- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #140.441
Ayy bu sınıflandırma cok hosuma gıttı ne zaman altın kız olcam yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bu sınıflandırma cok hosuma gıttı ne zaman altın kız olcam yaaaaa
çok geçmiş olsunBügün 1 muz ve 'birer bardak süt ile meyve suyu tuketebildim.
Azıcık kıpırdamamla hem midem hem de basım yerinden çıkacak gibi. Eşim bütün odayi çiçekle doldurdu da biraz moralim düzeldi en azından. Çok bunalmistim.
canım iyiles biran once ya, sen boyle yazdıkca uzuluyorum, doktora gorundun mu ne diyor?Bügün 1 muz ve 'birer bardak süt ile meyve suyu tuketebildim.
Azıcık kıpırdamamla hem midem hem de basım yerinden çıkacak gibi. Eşim bütün odayi çiçekle doldurdu da biraz moralim düzeldi en azından. Çok bunalmistim.
çok geçmiş olsun![]()
canım iyiles biran once ya, sen boyle yazdıkca uzuluyorum, doktora gorundun mu ne diyor?
iyi haberlerini bekliyoruz hepimiz canımÇok teşekkür ediyorum.
Kollontaicim cesaret edemedim.
Midemin durumunu biliyorsun, dışarı çıkmamla beraber yaşayabileceklerimi göze alamadım ama yarın da geçmezse sanırım çarem kalmayacak gibi duruyor.
Nerdesın kuzucummmkızlar kaynanamdan geldikten sonra hala toparlanamadım,çok yiyiyorum ya
moralim çok bozuk
ama sizi takipteyim
Hedef kilom vardı kaptanım ama koruyabılırsem sukretcemgünaydınlarr
serveyim hedef kilon vardı onu ınutma olur mu tatlım
kollontai canım izin yazarsak 4 hafta listeye giremiyorsun o yüzden sen accık dikkat et
hedef canım çok susuz kaldın serum verilmesi gerekiyor zannımca sana yaa
callan cım yaa be olur daha sık gel jaynana mahvetti seni
bende dün akşam erkenden yattım öyle olunca sabahın köründe kalktım bi daha yatmayı deneyim bari :)
anladım kaptanım o zman izinli olmayayım ben elimden geldigince dikkat edicem :)günaydınlarr
serveyim hedef kilon vardı onu ınutma olur mu tatlım
kollontai canım izin yazarsak 4 hafta listeye giremiyorsun o yüzden sen accık dikkat et
hedef canım çok susuz kaldın serum verilmesi gerekiyor zannımca sana yaa
callan cım yaa be olur daha sık gel jaynana mahvetti seni
bende dün akşam erkenden yattım öyle olunca sabahın köründe kalktım bi daha yatmayı deneyim bari :)
aman serveyim dikkat et salatalardan yeEee ne dıyorduk guzeller bırazdan dogum gunu partısıne gıdıcemmm yandım yandımmmm listeye yenı gırdım dahaaa