Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kollontaicim, hedefim 10 ama bakalım ne olacak.
Başka türlü olmuyor bu iş.
70'leri biraz alttan görmeliyim ki biraz moralim düzelsin.
Kilo da mutsuz hissettiriyor kendimi.

Akşam olsun da çıkayım Blanchecim.
Sıcak havaya hiç gelemiyorum.

Bir de aslında kilo şu açıdan çok mutsuz hissettiriyor.
Ben bu kilodayken pek çok şey yapmak istemiyorum.
Zayıflasam da tatile gitsek istiyorum. Kilo problemi olmasa, 1-2 günlüğüne bile nerelere kaçardık.
Tırmanışa gitmek istiyorum, dalış istiyorum, çok çok şey istiyorum ama yok bu kilo ile gitmem modundayım.

Benim kabızlık problemim hep olduğu için çok etkilemez diye düşünüyorum Blanchecim.
Zaten 3-4 günde bir gitmem normalim.
En kötü 5. gün ilaç alırım.
Çok doğru bir yöntem olmayabilir ama bir an önce hızlandırmazsam kilo vermemi mutsuzluktan öleceğim.

Harikasın Kollontaicim.
hedef cim sen gecen sene de tatil yapmadın o yüzden senden ricam lütfen kilo meselesini takma 2-3 günlüğüne de olsa git boşver kiloyu yaa
bu vaziyette psikoloji,n daha da bozuk olacak o yüzden hiç sıkma canını kilolara takıntı yapma lütfen

hoşgeldiniz şimdi buranın en yaşlısı bendim 43 yaşındayım size abla mı diyeyim yoksa isminizle mi hitap edeyim :9
ayyy kusura bakma semra abla sen yaşını yamzışsın ben hala diyorum ki ben 43 yaşındayım size iminizle mi yoksa abla mı diyelim diye oruc kafaya vurdu anlaşılan şimdi farkettim yaaa

Sanırım kilodan çok takıntı yapma durumu sıkıntı rakibem.
Şu an için çok kötü takıntı yapmış ve ciddi anlamda psikolojimi bozmuş durumdayım.

Kepek aklımda canım.

Kollontaicim, şu an için psikolojim de diyet kadar sağlıksız durumda gibi ama başlayayım bakalım bir.
Duruma göre zamanı tayin ederim.

ben sana bişey diyim mi rakibem ben şimdi senin yediklerini yeseydim kesin +3 çıkardım :KK57: acayip bişey değilki +1,5 çıkman ayrıca 2 günde hemen atarsın onu proteinle.. sadece kabız olmamaya bak :KK39: kafana hiç takma:KK19: bizim yolumuz uzun öyle 3-5 kilo 1 hafta 10 gün değil ki elbette pilimiz bitecek elbette tökezleyeceğiz:KK51: ben de dün neredeyse dondurma yiyordum eve gidiş yolumu değiştiriyorum burgerking i görmeyeyim diye az kaldı dalacam çünkü oraya.. çok sıkıyoruz kendimizi illaki patlak vereceğiz:KK53: yama yapıp yolumuza devam edicez başka yolu yok.

sen hiç psikolojini bozma bakim :KK20:

Selamlar ben kollontainin annesiyim, boyum 156 kilom 63 yasım 56 hedef kilom 55 kuralları okudum kabul ettim umarım diskalifiye olmam :)

Dünkü Menüm :eek:

bu aralar tartı iyi ama menülerim hiç iyi gitmiyor
:KK43:

meyveyi fazla kaçırıyorum hiç yememem lazım:KK20:

06.07.webp

Ya arkadaşlar cacığın buradaki değerleri yanlış di mi o_O

cacık dediğin yoğurt+salatalık+kuru nane ve de su yani bu kadar yüksek değerleri olması bana saçma geldi çok
heleki yağ hiç yok yani

cacık dediğin yoğurt+salatalık+kuru nane ve de su yani bu kadar yüksek değerleri olması bana saçma geldi çok
heleki yağ hiç yok yani
sevalcim kb ni kınıyorum o ne oyle 103 :( cacık degeri dogrudur tam yaglı yogurttan hesaplamıstır

hedefcim bence dogru yapmiyorsun, kilolarina sevgi goster ki erisinler.

tatile de git, kacamaklara da hic oyle dusunme; bu zaman geciyor zamanini guzel degerlendir; kilonu odak yapma daha kotu olur senin icin.

bence sok diyet yapabilirsin, detoks yapabilirsin.

Blanchecim, aslında biliyor musun sanırım kendimle yüzleştim.
Kilolarımla da seviyorum vs diyordum ama aslında ne kadar mutsuz ettiğini dün ortaya koydum.
Tam bir yüzleşme oldu.
Dediklerin mantıklı da, protein bana onlardan daha çok kilo verdiriyor gibi geliyor.
Aslında 5'te 5'de yapabilirim.

Sana bir diyet yollayacagim, annemin arkadasi buna birebir uymus ve ilk hafta 2.5 ikinci hafta 2.5 kilo vermis.

hem de boy 165, kilo 62'den 56'ya.

Bekliyorum şekerim. Pek listeye uyamıyorum ama yine de bakayım.

Selamlar ben kollontainin annesiyim, boyum 156 kilom 63 yasım 56 hedef kilom 55 kuralları okudum kabul ettim umarım diskalifiye olmam :)

Yok artıkk. :21:
Çok şekersiniz.
Maşallah anne-kız. :nazar:

hedef cim sen gecen sene de tatil yapmadın o yüzden senden ricam lütfen kilo meselesini takma 2-3 günlüğüne de olsa git boşver kiloyu yaa
bu vaziyette psikoloji,n daha da bozuk olacak o yüzden hiç sıkma canını kilolara takıntı yapma lütfen

Aynen kaptanım.
Geçen sene de aynı nedenle gitmedim.
Eşime de üzülüyorum.
Adam da benim yüzümden gitmemiş oldu ama bu kilo ile mümkün değil denize girmem ki ben.
Amacım Eylül ayında hiç olmazsa 70 civarında olup tatile gitmek.
En azından giyebilecek duruma gelirim.
Çok özledim denizi anlatamam.

ben sana bişey diyim mi rakibem ben şimdi senin yediklerini yeseydim kesin +3 çıkardım :KK57: acayip bişey değilki +1,5 çıkman ayrıca 2 günde hemen atarsın onu proteinle.. sadece kabız olmamaya bak :KK39: kafana hiç takma:KK19: bizim yolumuz uzun öyle 3-5 kilo 1 hafta 10 gün değil ki elbette pilimiz bitecek elbette tökezleyeceğiz:KK51: ben de dün neredeyse dondurma yiyordum eve gidiş yolumu değiştiriyorum burgerking i görmeyeyim diye az kaldı dalacam çünkü oraya.. çok sıkıyoruz kendimizi illaki patlak vereceğiz:KK53: yama yapıp yolumuza devam edicez başka yolu yok.

Rakibem haklısın da aslında yediklerim çok moralimi bozmadı.
+1,5 kg da çok etkilemedi.
Sinirimi bozan; deli gibi dikkat edip, spor yapıp az kilo vermem.
Ayda 2 kg civarında gidiyor sanırım benden.

Bu arada dün günlüğe yazmadım.
Yazılır mı hiç rakibem onlar.
Zaten tutamadım da hesabını. :eek:
Dünkü Menüm :eek:

bu aralar tartı iyi ama menülerim hiç iyi gitmiyor
:KK43:

meyveyi fazla kaçırıyorum hiç yememem lazım:KK20:

Eki Görüntüle 1576161

Benim söz söyleme hakkım yok. :KK17:

heleki yağ hiç yok yani

İmsevalcim, hatalı bilgiler olabiliyor.
Hemen kontrol edip, kendi bilgilerini oluştur.
1 kase cacık 71 kalori ve 5,9 kb

kahvaltım 191 kcal 2 kb
1 has yum
2 kasık light yog
1 kk light peynir
Muhteşem bir uyumu sağlaman var tatlım bravo sana :KK51:
Sanırım kilodan çok takıntı yapma durumu sıkıntı rakibem.
Şu an için çok kötü takıntı yapmış ve ciddi anlamda psikolojimi bozmuş durumdayım.

Kepek aklımda canım.

Kollontaicim, şu an için psikolojim de diyet kadar sağlıksız durumda gibi ama başlayayım bakalım bir.
Duruma göre zamanı tayin ederim.
Tatlım sırf protein zorlamazmı kb yi 20 de tutsan anı sonucu alırsın zaten :KK16:
Hoşgeldin semracığım :KK25:bende 37 yim ablaya gerek varmı?

Ama bu smilelilerin bende karın ağrıları yaratmaya başladı. Çatlicem kıskançlıktan....

heleki yağ hiç yok yani
Bir orta boy kase cacık 3 kb...
ben de kb mi kınıyorum canım :KK43:

meyveyi bırakmalıyım tabi dün simit de fazla geldi :KK42:
Tatlım meyveden aldığın kb en masumu sen hamurişi ve tatlının kbsinden kaç :KK55:

Muhteşem bir uyumu sağlaman var tatlım bravo sana :KK51:

Tatlım sırf protein zorlamazmı kb yi 20 de tutsan anı sonucu alırsın zaten :KK16:

Hoşgeldin semracığım :KK25:bende 37 yim ablaya gerek varmı?

Ama bu smilelilerin bende karın ağrıları yaratmaya başladı. Çatlicem kıskançlıktan....

Bir orta boy kase cacık 3 kb...

Tatlım meyveden aldığın kb en masumu sen hamurişi ve tatlının kbsinden kaç :KK55:

Zor olur muhtemelen Muskacım ama başladım bakalım bir görelim ne olacak.
Eşim kesin söylenecek diyordum, onu da hallettim öğlen. :KK53:
Ama aşkım çok mutsuzummm o_O deyince bir şey diyemedi kuzum.

Bence de ya ben meyveden korkmuyorum aksine ac karna yiyince bagirsaklar fora :)

Benim kb'm de 42 olmus simdiden, aksama ne yesem muska77 muska77 ?

Salata dusunuyorum :)

Blanchecim, kişiden kişiye gerçekten çok etkiliyor.
Ben çok acıkıyorum meyve yiyince.

Back
X