- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.561
Nasıl bir ağrı Kollontaicim bu ya.
Dün gece hiç dinmedi.
Ağrıdan ağlıyorum. Ağlayınca daha kötü oluyor.
Eşim bütün gece başımı ovdu.
Bitter kalmamış evde. Almamıştım en son elimin altında durmasın diye. Tek bir çay kaşığı nutella yiyeceğim.
Muscoril'in hapı vardı sanırım evde.
Not alım bu ikisini. Belli olmaz akşam kim olacağı hastanede. En kötü ben söylerim ne istediğimi.
Bu arada mesajı alıntılayamamışım sanırım.
Ben, migreni tetikleyenlerin kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum.
Mesela; ağrı olunca kahve tavsiye etmiyorlar.
Ben kahvenin dibine vuruyorum.
Tatlı ile kahve normalde sakinleştirirdi ama dün yemedim hiç.
Belki yanılıyor da olabilirim ama öyle hissettim gibi.
Saol rakibeciğimm.
Çok şekersin cidden.
Baktım herkes senden yana şekerim.
Ben de açlıktan ölmeye karar verdim.
Süpersin cidden.
Ben bu sabah beklediğimden yüksek gördüm ama su içemedim dün ondan olabilir.
ben dun farkettim sismanken nerdeyse hic boudan fotom yok, cok az var, simdi cekiyorum bol bol :)ay kızlar dün bir fotomu buldumeğer öncesi sonrası fotoğraf yapmak nasip olursa inşallah onu kullanıcam.. ay böyle bişey olamaz yaaa kocamanım
ilk kez bu profilden gördüm kendimi
hedefcim ameliacim tesekkur ederim, yememenin mükafatını aldım bu yaz önceden hic giyemezdim
ben dun farkettim sismanken nerdeyse hic boudan fotom yok, cok az var, simdi cekiyorum bol bol :)
olsun valla tatil yerinde sıcakta protein yapıyorum bugun ucuncu gun yarın tartılayım kalori hesabına döncem, cok zorlandım bu sefersefan olsun oh ohh
incel iyice bize boydan incecik fotolarını at da millet azim hırs görsünay benimki tam arkadan boydan
albüm yapmayı beceremedim becerebilsem gösterecektim size de
50 zor degil mi canım ya ben nasıl 55 olcam diye dört dönüyorum, bi yerden sonra vermek çok zorlaşıyoinşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız kurban bayramına kadar 50 yi görmem lazım ablamla iddaya girdikkk
Zor ama başarmam lazım hiç olmazsa 55 in altına inmem lazım50 zor degil mi canım ya ben nasıl 55 olcam diye dört dönüyorum, bi yerden sonra vermek çok zorlaşıyo
ay kızlar dün bir fotomu buldumeğer öncesi sonrası fotoğraf yapmak nasip olursa inşallah onu kullanıcam.. ay böyle bişey olamaz yaaa kocamanım
ilk kez bu profilden gördüm kendimi
152 canım, boy fakiriyim ben :)kollontai maşallah fiziğin çok güzel boyun kaç?
masallah canım ya iyi veriyosun :)bu arada 1o kilo vermişim mayıstan beri
amin benimde 3 tane kızım varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?