Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba, canım kontrol ettim damacana ile ama pil aklıma gelmemişti onuda deneyim. Ve menümü paylaşayım (Ay utanmıyorum hiç, öyle cozuttumki nasılsa sabit diye)
Sabah: 1 dilim t.b ekmeği+peynir+zeytin
Ara: 3tane eti burçak
Öğle: Tavuklu omlet
Ara : 1 frigola
Akşam: 4kaşık pilav+3kaşık nohut+1,5 kandil simidi (Ama dayanamıyorum dedikçe alıyor bu adam irademe savaşmı açtı ne???)

iyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun menümü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
yumurta
1 kk peynir domates
ara
1/2 elma
3-4 kiraz
3-4 dut
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
3 etli sarma
1 kaşık yoğurt
ara
2-3 çilek
su 3 lt
spor 5 km yürüyüş
elma diyetini bayaa modifiye ettin eşim akşam yemeksiz olmaz diye kıyameti koparınca

Muska, aman dikkat et sonra cuma günü insan çok üzülüyor.

Ay be güldüm fırtına da nerden çıkmış ya
Ver fırına diye yemek yarışma programı var artık evdeyim ya gündüz programlarına takılıyorum artık

Güneş, ben de Arda'nın mutfağına bayılıyorum.
Çok fazla televizyon izleme alışkanlığım yok. Eşim keşfetmiş.
Şimdi sesini duyduğumuz anda neredeysek koşup oturuyoruz karşısına.

Afiyet olsun kaptanım.
Ahh erkekler işte..

Ben de menümü yazayım.
Sabah:
- Sucuklu yumurtadan 2 çatal
- 1 küp beyaz peynir
- Az domates
- Az salatalık
- 1 dilim kızarmış ekmek

Akşam:
- 2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
- 1 küçük kase yoğurt
- 4-5 dilim karpuz
- Salata

Spor: 1 saat eliptik
Su: 3 litre su

Gün içerisinde çok çay içtim.
Bu arada, benim sorunum bölgesel.
Belim bu kilodayken bile fazlasıyla ince.
Ancak basen bölümüm damacana gibi resmen.
Bu gün eşim popon hem küçülmüş hem de çok dikleşmiş dedi.
Sanırım eliptik kısa sürede etkisini gösterdi.

güzeller bu hafta benim düğünüm var, son çırpınışlarla kilo vermeye çalışıyorum. Anlayacağınız tontiş bi gelin olcam. Keşke aylar öncesinden sizle tanışsaydım Birlikte bundan sonrasının daha güzel olacağına inanıyorum. Dua edin bana. Bu hafta çok giremezsem hoşgörün.
NOT: Önerisi olan varmı? Son günlerde neler yapabilirim?

Deme ya Hümeyracım, kaç kiloydun sen?
Keşke son zamana bırakmasaydın ama güzel enerjinle tüm kilolarını saklayabilirsiniz.
Son günler için ise tek önerim protein diyeti.
Onu da katı bir şekilde uygulayıp, sadece light süt, yoğurt, yumurta, tavuk göğsü, balık tüket derim.

evet iyidir annem :) hala devam ediyor burun akıntısı falan. biraz hafifledi sanırım. ben pek iyi değilim ama. çok çabuk yorulmaya başladım. yürümek istemiyorum
sen yürümeye devam et canım,zamanla kondüsyonun artar,yürümek daha kolaylaşır,sağlık ve zayıflamak için çok önemli

Günaydın. Haklısın canım dediğin doğruymuş pili zayıflamış ve ben oh sabitim diye yediğim için bu sabah 95.6 çıktım. Ya verirken bu kadar zorda alırken niye böyle kolay. Mehter takımına döndüm resmen. 2ileri 1 geri.ağlıcam sinirimden kafayı yedim bende az araştırayım salatalık diyeti düşünüyorum bakalım belki cumaya toparlarda geçen haftayla aynı çıkarım. umut işte

Ah caım allah tamamına erdirsin mutlu ol ömür boyu... bende hedef38 gibi proteini öneririm ilk 1 hafta süper verdiriyor çünkü. Ama elma diyeti ne oldu onada iyi verdiriyo diyolardı?

şu an tek çocuklu anneyim. diğerleri yok. ondan rahat diyet yapıyorum. yoksa çocuklar her gün makarna istiyor. sabahları kızım bana kızıyor. anne her sabah yumurta yiyoruz diye. ne yiyelim diyorum. makarna diyor

protein ağırlıklı besleniyorum çünkü tok tutuyor. sebze yiyemememin sebebi ise yapmamam. sınavlar, koşturmaca derken evde pek durmuyorum. zaten öyle sebze yapmayı da pek sevmiyorum hamur işi yapmak da yemek de tam bana göre onlar da yasak.

sen yürümeye devam et canım,zamanla kondüsyonun artar,yürümek daha kolaylaşır,sağlık ve zayıflamak için çok önemli
canım kondüsyonum çok iyiydi aslında. uzun zamandır yürüyordum. yalnız bu ara bende çok eskiden olan son zamanlarda etkisini göstermeyen troid, yeniden ortaya çıktı. çarpıntılar, yorulmalar, baş ağrıları, dönmesi vs.. onun için zorlanıyorum bu aralar

kızlar bu arada dünkü menüm
sabah 08:30 3 yumurta, 3 hurma, 2 ceviz
11:30 şehriye çorbası, nohut yemeği (pilav da vardı, yemedim)
18:00 tavuk döner, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, 1dl tb ekmeği (çok acıkmıştım, pilav yememek için zor tuttum kendimi)
sonrasında annem pasta yapmış çocuklara, ye azcık dedi. yok anne dedim. sonuna doğru bi çatal alırım diye düşündüm. ikiciye baktığımda pasta falan kalmamıştı.

su biraz az oldu. 2 lt falan. spor da 1 saat yürüyüş diyelim. ara yapamadım. okuldan eve zor geldik. dışarda işlerimiz vardı.

gunaydın kızlar ben Fatoş eylülde evlendim 55 kiloyla şimdi 63 üm ve herkes bana kilo aldın sen deyip duruyor ilk başlarda yok almadım diyodum ama göbeğim gittikçe büyüyobu büyümeye bi dur demek için aranıza katılmak istiyoruz bide malum yaz geldi bugün hurma yoğurt diyetine başladım önerilerinize de açıyım tabi haydi gitsin kilolarr

Günaydın herkese güzel kaçamaksız bol sporlu bir gün Olmasını dilerim

Muskacım akşam kaçamakları Göze batıyor tabi ki bu haftanın son kaçamağı olsun cumaya güzel sonuç alırsın

Evet epey modifiye var ama bence bu daha sağlıklı olucak bende ara öğünlerde elma yapmaya çalışıyorum kaptanım sendendir güzel sonuçlar bekliyoruz

Canım öğle Yemeğin uçmuş gitmiş sanırım geç kahvaltı yaptın ama yine Arada metabolizmayı hızlandırmak için Salatalık vs gibi birey yemeni tavsiye ederim. Eliptik süper alet elbet etkisini gösterecektir canım tam gaz devam güzel sonuç alsın bu takım cuma günü artık

Canım tebrik ederim ne güzel heyecan 1-2 kilo daha vericem diye bu Telaş Arasında şok diyetler yapma gayet tadını çıkarmaya bak. Herkes evlendikten sonra kilo alır sen zor olanı yaparsın evlendikten sonra kiloları verirsin fark yaratırsın
TekrAr tebrikler canım

Karbonhidrata direnen atom karınca sebzeyi de al menülerinin içine diyorum Şahane kilo verirsin bak

Hoşgeldin kankada kaç yaşındasın boyun kaç çalışıyormuşum evdemisin nerde yaşıyorsun anlat biraz kendini

Birazdan spora gidicem dün yürüyüşü açık havada yapmıştım şimdi kulübe gidiyorum yetişirsem zambak dersine girerim
Hafta sonu kaçamaksız geçti diyebilirim. Ama dün gözüm döndü kızlar menümü paylaşıyorum

Sabah.
Yağsız sütü Müsli (yarısını bile yiyemedim içimi baydı bende 2 Wasa kraker arası peynir sürdüm yedim)
Ara yeşil elma

Öğle. Menümde olan zeytinyağlı kabak ve yağsız 1 dilim börek

Ara. Fırında mücver

Saat 5-6 gibi nasıl açlık hissediyorum 6 tane fAlan wsaya peynirleri sürdüm sürdüm yedim
Akşam da artık bişey yemedim artık. Ama dengesiz bir gün oldu

günaydınlarrrr

canım kolay gelsin son günler koşturmaca olur dikkt et kendine kızlar gibi bende protein ağırlıklı beslen diyeceğim
hoşgeldin canım fazla bir kilon yok açıkcası ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen gerekiyor muhtemelen listeye giremeden sen mezun olursun ama motivasyon için biz burdayız tatlım
güneş cim evet ben bayaa bi modigfiye ettim diyeti ama düne göre 1 kg eksiğim heralde haftasonu aldığım ve regliden dolayı olan şişliklerim gidiyor

hoşbulduk gunnesh 27 yaşındayım boyum 171 evet çalışıyorum memurum izmirde yaşıyorum eylülde evlendm eşim çok yemek seçiyor sebze yemiyor hergün makarna yapsam yer pizza sandviç kızartma yiye yiye olan bana oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…