- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.601
canım inşallah 2-3 ay sonra az sonrası olacak 10 kg az bi fark değil tatlım ikili rakamlara geldiğinde senden after before istiyoruz ona göre bence sen o 14 kg yu eylüle kalmadan verirsinkaptanım öncesi var sadece sonrası yok .. sonrasını paylaşmak için daha vakıt var
bir biz varız güzel, öbürleri hep çirkin
Canım psikolojikte olabilir, sucluluk dıygusu hepimizde bol miktarda..
1 top bile değildi kaptanım 1 tatlıkaşığı...
Su içmek kilo vermeyi durdururmu hiç tatlım arada durur öyle 1 günlük bi detoks yap geri hızlanır...
Ooooo yardımcı kaptan sopayı alacak saklan amelia
Protein yapar öyle başlarda... Azaldığına sevindim... Kb yap bari hedefim..
Harikasın arkadaşım... Devammmm
Hiç sanmam anasının güzelliğini almış olmasın
Ah uyumuyorum tatlım yarına misafirim varda zo olanları aradan çıkarayım diye ugraştım... Mutfaktayım sabahtan beri...
bu arada çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ona göreeekaptanım öncesi var sadece sonrası yok .. sonrasını paylaşmak için daha vakıt var
bir biz varız güzel, öbürleri hep çirkin
muskacım ne yapacan misafirlerine yemekCanım psikolojikte olabilir, sucluluk dıygusu hepimizde bol miktarda..
1 top bile değildi kaptanım 1 tatlıkaşığı...
Su içmek kilo vermeyi durdururmu hiç tatlım arada durur öyle 1 günlük bi detoks yap geri hızlanır...
Ooooo yardımcı kaptan sopayı alacak saklan amelia
Protein yapar öyle başlarda... Azaldığına sevindim... Kb yap bari hedefim..
Harikasın arkadaşım... Devammmm
Hiç sanmam anasının güzelliğini almış olmasın
Ah uyumuyorum tatlım yarına misafirim varda zo olanları aradan çıkarayım diye ugraştım... Mutfaktayım sabahtan beri...
Sağol canııım teklifin yeter...
Kaptanım 2 oğlanda bende var biz anca gelini kız diye severiz onlarda kazık kadar olcaklar nelerini sevceksek.hedefcim migreninin biraz düzelmesine sevindim
fatmacım saol tatlım
kübracım protein alımını artırırsan sütünde artar hem sıvı hem proteini artır
bu arada hep kızınız var yaa ben kıskandım bizde oğlan var iki tane yaaaa
ya bende kızı olmayan eve gelin gidiyorum kazık kaadar diyip sevmezlerse beniSağol canııım teklifin yeter...
Kaptanım 2 oğlanda bende var biz anca gelini kız diye severiz onlarda kazık kadar olcaklar nelerini sevceksek.
Bugün tatlıyı hallettim temiziği yarıladım Yassı kadayıf deriz bizim bi tatlımız vardır onu yaptım..muskacım ne yapacan misafirlerine yemek
ya bende kızı olmayan eve gelin gidiyorum kazık kaadar diyip sevmezlerse beni
offf.. en sevdiğim yemek musakkaBugün tatlıyı hallettim temiziği yarıladım Yassı kadayıf deriz bizim bi tatlımız vardır onu yaptım..
mercimek çorbası , patlıcan musakka, pilav,salata , ayran, yassı kadayıf düşünüyorum
Yetermiki?
Maşallah ellerine sağlıkBugün tatlıyı hallettim temiziği yarıladım Yassı kadayıf deriz bizim bi tatlımız vardır onu yaptım..
mercimek çorbası , patlıcan musakka, pilav,salata , ayran, yassı kadayıf düşünüyorum
Yetermiki?
Allahtan oruçtan izinliyim varya yoksa yapışırdım susuzluktan..muskacım artık 1 top 1 tatlı kasıgı bilmem ben tatlı tatlıdır sen bugun ekmek yeme yada yarım dilim ye !!!!
kaptanım iki gun ust uste kacamagın affı olamaz tabisi sende yarın 5 km yuruyus yaparsın artık
muskacım amelia yemeye devam ederse alcam sopayı vallaaa
kolay gelsin bu sıcakta iyi dayanıyosun mutfakta valla
O sorun olmuyo pek bende kızı olmayana gelin gittim kızları gibi oldum. Sen bana bakma ben cadıolceeeem.ya bende kızı olmayan eve gelin gidiyorum kazık kaadar diyip sevmezlerse beni
severler severlerbenim bi arkadaşım var öyle pek bi kıymetli
ay aman iyi pek mutlu oldum simdiAllahtan oruçtan izinliyim varya yoksa yapışırdım susuzluktan..
O sorun olmuyo pek bende kızı olmayana gelin gittim kızları gibi oldum. Sen bana bakma ben cadıolceeeem.
Ben bu yemeklerin hiçbirini yemicem, sence sana yedirirmiyim?offf.. en sevdiğim yemek musakkaben geleyim yardıma karın tokluğuna
Sağol canııım.Maşallah ellerine sağlık
Doğru hesalamısın tatlımmmkahvaltı+ogle
428 kcal 6 kb
kahvaltı
3 dilim sucuk
1 has yum
1 kk light pey
ögle
1 has yum
200 ml light süt
muskacım kb yi dogru nu hesaplamısım bi bakar mısın tatlım ya
Yeter yani... Bu arada sütü ligh içme onun kbsi daha yüksek...ay aman iyi pek mutlu oldum simdi
muskacım eline saglık daha ne yapcan
yazık ya bak bende bi evin bi kızıyım cadı olmaaa :) sev gelininiAllahtan oruçtan izinliyim varya yoksa yapışırdım susuzluktan..
O sorun olmuyo pek bende kızı olmayana gelin gittim kızları gibi oldum. Sen bana bakma ben cadıolceeeem.
ben hala kalori hesabıda yapıyorum ya normal sutunde kalorisi fenaYeter yani... Bu arada sütü ligh içme onun kbsi daha yüksek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?