- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.661
Doğru canım sevmeyene işkence. İnşallah canım gitmem zor biraz ama allah büyük dmi?Sevene güzel tabi Muskacım ama sevmeyene işkence resmen.
Ankara'yı severim ben de ama tabi 14 yılda 2 kere deyince sıkmış olabilir.
Daha çok gidersin umarım yakında şekerim.
Ayyy ne tatlıdır onlar şimdiiiiaynen muskacım benim kediler senin bebeler 3 tane aksama kadar peslerinde dolanıyom, bide bebekler daha oyun istiyorlar surekli, onlar yıkıyo ben topluyorum
Boyun kaç canım?valla 61 lerde geziyorum bi asagı bi yukarı, bi 59 lara dusemedim gitti, azcık daha boylu olsam kalıcambu kiloda da, ben de boy fakiriyim iste
valla tadından yenmiyolar, kızamıyorum bileAyyy ne tatlıdır onlar şimdiiii
152 falanBoyun kaç canım?
aynen muskacım benim kediler senin bebeler 3 tane aksama kadar peslerinde dolanıyom, bide bebekler daha oyun istiyorlar surekli, onlar yıkıyo ben topluyorum
hedef38beden evet canım tarih belli oldu 18 temmuz, ya da 19, bayramda olacak yani :)
kizlar bugunki tempo yirdu beni halbuki kac gundur yuruyorum 5-6 km arasi eve geldim halsizlik var simdi bebelerr aksam yemegi hazirlayacagim
kızlarr yarın cuma aksam yemegi yemedim tek ogun bugun ne yapsam yesem mi yemesem mi kiii???
canım evde kediler azıcık buyusunler bahceye cıkarmaya baslıycaz, kilo verince tam oturacak canım daraltmam gerekmeyecek :) umarım 58 falan olurum nisana kadarEvinizde mi bahçenizde mi kediler?
1 ay kalmış şurada.
Çok hızlısınız cidden ama en iyisi.
Kilo verirsen elbiseyi daralttıracak mısın nasıl olacak??
Kaptanım, yarın hastanede olacağım ben.
Takıma ya da sana mesaj atarım ama siz eklersiniz dimi listeye, hesaplama yapmam zor olabilir.
Ben yemedim bu akşam.
Kollontaicim, çok şık olmuş.
Bu arada, basen kısmı harika duruyor.
Sanki çok azıcık bacaklarda kalınlık var gibi 3-4 kg gitse, iyice güzel olacak.
canım evde kediler azıcık buyusunler bahceye cıkarmaya baslıycaz, kilo verince tam oturacak canım daraltmam gerekmeyecek :) umarım 58 falan olurum nisana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?