- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.881
hosgeldin canım ben kollontai, 152 boyum var 71 le basladım simdi 59.5 im hedefim 53, sende bize biraz kendinden bahseder misin ???selam 124.7 geldımmm
muskacım sevindim iyi olmana buyuk gecmis olsun aman dikkat :)
hedefcim 1 elbise dusunuyodum 2 mi giysem diye sormak istedim 3 tane yok zatenama 2 giymeye karar verdim tatlım, ayrıca menun super helal sana :)
sevalcim 114.9 unu gordum ama bissuru cıs var sanırm yazmadıgın sende benim gibicuma c.tesi ipin ucunu kacırıyosun :) valla elime sopa alıcam once amelia sonra sen
kaptanım gecmis olsun
kızlar benim dunku menude bugun ki mwnude facia yaz yaz bitmez, suan kendi kafama vuruyorum sopayla yarın bi gunluk protein yapıcam iki gunluk fazlamı atayım diye, ben ne zman cuma iyi bi sonuc gorsem cuma c.tesi deli gibi yiyorum 1500 kb falan rahat almısımdırneyse kendime cok kızdım yarından itibaren toparlıyorum haftaya bugun nisan var ya niye yiyosam oooof
suan tartı 61.6Yanlış anlamışım Kollontaicim.
O zaman evet, 2 elbise daha ideal olur bence de.
Bu sıralarda disiplinli hissediyorum kendimi.
Kendi sopamı aldım elime.
Cuma kaçamağı gerçekten çok oluyor.
Pazartesi-salı eyvah ne yaptım ben moduna giriyoruz.
suan tartı 61.6ac kaldım ya uc gun, geri doydum sinirimden kendime guluyorum :) ya sabah yine 60.2 falan cıkar muhtemelen de pazartesi de 59.5 olur yine, protein falan toplıycamgeri artık yapacakbisey yok benim iki kilo cok oynuyo yukarı asagı
Ben baya yoğunum salı günü Eskişehir e gidiyoruz bayram için çok yoğun ve tempolu bi bayram beni bekliyor...
gitmeden çamaşır ve Ütü islerini bitirmeye çalışıyorum...
bir gün bizimkilerde bir gün kayinvalideler de kalıyoruz
valla toparlıycaz baska yolu yokAhh şeker, böyle işte vücutlarımız ama bir proteinle toparlarsın onu.
Ayrıca merak etme harika ders oluyor.
Kolay gelsin Kb'cim.
Hiç sevmiyorum yolculukları yahu.
valla toparlıycaz baska yolu yok
herkese iyi geceleeer
Rakibemmm, o yediklerin ne öyleee
muskacım sevindim iyi olmana buyuk gecmis olsun aman dikkat :)
hedefcim 1 elbise dusunuyodum 2 mi giysem diye sormak istedim 3 tane yok zatenama 2 giymeye karar verdim tatlım, ayrıca menun super helal sana :)
sevalcim 114.9 unu gordum ama bissuru cıs var sanırm yazmadıgın sende benim gibicuma c.tesi ipin ucunu kacırıyosun :) valla elime sopa alıcam once amelia sonra sen
kaptanım gecmis olsun
Geçmiş olsun rakibemKızlar acillik oldum agrım asrtınca esim korkup doktora goturdu, bide sikayet etti beni ispiyoncu kb diyeti yapıyo diye. Doktor gunde kac birim kb aldıgımı sordu bende 20-25 falan 30 u gecmemeye calısıyorum dedim veee fırcayı yedim. Gunde en az 40-45 kb almalısın bobreklerin fazla calısmaktan curur dedi. Sonuc bi hafta kb en az 60 da tutulacak sonrada 50den asagi inmiyecek dedi. Bende inat yapıcam ya illa o zaman dukancılara niye bisey olmuyo ddim. Dukanın butun roportajlarını dinledinmi kendisi her gun bi kase salata yiyormus bi pors iyonda meyve, kendi niye yiyo ozaman o karbonhidratları sen ekmek ve hamuridinden sakın dedi. Esimede yediklerimi takip gorevi verdi bu kafayı takmıs zayıflama ya diye. İki serum yedim sisirirmi beni?
Canım hoşgeldinselam 124.7 geldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?