Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olurum kaptanım.
Elimden geldikçe yardımcı olurum.

canım makyaj pamuğuna bolca karabiberi dök üzerine de limon kolonyası bolca onu slnına sar gözlerini yakacak biraz sma emin ol iyi gelecek

Bugün de hiç iyi uyanmadım kaptanım.
Hala çatlıyor başım.
Hemen kalkıp deneyeceğim.

Hedef seval hümeyra kübra amelia menüler nerdeeeeee?????

Ben dün çok kötüydüm Kollontaicim bakamadım bilgisayara.
Sabah:
- 2 dilim peynir
- 1 yumurta

Öğle:
- 1 kase yoğurt

Akşam:
- 1 kase yoğurt

Spor vs yok.
Yalnızca baş ağrısı ile mücadele.

çok geçmiş olsun canım ben iğne yaptırıyorum anca öle geçiyo

Kızlar maşallah takımın böyle hareketli olmasi beni çok gaza getiriyor

Dün gece sahuru tavuklu marul salatası ile kapattım

Aksam iftara misafirim gelecek menüde yoğurt çorbası
Tepsi köftesi
pilav
Fırın patates
ve
İrmik li dondurma var
sizce nelerden ne kadar yersem az kalori bol süt olur?

kollontai cim corbayi sorarken sütlü çorba ve yoğurt çorbası gelmişti aklıma
fakat akşam eşimle konuşurken uyardı bizim ailede genetik gut hastalığı var maalesef saf protein tuketmemem gerekir ondan vaz gectim az ve ölçülü yiyeceğim

Canim senin bas agri sebebin protein diyeti olabilir, bana da yapiyor mesela.

Bence sen 10, 20 kb de olsa ye bir seyler.

çok geçmiş olsun canım ben iğne yaptırıyorum anca öle geçiyo

Ne yaptırıyorsun iğne olarak Fatma?
Eğer akşama kadar geçmezse, hastaneye uğrayabilirim.
Şimdi doktorumuz yıllık izinde.
Başka doktora gitmeyeyim.
Mesai bitiminde giderim.

Kb'cim, aslında yiyecekten çok içecek önemli diye biliyorum emzirme için.
Bol içecek ve kuru meyveler. Elbette tecrübeli değilim.

Canim senin bas agri sebebin protein diyeti olabilir, bana da yapiyor mesela.

Bence sen 10, 20 kb de olsa ye bir seyler.

Blanchecim, aynısını düşündüm de dışarı yansıtmak istemedim açıkçası.
Normalde migrenim var ama kb oranı düşünce de baş ağrısı oluyor.
Yıllar önce dukan ile 10 kg vermiştim 1 ayda.
O zamanda hafif hafif ağrım olurdu.
1 kare çikolata ağzıma atıp bir şey olmamış gibi davransam mı acaba?

canım sen emzirdigin icin ne menune ne de yediklerine bisey diyemiyprum, emziren arkadaslar daha iyi yardımcı olur, protein zaten wmziriyosan bence cok iyi olmaz imseval yapmıstı emzirenler icin dukan, o biraz daha farklıydı benim yediklerimden

gecmis olsun canım ya fenadır o agrı, cok ac bırakma kendini aclık da migreni tetikler

bencede tatlı ya da kb li bisey ye canım o agrı mahveder, dun aksam bende hafif varddı boozmadım ama migrenim tutsa yerdim, bak düşün ki ben bile ye diyorum yani normalde dayan derimbiliyosun, sen sekerini yükselt bugun proteinden olmustur belki

Canım dikloron+muscoril karıştırıp yaptırıyorum

canım fırın patatesten vazgeçebilirsin pilavda bulgursa ekmek hakkın yerine yiyeblirsin prinçse hiç yeme bence

canım tatlı migren agrılarını tetikliyo helede çikolata sıcak rahatlatıcı bi çay iyi gelir

geçmiş olsun canım ya

canım gut varsa dukan yapamaz, protein ağırlıklı beslenemez. kalori sayma yapacak başka çaresi yok

Hedefecegrekkala canım senin kalori sayma diyetinden başka diyet yapman mümkün değil. bence sen muhakkak doktor kontrolünde diyet yapabilirsin aman ha zayıflicam diye sağlığından olma biz burda sağlığımızza kavuşalım diye uğraşıyoruz zayıflamaya

rakibem benden sana 1 kare çikolata
afiyetle ye.

şu bizim fatsecret ta da kb ni hiç olmazsa 20 kb ye getir yani o kadada değul

bak beni yenemicen diye yapıyorsan bunları ben de senin çikolata yiyebilirim

Dünkü Menüm

Bugün Perşembe protein günüm sabah 2 haşlanmış yumurta ve peynir yedim öğlen ve akşamı planlamadım buzlu kahve içicem birazdan. bugünkü menümü bu akşam olmazsa yarın sabah paylaşırım

yarın 114 teyim ya eminim

hangi siteden takip ediyosun canım kalorilerini

[
uzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorum
kılo vermem durdu (
acaba su bı sure sonra kılo vermeyı durdurur mu acıl cevapppp

QUOTE="seaBahAR, post: 3194808, member: 30138"]

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

seaBahAR

5.TAKIM KAPTANI : toplight
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : hm22 & CallanPinckney

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

[/QUOTE]

uzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorum
kılo vermem durdu (
acaba su bı sure sonra kılo vermeyı durdurur mu acıl cevapppp

hadi ya tatlı kötü mü etkiliyo ama sen de şekerli çay içmiştin dün migren var diye.. bi bitter çuku da kötü mü etkiler aceba çok yemese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…