- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.861
Ay bilemedimki arklı giy ya degisik olsunevveeeet deneyimli hanımlar super bi sorunum var simdi
nisanda isteme olana kadar bi elbise yuzukler takılırken baska bi elbisemi giysem ????
yuzukler takılorken sarı abiye krem rugan stiletto ayakkabı giycem istemede de hanım hanımcık ucuk pembe bi elbise bordo stiletto
hepsi aynı gun arka arkaya evde olacak ne dersiniz ne yapsam ???
bisey olmaz sissende iyi ol da onemli olan o, simdi nasılsın? daha iyi oldun mu?Kızlar acillik oldum agrım asrtınca esim korkup doktora goturdu, bide sikayet etti beni ispiyoncu kb diyeti yapıyo diye. Doktor gunde kac birim kb aldıgımı sordu bende 20-25 falan 30 u gecmemeye calısıyorum dedim veee fırcayı yedim. Gunde en az 40-45 kb almalısın bobreklerin fazla calısmaktan curur dedi. Sonuc bi hafta kb en az 60 da tutulacak sonrada 50den asagi inmiyecek dedi. Bende inat yapıcam ya illa o zaman dukancılara niye bisey olmuyo ddim. Dukanın butun roportajlarını dinledinmi kendisi her gun bi kase salata yiyormus bi pors iyonda meyve, kendi niye yiyo ozaman o karbonhidratları sen ekmek ve hamuridinden sakın dedi. Esimede yediklerimi takip gorevi verdi bu kafayı takmıs zayıflama ya diye. İki serum yedim sisirirmi beni?
Seruma agrı kesicide kattılar iyiyim simdi, allahtan tahliller temiz cıktı. Korktum ama tatlım..bisey olmaz sissende iyi ol da onemli olan o, simdi nasılsın? daha iyi oldun mu?
evveeeet deneyimli hanımlar super bi sorunum var simdi
nisanda isteme olana kadar bi elbise yuzukler takılırken baska bi elbisemi giysem ????
yuzukler takılorken sarı abiye krem rugan stiletto ayakkabı giycem istemede de hanım hanımcık ucuk pembe bi elbise bordo stiletto
hepsi aynı gun arka arkaya evde olacak ne dersiniz ne yapsam ???
Kızlar acillik oldum agrım asrtınca esim korkup doktora goturdu, bide sikayet etti beni ispiyoncu kb diyeti yapıyo diye. Doktor gunde kac birim kb aldıgımı sordu bende 20-25 falan 30 u gecmemeye calısıyorum dedim veee fırcayı yedim. Gunde en az 40-45 kb almalısın bobreklerin fazla calısmaktan curur dedi. Sonuc bi hafta kb en az 60 da tutulacak sonrada 50den asagi inmiyecek dedi. Bende inat yapıcam ya illa o zaman dukancılara niye bisey olmuyo ddim. Dukanın butun roportajlarını dinledinmi kendisi her gun bi kase salata yiyormus bi pors iyonda meyve, kendi niye yiyo ozaman o karbonhidratları sen ekmek ve hamuridinden sakın dedi. Esimede yediklerimi takip gorevi verdi bu kafayı takmıs zayıflama ya diye. İki serum yedim sisirirmi beni?
Simdi iyiyim sizide uyarayım dedim. Tahliller yapıldı temiz cıktı, agrı tekrarlarsa tekrar gel dedi. Ay umarım tekrar olmaz cok kotuydu oluyom sandım.Kollontaicim, bence 2 yeterli. 3. elbiseye gerek yok ama içinden giymek geliyorsa da garip kaçmaz.
Muskacım, sen hastalığı bile ne kadar güzel anlatıyorsun öyle.
Çok geçmiş olsun tatlım.
Böbreklere falan baktı mı? Yoksa tahmin üzerine mi hareket etti?
Şimdi nasıl ağrın?
Serum anlık ödem yapar yalnızca.
2-3 güne geçer.
Eşin kesinlikle takip etmeli.
EN ufak bir ağrıda riske atılacak iş değil bu.
Evet, herkese zararı olmuyor ama Dukancılar da sürekli kontrolde oluyor.
EN ufak sıkıntıda bırakıyorlar.
Simdi iyiyim sizide uyarayım dedim. Tahliller yapıldı temiz cıktı, agrı tekrarlarsa tekrar gel dedi. Ay umarım tekrar olmaz cok kotuydu oluyom sandım.
Sagol bitanem. Artık yavas vercez kiloları napalım? Ay ne zayıf bunyem varmıs. Bunyem zayıf olacagına vücut zayıf olsaydı ya.Aman dikkat et kendine Muskacım.
Sağlık gibi önemli bir durum gerçekten yok.
Hayır anlamıyorumki millet yapıyo hicbisey olmuyo ben mi tırt cıktım acaba? Aman kızlar sizde dikkat edin hala uyusuk gibi agrıyan taraf.
geçmiş olsun muskacım.. tahlillerin temiz cıkmış korkma bişeyin yok demekki..Menum
Sabah : ceyrek dl ekmek/10 dl patates kızartması/1 kk peynir
Ogle : 1 seftali/ 2 potibor
Aksam: 1 pors tavuk corbası/1 pors taze fasulye/ 1 pors pilav/1 yassı kadayıf 1 bardak ayran
Son olarakta 2 kare cikolata yedirdi zorla. /( gorevi ciddiye aldı heralde)
Neyse kalori 900/ kb 91 (guya doktor 60 yeter demistipoooof)
Menum
Aksam: 1 pors tavuk corbası/1 pors taze fasulye/ 1 pors pilav/1 yassı kadayıf 1 bardak ayran
selam 124.7 geldımmmcanım hoşgeldin bugün kaç kilosun
selam 124.7 geldımmm
Menum
ben coştum haftasonu
reglin de etkisi var tabi
bugün 114,9 u gördümyazdım sabahama görmemiş kimse
ben haftasonu menümü paylaşmicam
şu kadarını diyim bugün 203 kb dün 101 kb
yarın dikkat etmeye çalışıcam ama misafirim var gene
slm kızlar
muska cım çok geçmiş olsun tatlım dikkat et krndine
seval cim gayet güzel 114.9 tebrikler
kızlar bugün ev toparla öamaşır vs derken yoruldum şiddetli bi başağrısı vardu iftarı ağrıkesici şşe sçtım iftar sonrası accık uyudum şimdi kendime geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?