Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümü paylaşayım.
Bir de kendimi takdir ettiğim durumu paylaşayım.
Akşam, hadi pide alalım diye çıktık.
Normalde yemiyorum ama nasıl güzel geldi.
Eşim de ısrar etti ama ben sonradan pişman olmamak için öncelikle Kb değerine baktım. Sonra minik bir parça aldım ve gramını ölçtüm. Ardından yedim. Böylelikle, nefsimi köreltirken, bir taraftan da kendimle gurur duydum.

muskacım sevindim iyi olmana buyuk gecmis olsun aman dikkat :)

hedefcim 1 elbise dusunuyodum 2 mi giysem diye sormak istedim 3 tane yok zaten ama 2 giymeye karar verdim tatlım, ayrıca menun super helal sana :)

sevalcim 114.9 unu gordum ama bissuru cıs var sanırm yazmadıgın sende benim gibicuma c.tesi ipin ucunu kacırıyosun :) valla elime sopa alıcam once amelia sonra sen

kaptanım gecmis olsun

kızlar benim dunku menude bugun ki mwnude facia yaz yaz bitmez, suan kendi kafama vuruyorum sopayla yarın bi gunluk protein yapıcam iki gunluk fazlamı atayım diye, ben ne zman cuma iyi bi sonuc gorsem cuma c.tesi deli gibi yiyorum 1500 kb falan rahat almısımdır neyse kendime cok kızdım yarından itibaren toparlıyorum haftaya bugun nisan var ya niye yiyosam oooof

Yanlış anlamışım Kollontaicim.
O zaman evet, 2 elbise daha ideal olur bence de.
Bu sıralarda disiplinli hissediyorum kendimi.
Kendi sopamı aldım elime.

Cuma kaçamağı gerçekten çok oluyor.
Pazartesi-salı eyvah ne yaptım ben moduna giriyoruz.

suan tartı 61.6 ac kaldım ya uc gun, geri doydum sinirimden kendime guluyorum :) ya sabah yine 60.2 falan cıkar muhtemelen de pazartesi de 59.5 olur yine, protein falan toplıycamgeri artık yapacakbisey yok benim iki kilo cok oynuyo yukarı asagı

Ben baya yoğunum salı günü Eskişehir e gidiyoruz bayram için çok yoğun ve tempolu bi bayram beni bekliyor...
gitmeden çamaşır ve Ütü islerini bitirmeye çalışıyorum...
bir gün bizimkilerde bir gün kayinvalideler de kalıyoruz

Ahh şeker, böyle işte vücutlarımız ama bir proteinle toparlarsın onu.
Ayrıca merak etme harika ders oluyor.

Kolay gelsin Kb'cim.
Hiç sevmiyorum yolculukları yahu.

Rakibemmm, o yediklerin ne öyleee

paylaşmamakta haksız mıymışım

kaptanla sen iyi polis kötü polis olun kollontaicim kilolar sökülür gider valla hepimizden

canım benim bi barsak problemim var 3 gündür ne yesem anında çıkarıyorum yani yediklerim bana hiç koymadı

bugün 114.4 çıktım

Gunaydin kizlar, anlasilan dun herkes ipin ucunu kacirmis ben de dahil olmak uzere :)

Ama ben birkac biskuvi disinda hic zararli sey yemedim onu da butun haftanin odulu olarak goruyorum, keske spor yapabilseydim dun biraz daha fazla yalnizca ona uzuldum.

Neyse vesselam dun bolca meyve yedigim icin bu sabah bagirsaklarim costu, o acidan iyi oldu en azindan.

Simdi erkek arkimla 2 haftayi ayri gecirecegiz o yokken ben tatilde de olsam az yemeyi basarabilirim :)

gunaydınlar iki gunluk facianın ardından tartım 60.9 yarın sabah da sevdicegim geliyo, bugun dikkat edicem , o yanımdayken tatildeyiz ye der yine de az yemeye calıscam :)

sevalcim saglık durumun nasıl oldu simdi? emziriyosun aman dikkat !!!

Geçmiş olsun rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…