tekrar sahalardayim haberin olsun:)
canım gözün aydın tatlım izin kuralı değişti ama tatlım sen başla paylaşımlara
biz küçük çocuklarla hatay günübirlik zor olur diye vazgectik kızkalesi narlıkuyu tarafına geldik inş başka zaman görüşürüz

Back
X