Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet senin fazla hesapladğını fartkettim zaten. Niye yanlış anlayım canım sende haklısın, ben size anlatmadımki ne bileceksiniz.. Neyle başlasam... Mesela dün akşamki menüyle başlayım. Ben mercimek çorbasına yağ ve pirinç koymam. Musakkanın patlıcan ve patateslerini yağda değil fırında kızartırım ve patateslerini eşimin tabağına aktarırım. Yassı kadayıfta normalde yumurtaya bulanıp yağda kızartılıp şerbete atılır. Ben kendime 1 tane ayırıp yumurtaya bulayıp yağsız tavada kızarttım ve tatlandırıcı ile şerbet yaptım. (tamam pek güzel olmadı ama nefsimi körledi) Yani kendi yapışıma göre hesaplıyorum yemeklerin kalori ve kbsini 3 aşağı 5 yukarı hesaplıyorum tek tek..
Ben paylaşmıştım menümü şekerim.
Sıfır kaçamak.

Süpersin Muskacım.
Yalnız akşama göre kb çok düşük çıkmış maşallah.
İşte yukarıdaki sebepler yüzünden, kendime özel yemek yapıyorum. Ya hedefim benim dün geceden beri acayip böbreğim ağrıyo, Proteinmi yaptı acep?
canim menun guzel ama yemekle beraber ayran vs icmemek gerekiyomus onun yerine uc dirt kasik yogurt ye yag yakimin daha hizli olur
Bilmiyodum canımya tüh pekte severim yemekle ayranı... Ama koladan iyidir be...

muskacım en temizi kb hepimiz ders alıp protein yapmayalım bi daha bence

Sabah kahvaltim 1024 kalori, 60 kb olmus.

Ama yine fazla fazla hesaplamis olabilirim :)

Bugun bolca sporla telafi ederim :)

Aksama sadece tavuk sis ve cola zero yemeyi dusunuyorum :)

Çok mantıklı hareket ediyorsun muskacım.
Tatlım kesinlikle proteinden olabilir.
Aman dikkat et bu konuya.
Bir dönem ben protein yaparken ağrılar yaşayıp bırakmıştım.
Bol su çok önemli ama yine de ağrı yapabiliyor.

Bence de ya zaten protein sudan arttiriyor daha zoyade kb hem daha saglikli hem de surdurulebilir bir diyet.

Kesinlikle protein yaparken vücutta ödem falan kalmıyor ama düzenli yapıldığında çok ciddi yağ yakıyor.

Sabah kahvaltim 1024 kalori, 60 kb olmus.

Ama yine fazla fazla hesaplamis olabilirim :)

Bugun bolca sporla telafi ederim :)

Aksama sadece tavuk sis ve cola zero yemeyi dusunuyorum :)

Afiyet olsun Blanchecim.

ya ben pınar beyaz krem peynir yedim light, sabah ki menumu 500 hesaplamıstım onu yazmayı unutmusum onu da ustune ekleyince menum 900 oldu 50 gr yedim sadece ne kadar kalorisi var ya yablıs mı acaba

ya ben pınar beyaz krem peynir yedim light, sabah ki menumu 500 hesaplamıstım onu yazmayı unutmusum onu da ustune ekleyince menum 900 oldu 50 gr yedim sadece ne kadar kalorisi var ya yablıs mı acaba

50 grami 100 kalori canim ya :)

Bence light urun yeme bu arada kbler daha yuksek oluyor :)

ameliaa tebrikleeeer aynen devam :)

çok teşekkür ederim sayenizde

Maşallah çok güzel vermissin
çok sağol canım

yaa ameliaa sen 4-5 gün önce katılsaydın yarışmaya da bu güzel kg vermeyi takım listesine ekleseydin tebrik ederim tatlım çok güzel vermişsin

aynen kaptanım keşke daha önce katılsaydım, hatta keşke birkaç ay önce katılsaydım, şimdi daha çok kilo vermiş olacaktım

ooo süpersin hedef tebrik ederim

Evet canım benim nişanım

çok sevindim mutluluklar dilerim canım

slm kizlar sabahi oglenle bi yaptukk ikizler sagolsun huzursuzlar kalorisine bakmadan bi porsiyon haslanmis patates kavurmasi yedim yaninda yagsiz bi domates bi salatalik nane ve maydonazla kemdime salata yaptimbi guzel yedikten sobra kalorisine baktim pisman oldum iyiki ekmek yememisim 450 kcal oldu arda 100 gr kiraz yedim

çok teşekkür ederim sayenizde

çok sağol canım

aynen kaptanım keşke daha önce katılsaydım, hatta keşke birkaç ay önce katılsaydım, şimdi daha çok kilo vermiş olacaktım
keske bende daha once baslasaydimm pufffff

ama zararin neresinden donsek kardirrrrr dimi ama azimle devam edersek kim titar bizi

Kollontaicim, krem peynir çok kalorili.
Ben artık markette alırken bakıyorum bazı şeylerin kalorisine.
Geçen, ayy dedim kızarmış ekmekle ne güzel gider. Nasıl canım çekti. Kalorisini net hatırlamıyorum ama bakınca bıraktım paşa paşa.

Yağ kullanınca kalorisi artar Fatmacım. Aslında patates tek başına çok kalorili değil; ancak çok ciddi KB değeri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…