- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.701
bende küçük bi domates az marul az maydanoz az salatalık az roka şeklinde yapıyorum salatalarımıSalatayi nasil yedin peki?
Coban salatasi olur mu mesela diye dusunuyorum da?
geçmiş olsun tatlımbizde sen tam tersiyiz ne güzel ikizler büyümüz biraz benimkiler 8 aylık olucaklar diş sıkıntıları başladı sabah akşam aglıyolar onlarla ilgilendikçe büyük kızımda ilgi istiyooo Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
aslında fatma cım ayda bir bu işlemi yapsak çok güzel olur ama açıkcası ben bu işle pek uğraşamıyorum işler biraz yoğun olunca gönüllü olan varsa ölçüp verelimkaptanım kilo bildiriminin yanında belli zamanlarda vucut ölçulerimizide mi yazsak acaba ne kadar inceldiğimizede bakar önerilerde bulunuruz
geçmiş olsun tatlım
aslında fatma cım ayda bir bu işlemi yapsak çok güzel olur ama açıkcası ben bu işle pek uğraşamıyorum işler biraz yoğun olunca gönüllü olan varsa ölçüp verelim
Evet ptesi kilo bildirmek cok iyi bir fikir katiliyorum :)kızlar haftasonu yoğun bir misafir programım var ne kadar girebilirim bilmiyorum lütfen yediklerinize dikkat edin abartmayın ve ptesi sabah tartılıp kilolarınızı bildirin ki haftasonunun maliyetini görelim kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Bence otcul bir seyler olmali gibi sanki.kızlar isveç yaparken ıspanak yerine semiz otu yemesek te kabak yesek mesela ya da fasulye her hangı bır sebze olur mu dersınız yağsız pişirtip yiyorum zaten..
Ya ablalarim arkadaşlarım canlarını yoldaslarim moralim cook bozuk.. kendimi yipranmis boşlukta ve kırmızı yalniz hissediyorum
maşallah tatilde bile bildirim helal sanakızlar bildirim yapmaya geldim 59,4
iyi tatiller :))
hayırdır canım ne olduYa ablalarim arkadaşlarım canlarını yoldaslarim moralim cook bozuk.. kendimi yipranmis boşlukta ve kırmızı yalniz hissediyorum
canım sade kahve iç açlığı bastırırOf kizlar acaip aciktim ya bana biraz moral lutfenhedef38beden
kızlar haftasonu yoğun bir misafir programım var ne kadar girebilirim bilmiyorum lütfen yediklerinize dikkat edin abartmayın ve ptesi sabah tartılıp kilolarınızı bildirin ki haftasonunun maliyetini görelim kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Of kizlar acaip aciktim ya bana biraz moral lutfenhedef38beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?