- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.541
nasılsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalaar ben geldim bayanlar. Çoklu alıntı yapmayı beceremedim oyzden böle yazıcam.
Menümü beğenen kolontaicime teşekkürler....
Hedefciğim kortizon kullanamıyorum tatlım neredeyse öldürüyodu beni doktor hemen kesti ağrı kesiclerle idare ediyorum.
88licim teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniçin.
İmsevalcimip atlamak harika ama atlamadan önce göğüslerini sıkıca sar sarkıyormuş öyle diyolar...
Kızlar kimsecikler yok Bende yediklerimi yazıp çıkayımbari...
Sabah: 2dilim kızarmış tb.ekmeği+sucuklu yumurta+peynir(1kk)+3zeytin+2tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 1 salatalık
Akşam: 1 lahmacun+1,5 mercimek köftesi+1,5 bardak ayran
Spor: 1 saat yürüyüş
Günaydıın, biliyorum tatlım da kayınvalidem sırf ben seviyorum diye yapıp getirmiş.Tekrar geçmiş olsun Muskacım.
Muskacım, kahvaltıdaki reçelin miktarı fazla geldi bana.
Bunun haricinde gayet güzel.
günaydınlarrrMaşallah ya ne güzeel, ama ben eklemleri zorlayan hiç bir hareket yapamıyorum (buna kavanoz kapağı açmakta dahil) romatoid artrit hastasıyım zorladığım eklem hemen şişiyor ve çok ağrı yapıyor![]()
Oooooo daha ne yapacan kaptanım ben anca tabana kuvvet yürüdüm. Bu arad teşekkür ederim ama ben alıştım artık ya neşemi gülmemi bile etkilemiyo, hatta kendimle alay etmeye bile başlıyorum yağmurlar başlayıncagünaydınlarrr
muskacım geçmiş olsun tatlım yaa
haftasonu koşturmaca ile yoğun geçti
ctesi50 pazar 60 tane squat yaptım spor olarak onun harici sporum yok maalesef
canım lunge ne demek yahuu bak onu bilmiyorumGunaydin arkadaslar,
Ben epeydir giremiyordum kusura bakmayin, hastaliklarim bitti. Bugun dimdik ayaktayim.
Gune 20x3 squat, 20x2 lunge, 15 mekik, 10 bacak indirip kaldirma ve 30 saniye plank ile basladim :)
Kizlar 9 temmuzda tatile gidecegim, 1 ayim var hedefim bikini body :)
Kilom cok olmadigi icin spora baya agirlik vermeyi planliyorum, amacim yag yakmak :)
Hadi bakalim :)
canım lunge ne demek yahuu bak onu bilmiyorum
hmm benimde ihtiyacım var bundan bende yapayım
bugün seçim sonrası sessizliği heralde kimseden ses soluk yok tatlım yaaaOhooo nerelerdesiniz kızlar fatura yatırdım geldim hala ses seda yok![]()