Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla sürekli her akşam kahve yapıp yemekten sonra ve bi türlü taşırmadan cezveyi ocağı kirletmeden duramayan ben memnunum tad olarak bi fark yok kolay oluyor ocağa taşmıyor temiz oluyorr
haa ilk aldığımda yanlışlıkla telvenin cezvesini ocağa koyup yakmışlığımda var:KK22:bunu bende merak ediyorum ama çevremde hiç kullanan yok o yüzden bilmiyorum

Benim de çoktur dalgınlık anlarım aslında. Bunun tek dezavantajı,yalnızca gold ile kullanılması sanırım. Severim aslında aromalı farklı kahveleri ama onlar da genelde tablet ile çalışıyor. Sürekli de tablet kahve bulamam. Hep kararsızım ben de.

selamlar bugun ki menum
sabah
bi posiyon patatesli borek
ara
3 in 1 nescafe
aksam muhtemelen bisey yemem ya da tarhana corbası icerim birde eti form biskuvim var onu da tırtıklayabilirim.
su 2 lt
spor 100 squat
kilo sabit
sabahtan beri esya koliliyorum camasır yıkıyorum fenalık bastı valla :KK43:(

Afiyet olsun Kollontaicim. Nasıl gidiyor taşınma işleri?

hedef38beden hedef38beden canım iyilesmene cok sevindim buyuk gecmis olsun.

Çok saol Kollontaicim. Sağlık gibisi yok valla. Bir de ilacın adını ben tekrar öğrenebilir miyim?

Benim de çoktur dalgınlık anlarım aslında. Bunun tek dezavantajı,yalnızca gold ile kullanılması sanırım. Severim aslında aromalı farklı kahveleri ama onlar da genelde tablet ile çalışıyor. Sürekli de tablet kahve bulamam. Hep kararsızım ben de.

Afiyet olsun Kollontaicim. Nasıl gidiyor taşınma işleri?

Çok saol Kollontaicim. Sağlık gibisi yok valla. Bir de ilacın adını ben tekrar öğrenebilir miyim?
hangi ilac hedefcim uyku acıcıyı soruyorsan modiwake adı. tasınma isleri de yorucu. cuma eskisehire sevgilimin ailesinin yanına gidiyoruz pzartesi gelince badanayı halledip esyayı cıkarcaz bende perisan olcam heralde :((

sen merak etme tatlım ben evlendiririm sizi

canım nasıl oldun
hedef cim o sadece gold nedkafe ile mi çalışıyormuş tablet istersen ben sana burdan starbucks thcibo nerden istersen alır gönderirim

Ahh kaptanım bitanesin, nasıl ince düşüncelisin sen.
Thcibo aslında kargo olarak da gönderiyor da, hani el altında her markette olan bir şey olsa daha mı iyi olur bilmiyorum.
Aynen, yalnızca gold ile çalışıyormuş. Ben normalde Gold severim. Ayda en az 200 gram falan gider ama seçenek olması iyi mi bilemedim.

hangi ilac hedefcim uyku acıcıyı soruyorsan modiwake adı. tasınma isleri de yorucu. cuma eskisehire sevgilimin ailesinin yanına gidiyoruz pzartesi gelince badanayı halledip esyayı cıkarcaz bende perisan olcam heralde :KK43:(

evet Kollontaicim oydu. İsmini bulamadım bir türlü telefonumda dursun da ilk fırsatta edineyim diyordum.
Ayy, tam heyecan cidden her şey bir ana geldi.
Daha önceden tanışmış mıydınız ilk tanışma mı? Bu hafta sen stresten eriyip bitiyorsun, boşuna gitmiyor kilolar.

Ahh kaptanım bitanesin, nasıl ince düşüncelisin sen.
Thcibo aslında kargo olarak da gönderiyor da, hani el altında her markette olan bir şey olsa daha mı iyi olur bilmiyorum.
Aynen, yalnızca gold ile çalışıyormuş. Ben normalde Gold severim. Ayda en az 200 gram falan gider ama seçenek olması iyi mi bilemedim.

evet Kollontaicim oydu. İsmini bulamadım bir türlü telefonumda dursun da ilk fırsatta edineyim diyordum.
Ayy, tam heyecan cidden her şey bir ana geldi.
Daha önceden tanışmış mıydınız ilk tanışma mı? Bu hafta sen stresten eriyip bitiyorsun, boşuna gitmiyor kilolar.
ilk tanısma canım yaaa. dedigin gibi hepsi üst üste geldi, stresten icim sisti artık :(

Ben de telveye bakıyorum ama Türk kahvesi makinesi mi alayım yoksa latte, espresso falan yapan bir şey mi onu bilmiyorum. İkisi tek makinede yok, ben de sürekli tezgah üzerinde dursun istiyorum.
Telve ve bunun arasındayım
Taris_4298999.jpg

Telveden memnun musun kaptanım? Cezveden farklı oluyor mu tat olarak?
ayy çok güzel görünüyorrr

Evet tatlim gercekten oyle Allah tum hastalara sifa versin.
geçmiş olsun cns :(

kizlar dunku menum

2 dlm tam bugday
1 yum ile omlet
2 kk peynir
5 zeytin
Dom sal mayd az avokado

Ara
6 erik
10 findik

Oglen
1 tbk yesil fasulye
1 tbk bulgur pilavi

Ara
Elma
Salatalik

Aksam
Sinemeya gittik
2 kurabiye
2-3 avuc patlak misir

Bugun de yine is gorusmem vardi yarin da var hayirlisi olur insss..

Bugun burdaki patrona isterseniz istifa edeyim dedim pek memnun degil bu aralar performansimdan ne diycek bakalim emaile cevabini bekliyorummm...

günaydın kızlar..günler sonra yine buradayım..bu misafir derdi bitmedi gitti..allahım eksik etmesin ama üstüste gelince bir kötü oldu..
menülerim çok şaştı..bugünbiraz detoks tarzı yapayım da bari yarına artı çıkmayayım..

Back
X