Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun tatlım
kaptanım kilo bildiriminin yanında belli zamanlarda vucut ölçulerimizide mi yazsak acaba ne kadar inceldiğimizede bakar önerilerde bulunuruz
aslında fatma cım ayda bir bu işlemi yapsak çok güzel olur ama açıkcası ben bu işle pek uğraşamıyorum işler biraz yoğun olunca gönüllü olan varsa ölçüp verelim

geçmiş olsun tatlım

aslında fatma cım ayda bir bu işlemi yapsak çok güzel olur ama açıkcası ben bu işle pek uğraşamıyorum işler biraz yoğun olunca gönüllü olan varsa ölçüp verelim

çok sağol canım
o zaman kızlar bi gönüllü aranıyo benim kuzular+eczane olmasa ben alırdım ama çok yoğunum

kızlar haftasonu yoğun bir misafir programım var ne kadar girebilirim bilmiyorum lütfen yediklerinize dikkat edin abartmayın ve ptesi sabah tartılıp kilolarınızı bildirin ki haftasonunun maliyetini görelim kendinize iyi bakın görüşmek üzere

kızlar isveç yaparken ıspanak yerine semiz otu yemesek te kabak yesek mesela ya da fasulye her hangı bır sebze olur mu dersınız yağsız pişirtip yiyorum zaten..

Evet ptesi kilo bildirmek cok iyi bir fikir katiliyorum :)

kızlar isveç yaparken ıspanak yerine semiz otu yemesek te kabak yesek mesela ya da fasulye her hangı bır sebze olur mu dersınız yağsız pişirtip yiyorum zaten..
Bence otcul bir seyler olmali gibi sanki.
Hani bir ihtimal kabak olabilir bagirsaklara da faydasi var ama bence fasulye olmaz.

Bence hatta semizotu, ispanak, brokoli veya pazi olmali.

Ya ablalarim arkadaşlarım canlarını yoldaslarim moralim cook bozuk.. kendimi yipranmis boşlukta ve kırmızı yalniz hissediyorum

kızlar bildirim yapmaya geldim 59,4
iyi tatiller :))
maşallah tatilde bile bildirim helal sana

Ya ablalarim arkadaşlarım canlarını yoldaslarim moralim cook bozuk.. kendimi yipranmis boşlukta ve kırmızı yalniz hissediyorum
hayırdır canım ne oldu
Of kizlar acaip aciktim ya bana biraz moral lutfen hedef38beden
canım sade kahve iç açlığı bastırır

Bilmiyorum ya yani birşeyler varda hangi birini anlatayım hangi birini kendime de hatırlatayım bilmiyorum canım çok sıkkın.. şimdi yapılacaklar listelerime bakıyorum önümüzdeki bir kaç gün kendimi oyalayacağım biraz.. inşallah yani. Bir de güzel bir kitap almayı planlıyorum kendime başka dünyalara dalıp gidersem iyi gelir belki..

Bugunku menum
sabah
yumurta köy peyniri 4 zeytin domates salatalik kepekli yufka iki uc sucuk cay
Ara
kayisi ve kucuk elma
ogle aksam arasi
firinda sarimsakli tavuk patates
coban salata
1sb ayran
aksam
cayin yaninda az kuru yemis ve bir dilim pestil
2lt su
1 saat yuruyus
yatmadan da sicacik süt.

iyi geceler kizlar aksam menum
1.5 haslanmis yumurta
6 adet zeytin
5 kucuk ufak sikmasi

veeee sonunda jilina basladim level 1 yaptim insallah 30 gunu bitirebilirim nobette yok bi ay

Kaptanım kolay gelsin.

Of kizlar acaip aciktim ya bana biraz moral lutfen hedef38beden

Blanchecim, şöyle düşün.
Bu diyette aşırı açlık, kilo verdiğinin göstergesi.
Ben nasıldım hatırlasana.
Hep açımm dedikçe ertesi günler eksi geldi.
Bol bol soğuk su tavsiye ederim.

Kızlar, yarın yolculuğa çıkıyoruz.
Ne kadar girebilir ve takip edebilirim açıkçası bilmiyorum.
Herkese bol keyifli zamanlar ve diyetler diliyorum.
Döndüğümde herkesi mümkün oldukça daha çok zayıf görmek istiyorum.

Bu arada, gider ayak bacağımı mahvettim.
10 cm falan yara oluştu.
Salon sehpasına nasıl yırttırdım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…