- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.501
canım duphalac tan 2 ölçek bile işe yaramayınca maalesef bekunise döndüm bekunisin karın ağrısı kötü ama ramazanda brnde karın ağrısı da yapmadı ilginç bi şekildeCANIM DUPHALAC ŞURUBU ÖLÇEGİ İLE TAM ÖLÇEK İÇTİĞİNDE MUSHİL OLUYOR BEKUNİS BAĞIRSAKLARDAKİ KAYGAN SIVIYI YOK EDİYOR ONUN İÇİN ÖNERMİYO DOKTORLAR
canım senin bu miden reflü falan mı var ne zaman az fazla yesen istifra ediyorsunBu arada ben dun aksam feci bozdum menumu.
Borek, pasta falan yedim ama sonra her seyi de cikardim, midem almadi herhalde
muskacım bugun sende kızarmıs da olsa ekmek yeme konu kapansınAyyy sagol kuzucum
Ay dusununce igrenc geldi hakkaten, sahurdan once oluyo ama ben ictimde
Bende cocukların dondurmasından 1 tatlı kasıgı yediiim
Vayy kaptana torpil ha benide gorme o zaman
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM ÇOK KÖTÜ KABIZLIKcanım duphalac tan 2 ölçek bile işe yaramayınca maalesef bekunise döndüm bekunisin karın ağrısı kötü ama ramazanda brnde karın ağrısı da yapmadı ilginç bi şekilde
bu arada dün söylemiştin ecz çalıştığını unuttum kusura bakma
kız kollontai sen çok acımasız çıktın muska zaten 1 dilim kızarmış ekmek yiyor 1 top dondurma yedi diye o ekmeğide mi kestinmuskacım bugun sende kızarmıs da olsa ekmek yeme konu kapansın
kaptanım sen de pide yememelisinbjgun yapacak bisey yokkız kollontai sen çok acımasız çıktın muska zaten 1 dilim kızarmış ekmek yiyor 1 top dondurma yedi diye o ekmeğide mi kestin
çok haklısın arkandayım diyetisyen eger meyve yiceksen ekmek hakkından feragat edeceksin diyodiger takımlar tatlı yerken izin istiyomuş bizde o yok, o zman tatlı yiyen ekmek yemesin haksız mıyım kaptanım :)
işte aklın yolu birçok haklısın arkandayım diyetisyen eger meyve yiceksen ekmek hakkından feragat edeceksin diyo
CALLENTİS YAPAN VARMI KIZLAR SPORU ANCAK GECE YAPABİLİRİM KIZLARI UYYUTTUKTAN SONRA NASIL YAPSAM BANA Bİ AKIL VERRRİİNNNişte aklın yolu bir
AĞIR GELMİŞ OLABİLİR CANIM YEDİKLERİNBilemiyorum kaptanim galiba midem almiyor benim biraz hassas.
Hala kendime gelemedim, sabah kahve ve su ictim sadece.
canım takımda bi arkadaş yapıyordu nicki callanpickney ona sorarız bu arada küçük harfle yaz canım yaa ceza almaCALLENTİS YAPAN VARMI KIZLAR SPORU ANCAK GECE YAPABİLİRİM KIZLARI UYYUTTUKTAN SONRA NASIL YAPSAM BANA Bİ AKIL VERRRİİNNN
hep unutuyorum capslock sürekli açık olunca reçete girerkencanım takımda bi arkadaş yapıyordu nicki callanpickney ona sorarız bu arada küçük harfle yaz canım yaa ceza alma
canım menun guzel ama hem seker hempide hem bulgur en azından sekeri kessen, sanırım emziriyosun sende az degil mi kaloriDÜNKÜ MENÜM
Alınan Kaloriler
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)80 kcal (Getir)
- 0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri118 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Adet Domates14 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Adet Küp Şeker20 kcal (Getir)
- 1.00 x 100gr Karaciğer144 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata123 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Adet Yeşil Elma55 kcal (Getir)
- 0.75 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye150 kcal (Getir)
- 0.25 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı73 kcal (Getir)
- 0.25 x 1 Porsiyon Haşlanmış Tavuk65 kcal (Getir)
- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)68 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber12 kcal (Getir)
Toplam 933 kalori...
emzirmiyorum canım normalde şeker kullanmıyorum migren agrım artınca bi şekerli çay içtimcanım menun guzel ama hem seker hempide hem bulgur en azından sekeri kessen, sanırım emziriyosun sende az degil mi kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?