Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi çok şükür.. oy vermeye gidicem şimdi. Bugünün menüsünü yarın sabah paylaşırım artık. Menü paylaşımı için de gelmedi kimse acaba haftasonları kimse gelmiyor mu ki o_O

burası hafta sonu boş oluyor canım. ben sabah 9da verdim oyumu. bebiş kucağımda uyuyor, ben de takılıyorum işte...

Hem hafta sonu hem de seçimler derken bugün sakin olur kızlar.
Benim bugün yaptığım tek hata yeme işini çok azaltmak.
Artık seçim sonuçlarının heyecanından mıdır nedir hiç yiyesim gelmedi.

Selammm arkadaslarrrr
Coook özürr dilermm kaç gündür giremiyorm

Sınavlara az kaldı tekrar yapyrm sınavlardan sonra daha istekli bi şekilde baslcamm

Coook özür dilerim sizden ihmal ettiğim icinn

Merhabalaar ben geldim bayanlar. Çoklu alıntı yapmayı beceremedim oyzden böle yazıcam.
Menümü beğenen kolontaicime teşekkürler....
Hedefciğim kortizon kullanamıyorum tatlım neredeyse öldürüyodu beni doktor hemen kesti ağrı kesiclerle idare ediyorum.
88licim teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniçin.
İmsevalcimip atlamak harika ama atlamadan önce göğüslerini sıkıca sar sarkıyormuş öyle diyolar...

Kızlar kimsecikler yok Bende yediklerimi yazıp çıkayımbari...
Sabah: 2dilim kızarmış tb.ekmeği+sucuklu yumurta+peynir(1kk)+3zeytin+2tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 1 salatalık
Akşam: 1 lahmacun+1,5 mercimek köftesi+1,5 bardak ayran
Spor: 1 saat yürüyüş

Merhabalaar ben geldim bayanlar. Çoklu alıntı yapmayı beceremedim oyzden böle yazıcam.
Menümü beğenen kolontaicime teşekkürler....
Hedefciğim kortizon kullanamıyorum tatlım neredeyse öldürüyodu beni doktor hemen kesti ağrı kesiclerle idare ediyorum.
88licim teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniçin.
İmsevalcimip atlamak harika ama atlamadan önce göğüslerini sıkıca sar sarkıyormuş öyle diyolar...

Tekrar geçmiş olsun Muskacım.
Kızlar kimsecikler yok Bende yediklerimi yazıp çıkayımbari...
Sabah: 2dilim kızarmış tb.ekmeği+sucuklu yumurta+peynir(1kk)+3zeytin+2tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 1 salatalık
Akşam: 1 lahmacun+1,5 mercimek köftesi+1,5 bardak ayran
Spor: 1 saat yürüyüş

Muskacım, kahvaltıdaki reçelin miktarı fazla geldi bana.
Bunun haricinde gayet güzel.

Ben de menümü yazayım.
Sabah:
- 1 bardak kahve
- Yarım dilim ekmek

Akşam:
- Karpuz
- Salata
- 4 tane patates kızartması

Su: 2 litre kadar
Spor: gün boyunca koşuşturmaca

Tekrar geçmiş olsun Muskacım.

Muskacım, kahvaltıdaki reçelin miktarı fazla geldi bana.
Bunun haricinde gayet güzel.
Günaydıın, biliyorum tatlım da kayınvalidem sırf ben seviyorum diye yapıp getirmiş.:KK200: Önceden gömdüğüm için kadıncağıza az geldi bi lokmacık almam. Bende üzülmesin diye bi lokma daha aldım, fazla fazla hesaplıyorum hep ben önümü kış tutayımda.. Sonra dedim annecim bak nekadar zorlanarak kilo veriyorum bundan fazla yersem beni zora sokarsın dedim, sağolsun bitanedir kusura bakma kızım arada yersin bilokma ağzın tatlanır ozaman dedi Yani çok yemedim vallaaaa:KK23:

Maşallah ya ne güzeel, ama ben eklemleri zorlayan hiç bir hareket yapamıyorum (buna kavanoz kapağı açmakta dahil) romatoid artrit hastasıyım zorladığım eklem hemen şişiyor ve çok ağrı yapıyor :KK43:
günaydınlarrr
muskacım geçmiş olsun tatlım yaa
haftasonu koşturmaca ile yoğun geçti
ctesi50 pazar 60 tane squat yaptım spor olarak onun harici sporum yok maalesef

günaydınlarrr
muskacım geçmiş olsun tatlım yaa
haftasonu koşturmaca ile yoğun geçti
ctesi50 pazar 60 tane squat yaptım spor olarak onun harici sporum yok maalesef
Oooooo daha ne yapacan kaptanım ben anca tabana kuvvet yürüdüm. Bu arad teşekkür ederim ama ben alıştım artık ya neşemi gülmemi bile etkilemiyo, hatta kendimle alay etmeye bile başlıyorum yağmurlar başlayınca

Gunaydin arkadaslar,

Ben epeydir giremiyordum kusura bakmayin, hastaliklarim bitti. Bugun dimdik ayaktayim.

Gune 20x3 squat, 20x2 lunge, 15 mekik, 10 bacak indirip kaldirma ve 30 saniye plank ile basladim :)

Kizlar 9 temmuzda tatile gidecegim, 1 ayim var hedefim bikini body :)

Kilom cok olmadigi icin spora baya agirlik vermeyi planliyorum, amacim yag yakmak :)

Hadi bakalim :)

Gunaydin arkadaslar,

Ben epeydir giremiyordum kusura bakmayin, hastaliklarim bitti. Bugun dimdik ayaktayim.

Gune 20x3 squat, 20x2 lunge, 15 mekik, 10 bacak indirip kaldirma ve 30 saniye plank ile basladim :)

Kizlar 9 temmuzda tatile gidecegim, 1 ayim var hedefim bikini body :)

Kilom cok olmadigi icin spora baya agirlik vermeyi planliyorum, amacim yag yakmak :)

Hadi bakalim :)
canım lunge ne demek yahuu bak onu bilmiyorum

selam kızlar seçim telaşından giremedim. çok üzgünüm. inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
akşam eşim künefe yedi. tadına bile bakmadım. saat 23ü geçiyordu. bu bir başlangıç olur, toparlarım inşallah. zayıflamak istiyorum artık....

Back
X