Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM 414.ETAP***
toplight (65,7/)
ayda2kilogo(68,4/68,6/-0,2/%-0,29)
beyazkelebek85(72,4/73.3/-0.45/%-0.62) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kb196(70,5/)
deryalimm07(80,7/)
kollontai (64,5/)
blanche_ea (59,5/)
servey(70,6/ )
Burcucukk(57,5/57/0.86)
hedef 38beden (85,4/) yeni üye 25 nisan başlangıç kg 86,2 hedef 60 kg
5. TAKIM ORTALAMASI :%

balinayakafaatandelihamsi 74,5 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 60
cns kmrc 86,4 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 70
vila55 76 yeni üye 14 mayıs giriş

:KK43::KK43::KK43:

***5.TAKIM 414.ETAP***
toplight (65,7/)
beyazkelebek85(72,4/73.3/-0.45/%-0.62) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kb196(70,5/)(kilosu sabit)
deryalimm07(80,7/)
kollontai (64,5/)
blanche_ea (59,5/)
servey(70,6/ )
Burcucukk(57,5/57/0.86)

***5.TAKIM 414.ETAP***
toplight (65,7/65,5/0,2/%0,30)
deryalimm07(80,7/)
kollontai (64,5/)
blanche_ea (59,5/)sabit
servey(70,6/ )
Burcucukk(57,5/57/0,5/%0.87)

günaydınlar
ayda2kilogo ayda2kilogo 410. etapda 67,8 kg iken 414. etapda 68,6 kg olmuşsun bu hafta canım son şansın takımda yeterli katılımı sağlamıyorsun eğer önümüzdeki hafta içinde yeterli olarak katılım ve kg kaybı olmazsa maalesef ilk sayfadaki kurallar gereği listeden ayrılacaksın canım

kızlar artık kusura bakmayın durumumuz hiç hoş değil dereceye girip sarı kartı sildirmemiz gerekirken maalesef gene nota geliyor gibi görünüyor eğer kendinizi toparlamazsanız ilk sayfadaki kuralları hep esneterek devam ediyorduk ama artık esneme olmayacak anlaşılan esneme yaptıkça gittikçe kötü oluyor düzeleceğimiz yerde ben bu hafta pek menü yazmadım menülerim gerçekten kötü idi açıkcası hiç de tartılmamıştım size şöyle söyleyeyim yenilmemesi gereken çoğu şeyi yedim halka tatlısı çikolata gibi ama onları yedikten sonra bir sonraki öğünü atladım veya azaltmaya çalıştım açıkcası 1 kg almışımdır diye çıktım sabah tartıya ama vermişim lütfen aynı şeyleri sizde yapın gerçekten kilo vermek istiyorsanız burda kalın değilse lütfen boş yere beni de uğraştırmayın kendinizde uğraşmayın

@beyazkelebek85 canım yukarıda yazdım ayda ya aynı şeyler senin içinde geçerli
410. etapda 71,9 kg iken 414. etapda 73,3 kg sun canım burası kilo amla yarışması değil kilo verme yarışması sende eskiden güzel katılımda bulunuyordun ama son dönem katılım sayın azaldı kg vermen gerekirken kg alıyorsun
bu hafta ayda ve sen en azından 410. etapdaki kilonuza dönmelisiniz değilse kusura bakmayın arkadaşlar çok üzgünüm ama kurallar işleyecek takımda ortalamayı düşürüp sarı kart almamıza sebeb olanlar bunun cezasını çekecekler haftaya eğer güzel kg vermezseniz liste dışı kalıyorsunuz

Canım tuz hariç tüm baharatları kullanabiliyoruz sanırım, birde o 3 bardak pirinci o gün tamamen bitirmek mi lazım yoksa yiyebildiğin kadar mı? Son sorum yoğutla yesem işe yarar mı?

Kollontaicim, baharat konusu aynen öyle ama yoğurt tüketemiyorsun. Normalde olması gereken her gün 3 çay bardağı ama bitmiyor zaten. Bir de her öğünde tekrar yapmanı tavsiye ederim. Soğuk hiç gitmiyor.

günaydın kızlar
bu hafta o kadar uyumama rağmen 500 gr vermişim
2 kilocuk daha verebilsem ramazana kadar tam süper olacak

Burcucuk tebrik ediyorum seni. O kadar sorunla boğuşmana rağmen kilo verdin.

kızlar artık kusura bakmayın durumumuz hiç hoş değil dereceye girip sarı kartı sildirmemiz gerekirken maalesef gene nota geliyor gibi görünüyor eğer kendinizi toparlamazsanız ilk sayfadaki kuralları hep esneterek devam ediyorduk ama artık esneme olmayacak anlaşılan esneme yaptıkça gittikçe kötü oluyor düzeleceğimiz yerde ben bu hafta pek menü yazmadım menülerim gerçekten kötü idi açıkcası hiç de tartılmamıştım size şöyle söyleyeyim yenilmemesi gereken çoğu şeyi yedim halka tatlısı çikolata gibi ama onları yedikten sonra bir sonraki öğünü atladım veya azaltmaya çalıştım açıkcası 1 kg almışımdır diye çıktım sabah tartıya ama vermişim lütfen aynı şeyleri sizde yapın gerçekten kilo vermek istiyorsanız burda kalın değilse lütfen boş yere beni de uğraştırmayın kendinizde uğraşmayın

Kaptanım, kesinlikle haklısın.
Sen bizler için çok ciddi anlamda uğraşıyorsun.
Şurada kalmış kaç kilon, takımda olmadan da verirsin. Amacınının bizlerle olmak ve bize yararın olması olduğunu çok iyi biliyorum. Ayrıca, katılım olmadığı sürece kaçamakların olması çok normal. Sonuçta hepimiz birbirimizden destek alıyoruz.

***5.TAKIM 414.ETAP***
toplight (65,7/65,5/0,2/%0,30)
deryalimm07(80,7/)
kollontai (64,5/)
blanche_ea (59,5/)sabit
servey(70,6/ )
Burcucukk(57,5/57/0,5/%0.87)
hedef 38beden (85,4/84.6/0.8/%0.94) yeni üye 25 nisan başlangıç kg 86,2 hedef 60 kg
[

Kollontaicim, baharat konusu aynen öyle ama yoğurt tüketemiyorsun. Normalde olması gereken her gün 3 çay bardağı ama bitmiyor zaten. Bir de her öğünde tekrar yapmanı tavsiye ederim. Soğuk hiç gitmiyor.

Burcucuk tebrik ediyorum seni. O kadar sorunla boğuşmana rağmen kilo verdin.

Kaptanım, kesinlikle haklısın.
Sen bizler için çok ciddi anlamda uğraşıyorsun.
Şurada kalmış kaç kilon, takımda olmadan da verirsin. Amacınının bizlerle olmak ve bize yararın olması olduğunu çok iyi biliyorum. Ayrıca, katılım olmadığı sürece kaçamakların olması çok normal. Sonuçta hepimiz birbirimizden destek alıyoruz.
canım benim hedef kilom 65 idi hedef kiloma geldim aslında ama eğer arkadaşlardan bu hafta gerekli mesajları ve kg kaybını göremezsem çok üzgünüm ama haftaya mezuniyetimi isteyeceğim daha sonrasında şu an için takımda kaptan yardımcısı sadece callan görünüyorsa istersen takımı ona devredeceğim istemezse içinizde kaptanlık yapacak birisi varsa ona devredip en kötü ihtimalle de takımı kapatıp diğer takımlara gitmenizi isteyebilirim gerçekten bu kötü gidiş artık benim hoşuma gitmiyor ama bunu düzeltmek için 1-2 kişi hariç kimse çaba göstermiyor yaklaşık 1,5 senedir bu takımın kaptanlığını yürütüyorum belki de daha fazla ama gerçekten çok yoruldum hepiniz biliyorsunuz bazı dönemlerde kaptan yardımcılarım yardım etse de çoğu zaman bu işi tek başıma sırtladım artık tek başına bu yükü kaldırqcak gücüm kalmadı

canım benim hedef kilom 65 idi hedef kiloma geldim aslında ama eğer arkadaşlardan bu hafta gerekli mesajları ve kg kaybını göremezsem çok üzgünüm ama haftaya mezuniyetimi isteyeceğim daha sonrasında şu an için takımda kaptan yardımcısı sadece callan görünüyorsa istersen takımı ona devredeceğim istemezse içinizde kaptanlık yapacak birisi varsa ona devredip en kötü ihtimalle de takımı kapatıp diğer takımlara gitmenizi isteyebilirim gerçekten bu kötü gidiş artık benim hoşuma gitmiyor ama bunu düzeltmek için 1-2 kişi hariç kimse çaba göstermiyor yaklaşık 1,5 senedir bu takımın kaptanlığını yürütüyorum belki de daha fazla ama gerçekten çok yoruldum hepiniz biliyorsunuz bazı dönemlerde kaptan yardımcılarım yardım etse de çoğu zaman bu işi tek başıma sırtladım artık tek başına bu yükü kaldırqcak gücüm kalmadı

Kaptanım lütfen böyle bir şey düşünme.
Gerçekten çok ama çok üzülürüm.
Söz, elimden gelenin çok daha fazlası için çabalayacağım.
Takım konusunda da aynı şekilde.
Kilolar gidecek.
Kuralları uygularız, yeni arkadaşlar çağırırız.
Eminim çok daha güzel günlerini göreceğiz bu takımın.
Sen benim 60 kg olan halimi görmeyecek misin aaaa.

Kaptanım lütfen böyle bir şey düşünme.
Gerçekten çok ama çok üzülürüm.
Söz, elimden gelenin çok daha fazlası için çabalayacağım.
Takım konusunda da aynı şekilde.
Kilolar gidecek.
Kuralları uygularız, yeni arkadaşlar çağırırız.
Eminim çok daha güzel günlerini göreceğiz bu takımın.
Sen benim 60 kg olan halimi görmeyecek misin aaaa.
hedef cim senin 60 kg olduğun zamanı görecem tabiki ama bu kk da olmak zorunda değil biliyorsun tatlım
dediğim gibi bu hafta artık hepimiz için bir değişim haftası olmak zorunda olmadığı takdirde çok üzgüjnüm ama yukarıda aldığım kurallarımı uygulamak zorunda kalacağım

hedef cim senin 60 kg olduğun zamanı görecem tabiki ama bu kk da olmak zorunda değil biliyorsun tatlım
dediğim gibi bu hafta artık hepimiz için bir değişim haftası olmak zorunda olmadığı takdirde çok üzgüjnüm ama yukarıda aldığım kurallarımı uygulamak zorunda kalacağım

Tabi ki biliyorum kaptanım. Her zamanki gibi irtibatımız zaten devam edecek ama burada olsun lütfen.
Bu hafta ben mesaj sayımlarını üstleneyim.
Düzene girsin sonra iş bölümü olarak yaparız.
Her zaman takımda fazla kişinin görev alması, benimsemeyi arttırır malum.
Cuma günü yayınlarım, buna göre de sen gerekli uyarıları ve işlemleri yaparsın olmaz mı?

günaydın arkadaşlar..
önce kilomu yazayım..80.3..sanırım geçen haftaya göre 400 gr vermişim..aslında bu hafta hedefim 79.9 olmaktı..ama misafirlerden kafayı kaldıramadım..

günaydın arkadaşlar..
önce kilomu yazayım..80.3..sanırım geçen haftaya göre 400 gr vermişim..aslında bu hafta hedefim 79.9 olmaktı..ama misafirlerden kafayı kaldıramadım..

Rakibeciğim, öpüyorum seni.
2-1 ile devam edelim o zaman diyorum.
Hadi bu hafta misafirlerin de gitti. şöyle kıyasıya olsun rekabet de tadını çıkaralım. Hep ben yeniyim olmuyor ki aaa. :KK50::KK50:

Rakibeciğim, öpüyorum seni.
2-1 ile devam edelim o zaman diyorum.
Hadi bu hafta misafirlerin de gitti. şöyle kıyasıya olsun rekabet de tadını çıkaralım. Hep ben yeniyim olmuyor ki aaa. :KK50::KK50:
bu hafta görüşürüz rakibecim..
misafirim de gitti..bana hiçbişey engel olamaz..
sabah çok iyi başladım..2 dilim ekmek söğüş yumurta 2 kk peynir çay..az öncede elma yedim..bugün itibariyle ilk hedef 79 ları görmek..

Ben bu hafta tek ogun yiyecegim yalnizca ve spora abanmayi dusunuyorum :)

Blanche'cim, tek öğün sıkıntılı olmayacak mı?
Bana hata olur, en azından 2 öğün daha iyi olur gibi geliyor ama sen bilirsin tabi ki.

bu hafta görüşürüz rakibecim..
misafirim de gitti..bana hiçbişey engel olamaz..
sabah çok iyi başladım..2 dilim ekmek söğüş yumurta 2 kk peynir çay..az öncede elma yedim..bugün itibariyle ilk hedef 79 ları görmek..

Çok iddialısın rakibem ama geçen hafta da diyordun böyle şeyler. :KK70:
Bana icraatlarınla gel. :KK53::KK53:

Back
X