Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbulduk canlar :) Telaşımız bitti yeni telaşlara yelken açtık. Farklı bir şehire taşındım herşey benim için ilginç anlayacağınız :)
Vaaay çok güzel olmuş yeni şehirlere taşınmak iyidir. Benim çocukluğum şehirden şehire gezmekle geçti, evlendiğimden beri Ankaradayım ilk 5 yıl çok zorlandım aynı yerde kalmak sıkmıştı. Çok sevindim senin adına başka bir mekan başka başka insanlar ooohhh

kaptanım bu watssapp grubu hem iyi oldu hem kotu, anlık haberlesiyoruz iyi oluyor ama topige kimse gelmiyor, e grupta olmayan arkadaslar da topikte yalnız kalıyor

Çocuklar bilgisayar sırası bekliyor ben kaçtım.. Akşam uğrayıp listemi yazarım.. Görüşürüüüz....

kaptanım bu watssapp grubu hem iyi oldu hem kotu, anlık haberlesiyoruz iyi oluyor ama topige kimse gelmiyor, e grupta olmayan arkadaslar da topikte yalnız kalıyor
canım whatsupta olan sen ben blance burda da hep takılıyoz
bu arada öğleyin 6 km yürüdüm bugünki yordu beni biraz yalnız

Ben geldiiiim. bugün spor yapamadım malum benim özel ötesi vücudum yağmur yağacak diye sinyal verdi. ayağım kocaman şişti. E bende oturdum siparişimi ördüm azda olsa. Sizler nasılsınız??

Ben geldiiiim. bugün spor yapamadım malum benim özel ötesi vücudum yağmur yağacak diye sinyal verdi. ayağım kocaman şişti. E bende oturdum siparişimi ördüm azda olsa. Sizler nasılsınız??
valla ben de kahvaltı yaptım erkek arkadasım ise gitti, oyle oturuyom bahcede, bi kalksam temizlik yapmam lazım, kediler yine duman etti ortalıgı

Günaydın hedefciiğiim sizler zaten varsınızda ben ilk geldiğimde dahamı kalabalıktı sanki yoksa banamı öyle geldi??

Öyleydi Muskacım. Yeni arkadaşlar da davet edilmişti ama sanırım yok oldular.
Kaptanım, deneme sürecinde kurallara uyulmadığında takıma alınmıyor değil mi yeni üyeler?

Ben de feci şişim. Bugün1 kilo artıdaydım.
Sıvı tükeceğim sadece bakalım gün boyu. Umarım yarına toparlarım.

Alınmaz mı hiç kaptanım yahu?
Bana kalsa ben yatağa bile alırım da, alamadık gitti evimize bir minik.

Tekrar çok geçmiş olsun imseval.

Hiç hiç sevmem muskacım taşınmayı.
Yolculuklardan da nefret ederim.
Tatile gitmek bile zor gelir mi insana yolculuktan dolayı, bana geliyor.
Çanakkaleye gidelim, tam mevsimi diyorduk şu günlerde ama cesaret edemedim yola çıkmaya.

elbiseyi de aldım bisey kalmadı artık, ben hep buralardayım :)

Tam tarih belli oldu mı Kollontaicim?

Ah hedefciğimbenim çocukluğum ve gençliğim taşınmayla geçti. Bana göre normali oydu. 3 yıl dolunca babama hadi gitmiyozmu diye sorardık.. O yüzden seviyorum e bide 14 yıldır ankaradayım ve sadece 2 kere tatile gidebildim birazda ondan galiba...

Sevene güzel tabi Muskacım ama sevmeyene işkence resmen.
Ankara'yı severim ben de ama tabi 14 yılda 2 kere deyince sıkmış olabilir.
Daha çok gidersin umarım yakında şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…