Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen muskacım benim kediler senin bebeler 3 tane aksama kadar peslerinde dolanıyom, bide bebekler daha oyun istiyorlar surekli, onlar yıkıyo ben topluyorum

valla 61 lerde geziyorum bi asagı bi yukarı, bi 59 lara dusemedim gitti, azcık daha boylu olsam kalıcambu kiloda da, ben de boy fakiriyim iste

Arkadaşlar ben artık çıkmalıyım gene uğramaya çalışırım olmazsa sabah görüşürüz....
menüm:
Sabah : 2 dilim kızarmış ruşeymli ekmek+1yumurta+1kkpeynir+1çay kaş.reçel
Ara 1 salatalık
Öğle : Yağsız soğan çorbası
Ara :1,5 salatalık
Akşam : 1 kase soğan çorbası+salata+2-3 dilim karpuz yicem inşallah
hadi bana eyvallah.....

aynen muskacım benim kediler senin bebeler 3 tane aksama kadar peslerinde dolanıyom, bide bebekler daha oyun istiyorlar surekli, onlar yıkıyo ben topluyorum

Evinizde mi bahçenizde mi kediler?
hedef38beden evet canım tarih belli oldu 18 temmuz, ya da 19, bayramda olacak yani :)

1 ay kalmış şurada.
Çok hızlısınız cidden ama en iyisi.
Kilo verirsen elbiseyi daralttıracak mısın nasıl olacak??
kizlar bugunki tempo yirdu beni halbuki kac gundur yuruyorum 5-6 km arasi eve geldim halsizlik var simdi bebelerr aksam yemegi hazirlayacagim

Kaptanım, yarın hastanede olacağım ben.
Takıma ya da sana mesaj atarım ama siz eklersiniz dimi listeye, hesaplama yapmam zor olabilir.

kızlarr yarın cuma aksam yemegi yemedim tek ogun bugun ne yapsam yesem mi yemesem mi kiii???

Ben yemedim bu akşam.

Kollontaicim, çok şık olmuş.
Bu arada, basen kısmı harika duruyor.
Sanki çok azıcık bacaklarda kalınlık var gibi 3-4 kg gitse, iyice güzel olacak.

canım evde kediler azıcık buyusunler bahceye cıkarmaya baslıycaz, kilo verince tam oturacak canım daraltmam gerekmeyecek :) umarım 58 falan olurum nisana kadar

menum
sabah
kasarlı yumurta 2 yumurtadan
1 kk peynir
4 dilim tb
aksam
1 tabak makarna sebzeli
1 kk peynir
su 2 lt
spor 100 mekik 100 squat

iyi geceler arkadaşlar.. ben diyete başlayamadığım için menü paylaşımı yapmıyorum ama yarından itibaren günlük menü paylaşımlarıma başlayacağım.. benim de şanssızlığım işte zayıflamaya karar verip gruba girdiğimden beri hastalıklar arkamı bırakmıyor
o yüzden sizden rica ediyorum ben kurallara uymamış olsam bile beni gruptan çıkarmamanız üstelik daha 1 hafta deneme sürecimiz daha var bu bir haftada kurallara uyacağıma inanıyorum ve ayrıca bir haftadır falan grupta eski üyeler de pek kurallara uygun paylaşım yapamıyorlar yani bu extrem bi dönem öyle denk geldi eminim düzelecektir

Kendi adıma söz verebilirim ki paylaşım konusunda bir sıkıntı yaşanmayacak

canım evde kediler azıcık buyusunler bahceye cıkarmaya baslıycaz, kilo verince tam oturacak canım daraltmam gerekmeyecek :) umarım 58 falan olurum nisana kadar

Ahh, çok güzel.
Evde bir sürü kedim ve köpeğim olsun istiyorum.
Karıncıkları doyunca mutlu olsunlar, yatağa gelip bizi uyandırsınlar falab.

Olursun Kollontaicim rahat ol bu stres içerisinde geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…