Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya zor degil aslinda ama tatliyi, ekmegi kesmek lazim.

Ya da illaki yenilecekse ya bir ufak tatli ya bir ufak ekmek ekleyeceksin; ama gercekten ise yarayan bir diyet :)
Haklısın aslında zor değildir de ben çok ekmek ve tatlı yiyen biri olduğum için öyle geldi galiba. Yavaş yavaş alışırım belki:KK64:

İnsan zamanla alışıyor Ameliacım.
Ben normalde ekmek aramam.
O nedenle işim biraz daha kolaylaştı.
benim ilk günüm olduğu için zorlandım belkide canım birde normalde çok ekmek yerdim :KK16:

kızlar sabah hastaneye gittim meme kontrolüne perşembe sabahı mamografi ve ultrason çekilecek bi de troidlerine bakalım dedi genel cerrah bakalım inş bişey çıkmaz 6 ay gecikmeli gittim dr fırçayı kaydı bu kadar geciktirme diye elle muayene de pek bişey çıkmadı ama gene de korkuyorum
inşallah bişey çıkmaz kaptanım, içini ferah tut :KK200:

Kızlar eşimle yedi yıllık bir ilişkiden sonra isteyerek bütün zorluklarla mücadele ederek evlendik. Bu yedi yıl boyunca tabiki zor anlarımız oldu, ama hiç bir zaman ayrılmadık. Bin bir hevesle yuvamızı kurduk. Düğün süreci boyunca herşeyin en iyisi en güzeli olsun diye uğraştık. Eşyalarımızı bin bir özenle seçtik. Fakat evlendiğimiz günün sabahında başlayan bir huzursuzluk var evimizde. O bir türlü evliliğe adapte olamadı. Şöyle böyle derken yarın birinci ayımızı dolduruyoruz. Fakat şuan benimle konuşmuyor. Konuşmama sebebide şu. Üç gün önce özenerek iftar sofrası hazırladım giyindim kuşandım. Henüz sofradan kalkmadan bir arkadaşı aramaya başladı. Benim onun yanına gitmem lazım dedi. Bende azcık sitemle gitmesen olmazmı dedim. İnanın geri geldiğinde surat bile yapmadım. Bu olaydan sonra bana karşı buz gibi. Gerekmedikçe konuşmuyor. Dokunmama bile tahammulu yok. Bir bahaneyle yanımdan uzaklaşıyor. İlk gün ben bişey olmamış gibi davrandım. İkinci gün baktım aynı bende onun gibi davrandım ne sucum var diye. Bugunse düşündüm boyle aramız iyice soğuyo o benim eşim biz ne zorluklarla bir araya geldik dedim yine yakınlaştım. Ama onda herhangi bir yumuşama yok. Sinirlerim alt üst. Hiç mutlu değilim. Yardım edin lütfen.

İlk zamanlarda böyle şeyler mutlaka olur canım, mutlaka herkes yaşamıştır. Evliliğe adapte olmak kolay değildir. 7 yıllık bir ilişkiniz varmış ama evli olmak tamamen bambaşka bişey, eminim bugünleri atllatacaksınız ve herşey yoluna girecektir. Bu arada ben evli değilim, çevremden gördüklerim bunlar...
kahvaltım 275 kcal 5 kb :KK73:
kızlar bugun ki menum
sabah
1 haslanmıs yumurta
2 catal omlet
1 kk light peynir
1 dilim kızarmıs tahıllı ekmek

aksam
300 gr balık
patlıcan salatası 1 kase

toplam kcal 690
toplam kb 11

su 2 lt
spor
30 dk yuzme
aksam belki yuruyus yaparım
harika yaa ne güzel az yiyosun maşallah :nazar::KK9:

:KK68::KK37::KK73::KK9::KK6::rolleyes::KK23:

· 1 saatlik yavaş tempoda yürüyüş

· 1 bardak suda 1 çorba kaşığı alıç sirkesi 1

KAHVALTI

· 2 haşlanmış yumurta (kayısı yumurta) 0

· 1 kk ezine peynir 1

· 1 tatlı kaşığı tereyağı 0

· 1 tatlı kaşığı süzme yoğurt 5

· 1 salatalık 4

· 1 domates 6

· 3 zeytin 1

· ½ tatlı kaşığı salça 3

· ¼ gevrek 6

· 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 0

· kekik, çörekotu, pulbiber,

· 1 yeşil biber 3

· 1 bardak yeşilçay 0

Toplam : 30

ARA

· Sütlü nescafe 2,5

· 1 ceviziçi 1

· 2 çiğ badem 2

Toplam : 5,5

·
70 dk hızlı tempo yürüyüş

· 20 dk bisiklet

· 5 dk trambolin

ÖĞLEN

· Sucuklu yumurta, bir dlim çavdar ekmeği, 1 bardak ayran, 1 yeşil biber

· 1+4+4+3

Toplam : 12

AKŞAM

· 5 kaşık yoğurt (içine pul biber ve limon) 6

· Sonrada 5 tane eti form bisküvi ve peynir 2 + 1 = 3

Toplam:9

ARA

· Bir bardak ballı süt 16+5= 21 :eek:

· 20 dakika yavaş tempoda yürüyüş

Ve toplam :77,5….

toplam su : şimdilik 3 litre, 3,5 falan olur herhalde

Belki ilerleyen saatlerde az şekerli türk kahvesi…Bu arada benim midem daha küçülmediği için bu diyet zor geldi belki bana... birde yiyeceklerin değerlerini bilmediğim için galiba öyle geldi. Zamanla ezberlerim gerçi...

:KK68::KK37::KK73::KK9::KK6::rolleyes::KK23:

· 1 saatlik yavaş tempoda yürüyüş

· 1 bardak suda 1 çorba kaşığı alıç sirkesi 1

KAHVALTI

· 2 haşlanmış yumurta (kayısı yumurta) 0

· 1 kk ezine peynir 1

· 1 tatlı kaşığı tereyağı 0

· 1 tatlı kaşığı süzme yoğurt 5

· 1 salatalık 4

· 1 domates 6

· 3 zeytin 1

· ½ tatlı kaşığı salça 3

· ¼ gevrek 6

· 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 0

· kekik, çörekotu, pulbiber,

· 1 yeşil biber 3

· 1 bardak yeşilçay 0

Toplam : 30

ARA

· Sütlü nescafe 2,5

· 1 ceviziçi 1

· 2 çiğ badem 2

Toplam : 5,5

·
70 dk hızlı tempo yürüyüş

· 20 dk bisiklet

· 5 dk trambolin

ÖĞLEN

· Sucuklu yumurta, bir dlim çavdar ekmeği, 1 bardak ayran, 1 yeşil biber

· 1+4+4+3

Toplam : 12

AKŞAM

· 5 kaşık yoğurt (içine pul biber ve limon) 6

· Sonrada 5 tane eti form bisküvi ve peynir 2 + 1 = 3

Toplam:9

ARA

· Bir bardak ballı süt 16+5= 21 :eek:

· 20 dakika yavaş tempoda yürüyüş

Ve toplam :77,5….

toplam su : şimdilik 3 litre, 3,5 falan olur herhalde

Belki ilerleyen saatlerde az şekerli türk kahvesi…Bu arada benim midem daha küçülmediği için bu diyet zor geldi belki bana... birde yiyeceklerin değerlerini bilmediğim için galiba öyle geldi. Zamanla ezberlerim gerçi...

canım bence bu diyet tam senlik ;) ne kadar kalabalık bir menu o oyle :) ekmek tatlı sekeri kes bir an once, sporun gayet iyi ama midenin kuculmesi icinbi sure az yemende fayda var, ben ilk basladıgımda bi kase corbayla gunu bitirdigim oluyodu, simdi de 2 ogun genelde yiyorum cok nadir uc yiyorum ve acıkmıyorum ona ragmen :) sende alısırsın zamanla gaza gel biraz ;)

canım bence bu diyet tam senlik :KK66: ne kadar kalabalık bir menu o oyle :) ekmek tatlı sekeri kes bir an once, sporun gayet iyi ama midenin kuculmesi icinbi sure az yemende fayda var, ben ilk basladıgımda bi kase corbayla gunu bitirdigim oluyodu, simdi de 2 ogun genelde yiyorum cok nadir uc yiyorum ve acıkmıyorum ona ragmen :) sende alısırsın zamanla gaza gel biraz :KK66:
Hakkaten yaz yaz bitmedi resmen, bundan sonra sırf yazmaya üşendiğim için bile az yerim :-) haklısın biraz sabretmem lazım midemin küçülmesi için , o tatlılardan vazgeçmem lazım :KK16: bugün son dakikaya kadar tatlı yemedim ama artık akşam krize girdim resmen bal yiyerek geçiştirdim artık. Ne güzel yaa 1 çorbayla 1 gün , o günleri görebilecek miyim bende :KK53:

kızlar iftardan önce 3 km yürüyüş yaptım tartıldım sonuç çok hoşuma gitti inş cumaya güzel bir sonuçla geleceğim
bu arada haftasonu sahurlarım frlaketti sma tartıdaki güzel sonucu görünce tamam dedim haftaya cumaya kadar orucu iyi değerlendireyim
iftarda
1 kepçe çorba
4 kaşık yumurtalı ıspanak
salata
2-3 lokma pide yedim suı şimdiye kadar 1,5 lt oldu sahura kadar 2 lt yi geçerim
spor da tüm gün hastane ev iş arası koşturmaca harici 3 km yürüyüş

Hakkaten yaz yaz bitmedi resmen, bundan sonra sırf yazmaya üşendiğim için bile az yerim :-) haklısın biraz sabretmem lazım midemin küçülmesi için , o tatlılardan vazgeçmem lazım :KK16: bugün son dakikaya kadar tatlı yemedim ama artık akşam krize girdim resmen bal yiyerek geçiştirdim artık. Ne güzel yaa 1 çorbayla 1 gün , o günleri görebilecek miyim bende :KK53:
zamanla göreceksin canım mesela sade beskafe benim iştahımı kesiyor sende de işe yarayabilir

canım okurken yoruldum ;) bana nasıl zayıfladın diyenlere tek.bi cevabım var o da yemedim :)

kızlar iftardan önce 3 km yürüyüş yaptım tartıldım sonuç çok hoşuma gitti inş cumaya güzel bir sonuçla geleceğim
bu arada haftasonu sahurlarım frlaketti sma tartıdaki güzel sonucu görünce tamam dedim haftaya cumaya kadar orucu iyi değerlendireyim
iftarda
1 kepçe çorba
4 kaşık yumurtalı ıspanak
salata
2-3 lokma pide yedim suı şimdiye kadar 1,5 lt oldu sahura kadar 2 lt yi geçerim
spor da tüm gün hastane ev iş arası koşturmaca harici 3 km yürüyüş
afiyet olsun kaptanım guzel menu ;)

Kızlar evde sıkıntılarım var. Diyet yapamıyorum. Baya kötü durumdayım hasta olmaktan korkuyorum :KK43:
Üzülüyorum böyle okuyunca ama kendini koyverme..
kızlar sabah hastaneye gittim meme kontrolüne perşembe sabahı mamografi ve ultrason çekilecek bi de troidlerine bakalım dedi genel cerrah bakalım inş bişey çıkmaz 6 ay gecikmeli gittim dr fırçayı kaydı bu kadar geciktirme diye elle muayene de pek bişey çıkmadı ama gene de korkuyorum
Aman kaptanım böyle seyler ihmale gelmez
Kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için.. Kızım daha iyi saat 11 buçuk gibi yanına gittim çok ağlıyordu :cry: 2-3 saat yanında geçirdim. iyi bıraktım bakalım birazdan gidicem yine yanına :KK51:
Çok geçmiş olsun canım. Yanından ayrılmakta istemezsin dimi*
muskacım tartıya bi cıkcam eve gidince 58 :KK66: hayalim o valla
Olacaaak azkaldı çok az..
Kızlar eşimle yedi yıllık bir ilişkiden sonra isteyerek bütün zorluklarla mücadele ederek evlendik. Bu yedi yıl boyunca tabiki zor anlarımız oldu, ama hiç bir zaman ayrılmadık. Bin bir hevesle yuvamızı kurduk. Düğün süreci boyunca herşeyin en iyisi en güzeli olsun diye uğraştık. Eşyalarımızı bin bir özenle seçtik. Fakat evlendiğimiz günün sabahında başlayan bir huzursuzluk var evimizde. O bir türlü evliliğe adapte olamadı. Şöyle böyle derken yarın birinci ayımızı dolduruyoruz. Fakat şuan benimle konuşmuyor. Konuşmama sebebide şu. Üç gün önce özenerek iftar sofrası hazırladım giyindim kuşandım. Henüz sofradan kalkmadan bir arkadaşı aramaya başladı. Benim onun yanına gitmem lazım dedi. Bende azcık sitemle gitmesen olmazmı dedim. İnanın geri geldiğinde surat bile yapmadım. Bu olaydan sonra bana karşı buz gibi. Gerekmedikçe konuşmuyor. Dokunmama bile tahammulu yok. Bir bahaneyle yanımdan uzaklaşıyor. İlk gün ben bişey olmamış gibi davrandım. İkinci gün baktım aynı bende onun gibi davrandım ne sucum var diye. Bugunse düşündüm boyle aramız iyice soğuyo o benim eşim biz ne zorluklarla bir araya geldik dedim yine yakınlaştım. Ama onda herhangi bir yumuşama yok. Sinirlerim alt üst. Hiç mutlu değilim. Yardım edin lütfen.
Valla her erkek aynı olmaz sadece bu durumda kendiyaptığımı örnek gsterebilirim.. Böyle durumlarda ben her hizmetini (hemde fazla fazla) görürüm hatta abartırım hizmette, ama mecbur kalmadıkça tek kelime etmem.En uzun dayandığı 2 gündür. Niyemi adam vicdan azabı çekerde ondan 'kadıncağız her seyi yapıyo ama konusmuyo demekki eseklik bende' diyemi düşünür bilmem ama vicdan yatıkları kesin. Sonra o baslar bişeyolmamış gibi davranmaya.. Bilmem seninkinde işe yararmı ama bende yarıyor... Ayrıca sucsuzken alttan almak hiç tarzım değildr..
ilk yazdıklarım 24 nisanda aldıgım baslangıc olculeri sonra yazdıgım az onceki aldıgım olculer
gogus 102/95
bel 86/76
basen 100/95
bacak 60/50
Harika bende not almıştım ölçülerimi diyete başlarken bide benmi ölçsemki...
belki daha yeni olduğum içindir muskacım. Birde midem şimdi kocaman. Tabi tatlı düşkünlüğüm zaten çok fena :KK23:
Küçülür tatlım midende kçülr hiç merak etme. Sen sabırla devam et yeter..

Kızlar bu gece güzel güzel sahurumu yaptım. 9 kb ile kapattım sahuru. Akşam 17,30da yine erken gelen regl ile isyanlardaydım ne var sanki 3 saat geç olaydı oruç gitti. neyse muhteşem bir ödül yemeğiyle günü 99 kb ile kapattım kalori fena değil ama 818 oldu ama kb uçtuuuu

Kızlar bu gece güzel güzel sahurumu yaptım. 9 kb ile kapattım sahuru. Akşam 17,30da yine erken gelen regl ile isyanlardaydım ne var sanki 3 saat geç olaydı oruç gitti. neyse muhteşem bir ödül yemeğiyle günü 99 kb ile kapattım kalori fena değil ama 818 oldu ama kb uçtuuuu
afiyet olsun muskacım ;)

bence sen yanlış anlamış olabilirsin
evlenmeden önceki ilgiyi evlendikten sonra da bekliyoruz ama o ilgi genelde gelmiyor
bence takma onun davranışını,sen yine aynı hayatına devam et

Back
X