- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.641
ooo hadi bakalım kolay gelsin taşındığınız şehirde tanıdığın kimseler var mı yalnız mısın?Hoşbulduk canlar :) Telaşımız bitti yeni telaşlara yelken açtık. Farklı bir şehire taşındım herşey benim için ilginç anlayacağınız :)
Vaaay çok güzel olmuş yeni şehirlere taşınmak iyidir. Benim çocukluğum şehirden şehire gezmekle geçti, evlendiğimden beri Ankaradayım ilk 5 yıl çok zorlandım aynı yerde kalmak sıkmıştı. Çok sevindim senin adına başka bir mekan başka başka insanlar ooohhhHoşbulduk canlar :) Telaşımız bitti yeni telaşlara yelken açtık. Farklı bir şehire taşındım herşey benim için ilginç anlayacağınız :)
vay vay bizsiz takılıyosunuz demeek ama biz napcaz ?kaptanım bu watssapp grubu hem iyi oldu hem kotu, anlık haberlesiyoruz iyi oluyor ama topige kimse gelmiyor, e grupta olmayan arkadaslar da topikte yalnız kalıyor
ben hep buraya da geliyorum muskacımvay vay bizsiz takılıyosunuz demeek ama biz napcaz ?
İyiki geliyosun yoksa hepten yanlızdım.. <Sen buraya takıl tatlım benimtelefonum yarım akıllı watsap falan yok bende>ben hep buraya da geliyorum muskacım
canım whatsupta olan sen ben blance burda da hep takılıyozkaptanım bu watssapp grubu hem iyi oldu hem kotu, anlık haberlesiyoruz iyi oluyor ama topige kimse gelmiyor, e grupta olmayan arkadaslar da topikte yalnız kalıyor
hımm o zman takıma bi el atalım canlandıralım biraz :)canım whatsupta olan sen ben blance burda da hep takılıyoz
bu arada öğleyin 6 km yürüdüm bugünki yordu beni biraz yalnız
bernce de sen şu nişanı bi yap hayırlısı ilehımm o zman takıma bi el atalım canlandıralım biraz :)
elbiseyi de aldım bisey kalmadı artık, ben hep buralardayım :)bernce de sen şu nişanı bi yap hayırlısı ile
canım büyük geçmiş olsun aman dikkat et kendine yaa bugün nasılsın
valla ben de kahvaltı yaptım erkek arkadasım ise gitti, oyle oturuyom bahcede, bi kalksam temizlik yapmam lazım, kediler yine duman etti ortalıgıBen geldiiiim. bugün spor yapamadım malum benim özel ötesi vücudum yağmur yağacak diye sinyal verdi. ayağım kocaman şişti. E bende oturdum siparişimi ördüm azda olsa. Sizler nasılsınız??
Senin kediler benim bebeler tozu dumana katıyolar desene bende topal topal ev toplayacağıma oturdum örgümü ördüm..valla ben de kahvaltı yaptım erkek arkadasım ise gitti, oyle oturuyom bahcede, bi kalksam temizlik yapmam lazım, kediler yine duman etti ortalıgı
Günaydın hedefciiğiim sizler zaten varsınızda ben ilk geldiğimde dahamı kalabalıktı sanki yoksa banamı öyle geldi??
gunaydin :)
Dunku menum :
sabah : filtre kahve
oglen 12.00:
4 zeytin
zeytinyagina batira batira yedigim 1 dilim kepekli ekmek
biftek
salata
kozlenmis patlican
yarim havuc dilimi dondurmali baklava(hic pisman degilim:))
aksam 18.00:
1 tabak fellah kofte
yarim dilim kepekli ekmek
spor : 9 km kosu
su : 2.5 lt
ya ben regl olacagim yarina, asiri sisim
günaydınlarrrr
komşum dün kan tetkiki ve aşılarını yaptırdıktan sonra eve aldı onlar almasaydı biz alırdık heralde insan kıyamıyor yaa benim sıpalar eve girmiyorlar köpekle oynayacağız diye adını da tarçın koydular
yaa haklısın muskacım neyse bugün ben buraladayım akşamları pek fırsatım olmuyor ama artık gündüz takılırım buralara sen yazmaya devam et güneş görünmüyor ne zamandır burcu dan da ses yok derya sıkıntılı olduğunu yazmıştı
Canım geçmiş olsun sana da Allah acil şifalar versin.
Arkadaşlar dün ben ve eşimde aynı kardeşim gibi oldukgece acile taşındık serum verdiler tahlil yaptılar yediğim bieyden bir bakteri kapmışım sabaha kadar istifra edip durdum.. dolayısıyla sabah merakımdan tartıldım 119,3 kilo geldim hiç diyet yapmıyorum biliyorsunuz cuma günü dukana başlayacağım.. çok çektim dün gece sancıdan ağladım karnımı tuta tuta yemek yaptım kayınvalidemlere sonra fenalaştım zaten gerisini kayınvalidemle kardeşim hallettiler ben baygın bi şekilde yatuyordum en sonunda ben düzeleceğime gittikçe kötüleşince bi ara betim bbenzim atmış zaten görümcem öyle diyo beni acile götürdüler hemen.
Kızlar bu arada size önemli bir not ben bilmiyordum bunu.. doktor dizanteriden şüphelenip tahlil istedi çok şükür dizanteri çıkmadı.. dedi ki dizanteri salgını var bu aralar.. eğer dizanteri çıksaydı iyileşene kadar bebeğini emziremezdin dedi. yani böyle benim gibi şikayetleriniz varsa ve bebek emziriyorsanız bebeğinizi emzirmeyi kesip hemen doktıra gidin. şikayetlerim, mide spazmı, ishal, soğuk terleme ve halsizlikti
Vaaay çok güzel olmuş yeni şehirlere taşınmak iyidir. Benim çocukluğum şehirden şehire gezmekle geçti, evlendiğimden beri Ankaradayım ilk 5 yıl çok zorlandım aynı yerde kalmak sıkmıştı. Çok sevindim senin adına başka bir mekan başka başka insanlar ooohhh
elbiseyi de aldım bisey kalmadı artık, ben hep buralardayım :)
Ah hedefciğimbenim çocukluğum ve gençliğim taşınmayla geçti. Bana göre normali oydu. 3 yıl dolunca babama hadi gitmiyozmu diye sorardık.. O yüzden seviyorum e bide 14 yıldır ankaradayım ve sadece 2 kere tatile gidebildim birazda ondan galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?