- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.581
aa evet büyümüş seninkisi benimki 11 aylık bu ay doğumgünü var
tövbe estağfurullah
herkes beni anca toparlıyor rakibem çok yalpalıyorum sen maşallah çok iradeli ve azimlisin
ay kızlar dün bir fotomu buldumeğer öncesi sonrası fotoğraf yapmak nasip olursa inşallah onu kullanıcam.. ay böyle bişey olamaz yaaa kocamanım
ilk kez bu profilden gördüm kendimi
Bence tatli yeme tatli tetikler migreni.
hedefcim ameliacim tesekkur ederim, yememenin mükafatını aldım bu yaz önceden hic giyemezdim
ben sen den beterim 147 cm152 canım, boy fakiriyim ben :)
maşşallahbu arada 1o kilo vermişim mayıstan beri
profilime ekledim o fotomu (124 kilo) ay ben hiç böyle göründüğümü düşünmüyordum
kizlar dun kendime 4 tane bikini aldim ve hepsi cok yakisti baya mutlu oldum. sali tatile cikiyorum :)
saliya kadar daha 5 gun var daha da veririm :)
Rakibem, artık açlıktan ölmeyi göze almıştım ama migreni es geçmişim.
Hep düşünmediğimizden bu hale geldik rakibem.
Bu arada, fotoğraf görünmüyor.
Kuzucuk çok tatlı maşallahhcanım beni takip edenlere açık sadece fotolar. kapalı olduğum için açamadım herkese ev halim çünkü
rakibemsin sonuçta takip ediver ben seni ediyom
kafamı koparasım geliyo kriz tuttugunda allahım nasıl ağrı varyamigren öldürmüyo işte rakibem öldürse gene iyi süründürüyo
benim de kardeşim ve annemde var migren
canım beni takip edenlere açık sadece fotolar. kapalı olduğum için açamadım herkese ev halim çünkü
hehehkuşum öyledir ya al yanaklım çok datludur
anasının çirkinliğini baya bi absorbe etmiş
Vayy açlıktan ölmekizlar benim bugun 432 kalori, 26 kb.
250 gram kofte ve sutlu kahve yalnizca.
Daha da bisi yemem.
karbonhidrat diyeti canım kb karbonhidratın kısaltılmışıVayy açlıktan ölme26 kb nin anlamı nedir acep
valla akşam dönerciye gidecez iftara accık yerim mübarek adamlar bi pide yapıyorlar döneri bırak pideyi ye o kadar yani ama tatlıyı yememkaptanım sen de pide yememelisinbjgun yapacak bisey yok
haklısın şekerimdiger takımlar tatlı yerken izin istiyomuş bizde o yok, o zman tatlı yiyen ekmek yemesin haksız mıyım kaptanım :)
su durdurmaz siz su içmeye devam edinuzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorum
kılo vermem durdu(
acaba su bı sure sonra kılo vermeyı durdurur mu acıl cevapppp
maşallah seval cim yaa hemen koşup bakacam şimdi resimlerebu arada 1o kilo vermişim mayıstan beri
gözün aydın canımkızlar ben geldim allaha şükür bir sürü kistim olmasına rağmen kötü bişey çıkmadı ama 6 ay sonra mutlaka gel dediler
valla akşam dönerciye gidecez iftara accık yerim mübarek adamlar bi pide yapıyorlar döneri bırak pideyi ye o kadar yani ama tatlıyı yemem
haklısın şekerim
su durdurmaz siz su içmeye devam edin
maşallah seval cim yaa hemen koşup bakacam şimdi resimlere[/QUOTE
Gözün aydın şekerimkızlar ben geldim allaha şükür bir sürü kistim olmasına rağmen kötü bişey çıkmadı ama 6 ay sonra mutlaka gel dediler
valla akşam dönerciye gidecez iftara accık yerim mübarek adamlar bi pide yapıyorlar döneri bırak pideyi ye o kadar yani ama tatlıyı yemem
haklısın şekerim
maşallah seval cim yaa hemen koşup bakacam şimdi resimlere
migren öldürmüyo işte rakibem öldürse gene iyi süründürüyo
benim de kardeşim ve annemde var migren
canım beni takip edenlere açık sadece fotolar. kapalı olduğum için açamadım herkese ev halim çünkü
hehehkuşum öyledir ya al yanaklım çok datludur
kızlar ben geldim allaha şükür bir sürü kistim olmasına rağmen kötü bişey çıkmadı ama 6 ay sonra mutlaka gel dediler
haklısın şekerim
Canım psikolojikte olabilir, sucluluk dıygusu hepimizde bol miktarda..Bu arada ben dun aksam feci bozdum menumu.
Borek, pasta falan yedim ama sonra her seyi de cikardim, midem almadi herhalde
1 top bile değildi kaptanım 1 tatlıkaşığı...kız kollontai sen çok acımasız çıktın muska zaten 1 dilim kızarmış ekmek yiyor 1 top dondurma yedi diye o ekmeğide mi kestin
Su içmek kilo vermeyi durdururmu hiç tatlım arada durur öyle 1 günlük bi detoks yap geri hızlanır...uzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorum
kılo vermem durdu(
acaba su bı sure sonra kılo vermeyı durdurur mu acıl cevapppp
Ooooo yardımcı kaptan sopayı alacak saklan ameliaameliacım artık dikkat edemedim yok, bak kaç gün oldu hala alışamadın, biraz daha gayret et lütfen
Protein yapar öyle başlarda... Azaldığına sevindim... Kb yap bari hedefim..Maşallah Kollontaicim.
Ne güzel, giy şortu çık.
Tebrik ediyorum seni.
Cidden proteinmiş sorumlusu.
Az bir çikolata sorunu büyük nebze azalttı.
Harikasın arkadaşım... Devammmmbu arada 1o kilo vermişim mayıstan beri
Hiç sanmam anasının güzelliğini almış olmasınhehehkuşum öyledir ya al yanaklım çok datludur
Ah uyumuyorum tatlım yarına misafirim varda zo olanları aradan çıkarayım diye ugraştım... Mutfaktayım sabahtan beri...muska77 gene yok ha muska hep uyuyor
kızlar ben geldim allaha şükür bir sürü kistim olmasına rağmen kötü bişey çıkmadı ama 6 ay sonra mutlaka gel dediler
haklısın şekerim
Şişt, çirkin yok çirkin.
Sadece kilomuz fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?