Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar,

Kizlar ben sifayi kapmisim.

Butun gece ates, midem bulantisi, bogaz agrimi saymiyorum bile kocama bir yumru var orada su icerken canim aciyor o derece. Simdi ise geldim, zaten uyuyamiyorum diye ama boyle hastayken insanin eti dokulur ya hani aynen o kivamdayim.

Kahvalti yapmasam olur mu diye sordum hocama, ye bir seyler dedi ama yanima da bir sey almadim sanirim yiyemeyecegim.

Midemi de usuttum bir de sanirim, yani kendimi tutmasam cikaracagim.

Sabah tartildim, biraz kilo almisim gecen cumaya gore. Bakalim umarim bu cumaya kadar elma diyetiyle vermis olurum, size gun be gun kilo bildirimi yapacagim.

Sizleri seviyorum :)
Çok geçmiş olsun , umarım hemen ağlatırsın elmalar şifa olsun canım

Birazdan spora gidicem

Gitmeden dünkü menümü paylaşırım

Sabah
Müsli. Süt

Ara. Kuru incir ceviz

Öğle
Domatesi Şehriye Çorbası
Yarım Fırında Peynirli kabak

Ara Şekersiz kakaolu kek

Akşam
Sütlü patates. 1 ad tavuk pirzola

1100 kcal

1 saat kardiyo
2,5 lt su

Iyıyım gunneshcım sen napyrsunn bır ara ızınlıydım ben de yenı geldım iş guc koşturma devam bır dusuk yasadım onun dısında hersey yolundaaaa

Iyıyım gunneshcım sen napyrsunn bır ara ızınlıydım ben de yenı geldım iş guc koşturma devam bır dusuk yasadım onun dısında hersey yolundaaaa
Canım çok geçmiş olsun
Bende uzun bir izinden sonra burdayım işten ayrıldım yazın çalışmayı düşünmüyorum sonbahar gibi iş bakarım hazır evdeyken hem spora yazıldım hemde kk ya döneyim dedim seni gördüğüme çok sevindim canım

Gunaydinlar,

Butun gece ates, midem bulantisi, bogaz agrimi saymiyorum bile kocama bir yumru var orada su icerken canim aciyor o derece. Simdi ise geldim, zaten uyuyamiyorum diye ama boyle hastayken insanin eti dokulur ya hani aynen o kivamdayim.

Kahvalti yapmasam olur mu diye sordum hocama, ye bir seyler dedi ama yanima da bir sey almadim sanirim yiyemeyecegim.

Sabah tartildim, biraz kilo almisim gecen cumaya gore. Bakalim umarim bu cumaya kadar elma diyetiyle vermis olurum, size gun be gun kilo bildirimi yapacagim.

canım dikkat et kendine son dönem senin miden çok sıkıntı yarattı sana bu arada adaçayı iyi gelir onu içmeye çalış boğaz için

Tekrar mrb :) 28 yaşındayım. Kiloyla ilgili en sıkıntılı dönem üniversite sınavlarına hazırlandığım dönemdi. Sınavı kazandıktan sonra buyuk bi kısmından kurtulmuştum. Bu defa da kpss sınavı döneminde baya aldım. Bir arkadaşımın dediği gibi her sınav bende hamilelik kilosu gibi kaldı. İki çocuk doğurmuş gibiyim :)
Sürekli diyet işleriyle uğraşmaktan yoruldum. Ailem kendince destek olmaya çalışsada gerçekten kilo problemi olan beni yıldırmayacak motive edecek yoldaşlara ihtiyaç duydum. Ve aranızdayım. Bu defa bütün hepsinden kurtulmak istiyorum ve desteklerinizi bekliyorum :) Yolum uzun baya...

Gunaydinlar,

Geçmiş olsun...

Hedefcim bu lafinin ustune bu menu olmayacak ama yaziyim yine de :(

Gece sahura kalktim 3 dakikam varmis sadece

1 pohaca
2-3 catal peynir
1 bardak sut icebildim

3 hurma
1 tbk mercimek corb
1 tbk tavuklu keskek ve salata

1.5 sobiyet + bi miktar dondurma
1 tane kucuk 50 kcal lik cikolata

Ins hedefim 2 gun oruc tutarak cuma sbh 72.7 gelmek. Yani 0.6 kg vermek :) gorcez bklm..

Spor yapamadim yaa.. 600 kcal dunden birikti bugun de ceza gelcek yine..
Sabah toplanti var erken kalkmam lazim bugun de cok calistim cok yoruldum gozlerim kapaniyor :(

Kelebekcim sen bay baya kendine yol yapmışsın. :D

Tekrar mrb :) 28 yaşındayım. Kiloyla ilgili en sıkıntılı dönem üniversite sınavlarına hazırlandığım dönemdi. Sınavı kazandıktan sonra buyuk bi kısmından kurtulmuştum. Bu defa da kpss sınavı döneminde baya aldım. Bir arkadaşımın dediği gibi her sınav bende hamilelik kilosu gibi kaldı. İki çocuk doğurmuş gibiyim :)
Sürekli diyet işleriyle uğraşmaktan yoruldum. Ailem kendince destek olmaya çalışsada gerçekten kilo problemi olan beni yıldırmayacak motive edecek yoldaşlara ihtiyaç duydum. Ve aranızdayım. Bu defa bütün hepsinden kurtulmak istiyorum ve desteklerinizi bekliyorum :) Yolum uzun baya...

Aramiza hoş geldin.
Burada kilo vermek bile güzel olacak .

günaydın arkadaşlar..
şu an yeşil bir adet elma yiyorum..ara öğün olarak..
dün:
sabah:2 dilim ekmek yumurta söğüş çay
arada elma
öğle:5 kaşık kısır..azıcık turşu yeşillik,
akşam 3 kaşıkbezeye 3 kaşık pilav ayran
40 dk yürüyüş 2,5 lt su..

günaydın arkadaşlar..
şu an yeşil bir adet elma yiyorum..ara öğün olarak..
dün:
sabah:2 dilim ekmek yumurta söğüş çay
arada elma
öğle:5 kaşık kısır..azıcık turşu yeşillik,
akşam 3 kaşıkbezeye 3 kaşık pilav ayran
40 dk yürüyüş 2,5 lt su..

Bence tursuyu az yeek gerek, mumkunse hic hatta. vucutta odem yapiyor fazla tuzundan.

Bir de bence pilavi yiyeceksen oglen falan ye, hatta hic yeme ya :) Bulgur pilavi evet de ben normal pilavi saglikli bulmuyorum. Aksamlari daha az karbonhidrat yesen kilon daha az cikar bence.

Ama tum bunlar sadece oneri, bence menun muntazam olmus :)

Yorgunluktan bayılmak üzereyim daha ama bavul hazırlanacak daha.
Saçma bir menüm var ama yemek yiyecek zaman bulamadım bir türlü.

Sabah:
- 1 kase orman meyveli yoğurt
Öğle:
- 1 adet muz
Ara:
- Yarım bardak şarap
Akşam:
- Yarım ciğer dürüm
- 1 ayran

Gündüz maden suyu, su, kahve falan içtim ama sayamadım ne ne kadardı.
Şarjım az diye adım sayar açamamakla beraber, 10000 adımı rahat geçmiştir.

Kollontaicim, modiwake'in bağırsak çalıştırma etkisini hissettin mi hiç?

hedefcim bence menun cok iyi, az kalori ama bir soz vardir :

kahvaltinin hepsini kendine sakla, ogle yemegini arkadasinla paylas, aksam yemegini dusmanina ver diye :)

Sende tam tersi bir piramit soz konusu, onu degistirsen metabolizman daha iyi cevap verir diye dusunuyorum :)

kızlar yaa sabah hafif olsun diye yoğurt içine yulaf ezmesi koydum 2 kaşık biraz da kuru üzüm ve kuru dut koydum ama midem kazınıyor yaa

Kaptanim sizin regl oncesi istahiniz acilmis olabilir, bana da oluyor :)

Bence araogun yapin, yesil elma yesil cay falan :)
Kahve de tok tutar :)
bir iki tane yeşil erik yedim daha kötü oldu şimdi 7 otlu çay içeyim bari dedim az sonra olmadı bi de kahve içeyim aynen öyle regli olmam lazım olamadım gecen sefer 10 gün önce gelmişti onla kıyaslarsam şimdi regli olmam gerekiyordu :)

Bence tursuyu az yeek gerek, mumkunse hic hatta. vucutta odem yapiyor fazla tuzundan.

Bir de bence pilavi yiyeceksen oglen falan ye, hatta hic yeme ya :) Bulgur pilavi evet de ben normal pilavi saglikli bulmuyorum. Aksamlari daha az karbonhidrat yesen kilon daha az cikar bence.

Ama tum bunlar sadece oneri, bence menun muntazam olmus :)
teşekkürler canım..turşu konusunda ve pilav konusunda haklısın aslında..ama reglim yaklaştığı için daha sağlıksız yemeklere saldırmamak için bunlara sarıyorum maalesef..yoğurt yemek istiyorum ama kesmiyor yaa:)

kızlar sınava girdim geldim:KK25:
okulda yemeğimi de yedim. börek de vardı, yemedim:KK12:
ama çok aç hissediyorum kendimi. eve gelince yumurta ve hurma yedim. hala açım :(

Back
X