- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #143.161
Haklısın aslında zor değildir de ben çok ekmek ve tatlı yiyen biri olduğum için öyle geldi galiba. Yavaş yavaş alışırım belkiYa zor degil aslinda ama tatliyi, ekmegi kesmek lazim.
Ya da illaki yenilecekse ya bir ufak tatli ya bir ufak ekmek ekleyeceksin; ama gercekten ise yarayan bir diyet :)

benim ilk günüm olduğu için zorlandım belkide canım birde normalde çok ekmek yerdimİnsan zamanla alışıyor Ameliacım.
Ben normalde ekmek aramam.
O nedenle işim biraz daha kolaylaştı.

inşallah bişey çıkmaz kaptanım, içini ferah tutkızlar sabah hastaneye gittim meme kontrolüne perşembe sabahı mamografi ve ultrason çekilecek bi de troidlerine bakalım dedi genel cerrah bakalım inş bişey çıkmaz 6 ay gecikmeli gittim dr fırçayı kaydı bu kadar geciktirme diye elle muayene de pek bişey çıkmadı ama gene de korkuyorum

Kızlar eşimle yedi yıllık bir ilişkiden sonra isteyerek bütün zorluklarla mücadele ederek evlendik. Bu yedi yıl boyunca tabiki zor anlarımız oldu, ama hiç bir zaman ayrılmadık. Bin bir hevesle yuvamızı kurduk. Düğün süreci boyunca herşeyin en iyisi en güzeli olsun diye uğraştık. Eşyalarımızı bin bir özenle seçtik. Fakat evlendiğimiz günün sabahında başlayan bir huzursuzluk var evimizde. O bir türlü evliliğe adapte olamadı. Şöyle böyle derken yarın birinci ayımızı dolduruyoruz. Fakat şuan benimle konuşmuyor. Konuşmama sebebide şu. Üç gün önce özenerek iftar sofrası hazırladım giyindim kuşandım. Henüz sofradan kalkmadan bir arkadaşı aramaya başladı. Benim onun yanına gitmem lazım dedi. Bende azcık sitemle gitmesen olmazmı dedim. İnanın geri geldiğinde surat bile yapmadım. Bu olaydan sonra bana karşı buz gibi. Gerekmedikçe konuşmuyor. Dokunmama bile tahammulu yok. Bir bahaneyle yanımdan uzaklaşıyor. İlk gün ben bişey olmamış gibi davrandım. İkinci gün baktım aynı bende onun gibi davrandım ne sucum var diye. Bugunse düşündüm boyle aramız iyice soğuyo o benim eşim biz ne zorluklarla bir araya geldik dedim yine yakınlaştım. Ama onda herhangi bir yumuşama yok. Sinirlerim alt üst. Hiç mutlu değilim. Yardım edin lütfen.
İlk zamanlarda böyle şeyler mutlaka olur canım, mutlaka herkes yaşamıştır. Evliliğe adapte olmak kolay değildir. 7 yıllık bir ilişkiniz varmış ama evli olmak tamamen bambaşka bişey, eminim bugünleri atllatacaksınız ve herşey yoluna girecektir. Bu arada ben evli değilim, çevremden gördüklerim bunlar...
kahvaltım 275 kcal 5 kb![]()
harika yaa ne güzel az yiyosun maşallahkızlar bugun ki menum
sabah
1 haslanmıs yumurta
2 catal omlet
1 kk light peynir
1 dilim kızarmıs tahıllı ekmek
aksam
300 gr balık
patlıcan salatası 1 kase
toplam kcal 690
toplam kb 11