- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.241
hoşbulduk canm ben hep 60 dan yukarı çıkarsam eğer durduramam diye kendimi şartlamıştım evde de tartı yokttu geçen hafta annemde bi tartılayım dedim 63 gördüm ondan yani daha da kilo almamak için düzene sokmak istiyorumgünaydınlarrrr
canım kolay gelsin son günler koşturmaca olur dikkt et kendine kızlar gibi bende protein ağırlıklı beslen diyeceğim
hoşgeldin canım fazla bir kilon yok açıkcası ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen gerekiyor muhtemelen listeye giremeden sen mezun olursun ama motivasyon için biz burdayız tatlım
güneş cim evet ben bayaa bi modigfiye ettim diyeti ama düne göre 1 kg eksiğim heralde haftasonu aldığım ve regliden dolayı olan şişliklerim gidiyor
Hoşgeldin devrem
kızlar çok hızlısınız hoşgeldiniz öncelşikle ben alışkın değilim bu kadar hıza yahuuuBen geldim selamlar öncelikleDavet için teşekkürler. Umarım bir katkım olur
Hoşbuldum :)Hoşgeldin devrem
:) Hoşbuldummkızlar çok hızlısınız hoşgeldiniz öncelşikle ben alışkın değilim bu kadar hıza yahuuu
maşallah hep böyle devam edin yarışmaya katılmak istiyorlar davet ediyoruz sonra hiç ses soluk çıkmıyor davete icabet bile etmiyorlar
Sende hoşgeldin :)Hoşgeldin devrem
:) Hoşbuldumm
İnşaallah beraber çok iyi yol katederiz
kızlar çok hızlısınız hoşgeldiniz öncelşikle ben alışkın değilim bu kadar hıza yahuuu
maşallah hep böyle devam edin yarışmaya katılmak istiyorlar davet ediyoruz sonra hiç ses soluk çıkmıyor davete icabet bile etmiyorlar
43 yaşındayı biri 10 biri 4 yaşında 2 oğlum var 65 kg civarı geziyorum aslında hedefim 65 ti ama biraz daha aşağılara inmek istiyorum inşallah hep birlikte ineceğiz
kilolarım doğumlardan maalesef birinde 30 birinde 20 kg alarak abuk sabuk bir hamilelik geçirdim şimdi fit anne yolunda çabalarım
:) Kendimi tanıtıyım.Devrem beraber başladık omuz omuza bu kiloları vericez inşallah
nasıl bir diyet uygulamayı düşünüyorsun.
bi de devrem ufak bir kilo özgeçmişi geçsen senin kilo özgeçmişini bir tanısakben de yazıcam şimdi
evet tatlım kaptan benim bugün takım pek bi sessiz diğer arkadaşlarda gelirlerhoşbulduk.. Sanırsamsa takım kaptanı sensindiğer arkadaşlarda gelince yavaş yavaş tanışırız
darısı başına tatlım ben diyetisyen eşliğinde 12 kg verdim bana göre hedefe ulaştım da diyetisyen daha fazla vermemi istiyordu şimdilik yavaş yavaş gidiyor işte bakalımoooo sen mezuniyet senendesinAllah bize de o günleri gösterir inşşşşallah!!
bahar cım haftada 1 kg iyidir de 3 kg biraz sağlıksız olur tatlım yaa gerçi senin yaşın genç metabolizman hızlıdır o yüzden verebilrisin belki ama önemli olan sağlığımızı kaybetmeden kilo vermek:) Kendimi tanıtıyım.
Ben Bahar 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum.Kilo almaya ergenlik dönemine girdiğimde almaya başladım
16 yasnda almaya başladım en zayıf halim 53 tü
Sonra sürekli kilo almaya başladım şuan 77 kiloyum
Diyet olarak hafta 1-3 kilo arası verebileceğim sporla desteklenmiş 3 beyazı en aza hatta 0 a indirerek birşeyler yapmayı düşünüyorum
Spor olarak günde 2 kez sabah aksam yürüyüş yada evde hareketli şarkılarla hareket etmeyi düşünüyorumm
:
öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmeniz gerekiyor
3 hafta deneme süreciniz var yarışma kuralları gereğince 3. cuma listede olabiliyorsunuz günlük en az 5 mesaj yazmak ve menü bildirimi yapmak zorundasınız kısaca bunlar siz detaylı okuyun bende bi sonraki postta takım kaptanı olarak kendimi tanıtayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?