- Konu Sahibi Cherry Mom
- #143.221
Selamlar ben kollontainin annesiyim, boyum 156 kilom 63 yasım 56 hedef kilom 55 kuralları okudum kabul ettim umarım diskalifiye olmam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin anneee :)))Selamlar ben kollontainin annesiyim, boyum 156 kilom 63 yasım 56 hedef kilom 55 kuralları okudum kabul ettim umarım diskalifiye olmam :)
Merhaba kuzummmhosgeldin anneee :)))
hoşgeldiniz şimdi buranın en yaşlısı bendim 43 yaşındayım size abla mı diyeyim yoksa isminizle mi hitap edeyim :9Selamlar ben kollontainin annesiyim, boyum 156 kilom 63 yasım 56 hedef kilom 55 kuralları okudum kabul ettim umarım diskalifiye olmam :)
Merhaba kuzummm
hedef cim sen gecen sene de tatil yapmadın o yüzden senden ricam lütfen kilo meselesini takma 2-3 günlüğüne de olsa git boşver kiloyu yaaKollontaicim, hedefim 10 ama bakalım ne olacak.
Başka türlü olmuyor bu iş.
70'leri biraz alttan görmeliyim ki biraz moralim düzelsin.
Kilo da mutsuz hissettiriyor kendimi.
Akşam olsun da çıkayım Blanchecim.
Sıcak havaya hiç gelemiyorum.
Bir de aslında kilo şu açıdan çok mutsuz hissettiriyor.
Ben bu kilodayken pek çok şey yapmak istemiyorum.
Zayıflasam da tatile gitsek istiyorum. Kilo problemi olmasa, 1-2 günlüğüne bile nerelere kaçardık.
Tırmanışa gitmek istiyorum, dalış istiyorum, çok çok şey istiyorum ama yok bu kilo ile gitmem modundayım.
Benim kabızlık problemim hep olduğu için çok etkilemez diye düşünüyorum Blanchecim.
Zaten 3-4 günde bir gitmem normalim.
En kötü 5. gün ilaç alırım.
Çok doğru bir yöntem olmayabilir ama bir an önce hızlandırmazsam kilo vermemi mutsuzluktan öleceğim.
Harikasın Kollontaicim.
ayyy kusura bakma semra abla sen yaşını yamzışsın ben hala diyorum ki ben 43 yaşındayım size iminizle mi yoksa abla mı diyelim diye oruc kafaya vurdu anlaşılan şimdi farkettim yaaahoşgeldiniz şimdi buranın en yaşlısı bendim 43 yaşındayım size abla mı diyeyim yoksa isminizle mi hitap edeyim :9
Sanırım kilodan çok takıntı yapma durumu sıkıntı rakibem.
Şu an için çok kötü takıntı yapmış ve ciddi anlamda psikolojimi bozmuş durumdayım.
Kepek aklımda canım.
Kollontaicim, şu an için psikolojim de diyet kadar sağlıksız durumda gibi ama başlayayım bakalım bir.
Duruma göre zamanı tayin ederim.
Selamlar ben kollontainin annesiyim, boyum 156 kilom 63 yasım 56 hedef kilom 55 kuralları okudum kabul ettim umarım diskalifiye olmam :)
İsmimle hitap edin de moralim tavan olsun :)ayyy kusura bakma semra abla sen yaşını yamzışsın ben hala diyorum ki ben 43 yaşındayım size iminizle mi yoksa abla mı diyelim diye oruc kafaya vurdu anlaşılan şimdi farkettim yaaa
sevalcim kb ni kınıyorum o ne oyle 103cacık degeri dogrudur tam yaglı yogurttan hesaplamıstır
hedefcim bence dogru yapmiyorsun, kilolarina sevgi goster ki erisinler.
tatile de git, kacamaklara da hic oyle dusunme; bu zaman geciyor zamanini guzel degerlendir; kilonu odak yapma daha kotu olur senin icin.
bence sok diyet yapabilirsin, detoks yapabilirsin.
Sana bir diyet yollayacagim, annemin arkadasi buna birebir uymus ve ilk hafta 2.5 ikinci hafta 2.5 kilo vermis.
hem de boy 165, kilo 62'den 56'ya.
hedef cim sen gecen sene de tatil yapmadın o yüzden senden ricam lütfen kilo meselesini takma 2-3 günlüğüne de olsa git boşver kiloyu yaa
bu vaziyette psikoloji,n daha da bozuk olacak o yüzden hiç sıkma canını kilolara takıntı yapma lütfen
ben sana bişey diyim mi rakibem ben şimdi senin yediklerini yeseydim kesin +3 çıkardımacayip bişey değilki +1,5 çıkman ayrıca 2 günde hemen atarsın onu proteinle.. sadece kabız olmamaya bak
kafana hiç takma
bizim yolumuz uzun öyle 3-5 kilo 1 hafta 10 gün değil ki elbette pilimiz bitecek elbette tökezleyeceğiz
ben de dün neredeyse dondurma yiyordum eve gidiş yolumu değiştiriyorum burgerking i görmeyeyim diye az kaldı dalacam çünkü oraya.. çok sıkıyoruz kendimizi illaki patlak vereceğiz
yama yapıp yolumuza devam edicez başka yolu yok.
sen hiç psikolojini bozma bakim
![]()
Dünkü Menüm
bu aralar tartı iyi ama menülerim hiç iyi gitmiyor
meyveyi fazla kaçırıyorum hiç yememem lazım
Eki Görüntüle 1576161
Muhteşem bir uyumu sağlaman var tatlım bravo sanakahvaltım 191 kcal 2 kb
1 has yum
2 kasık light yog
1 kk light peynir
Tatlım sırf protein zorlamazmı kb yi 20 de tutsan anı sonucu alırsın zatenSanırım kilodan çok takıntı yapma durumu sıkıntı rakibem.
Şu an için çok kötü takıntı yapmış ve ciddi anlamda psikolojimi bozmuş durumdayım.
Kepek aklımda canım.
Kollontaicim, şu an için psikolojim de diyet kadar sağlıksız durumda gibi ama başlayayım bakalım bir.
Duruma göre zamanı tayin ederim.
Hoşgeldin semracığımSelamlar ben kollontainin annesiyim, boyum 156 kilom 63 yasım 56 hedef kilom 55 kuralları okudum kabul ettim umarım diskalifiye olmam :)
Ama bu smilelilerin bende karın ağrıları yaratmaya başladı. Çatlicem kıskançlıktan....ben sana bişey diyim mi rakibem ben şimdi senin yediklerini yeseydim kesin +3 çıkardımacayip bişey değilki +1,5 çıkman ayrıca 2 günde hemen atarsın onu proteinle.. sadece kabız olmamaya bak
kafana hiç takma
bizim yolumuz uzun öyle 3-5 kilo 1 hafta 10 gün değil ki elbette pilimiz bitecek elbette tökezleyeceğiz
ben de dün neredeyse dondurma yiyordum eve gidiş yolumu değiştiriyorum burgerking i görmeyeyim diye az kaldı dalacam çünkü oraya.. çok sıkıyoruz kendimizi illaki patlak vereceğiz
yama yapıp yolumuza devam edicez başka yolu yok.
sen hiç psikolojini bozma bakim
![]()
Bir orta boy kase cacık 3 kb...
Tatlım meyveden aldığın kb en masumu sen hamurişi ve tatlının kbsinden kaçben de kb mi kınıyorum canım
meyveyi bırakmalıyım tabi dün simit de fazla geldi![]()
Ton balıklı yeşil salata nasıl en fazla 2 kb alırsın....Bence de ya ben meyveden korkmuyorum aksine ac karna yiyince bagirsaklar fora :)
Benim kb'm de 42 olmus simdiden, aksama ne yesemmuska77 ?
Salata dusunuyorum :)
Muhteşem bir uyumu sağlaman var tatlım bravo sana
Tatlım sırf protein zorlamazmı kb yi 20 de tutsan anı sonucu alırsın zaten
Hoşgeldin semracığımbende 37 yim ablaya gerek varmı?
Ama bu smilelilerin bende karın ağrıları yaratmaya başladı. Çatlicem kıskançlıktan....
Bir orta boy kase cacık 3 kb...
Tatlım meyveden aldığın kb en masumu sen hamurişi ve tatlının kbsinden kaç![]()
Bence de ya ben meyveden korkmuyorum aksine ac karna yiyince bagirsaklar fora :)
Benim kb'm de 42 olmus simdiden, aksama ne yesemmuska77 ?
Salata dusunuyorum :)
canım özelden mailini atarsan sana hepsinin bbcode unu gönderirimAma bu smilelilerin bende karın ağrıları yaratmaya başladı. Çatlicem kıskançlıktan....