Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun ve hayırlı yolculuklar :)

bugün saat 12de 1 tabak salçalı makarnayla (iyi olan tek yanı tuzsuzdu) 3 kaşık yoğurt
20,00 da ise 1 tabak haşlama patlıcan yemeğiyle 3 dilim tuzsuz etimek yedim 3 kaşık yoğurt var bir de yemek de tuzsuzdu
su içemiyorum ben yaa kaç senedir en büyük sıkıntı burada içsem bile wc gitmekten bıkıyorum diye içemiyorum

hayirli yolculuklar canim cok gecmis olsun

canım iyi yolculuklar geçmiş olsun canım giderayak hiç olmamış yaa dikkat et
özellikle bu havada bıl bol su içmen gerekli
günaydın kızlar sabah 66 kg geldim canım sıkıldı regli nasılda şişirdi beni ptesi isvece başlıyorum kesin bende ptesi ye kadar biraz dikkat edeceğim

Isvec de beni baya zorladi dun ama bugun daha iyiyim sanki :) hatta leslie yapiyim falan diyorum

Gecmis olsun hedefcim ya dikkat et.

gunaydin kizlar nsilsiniz dunden beri ikizlerden azram atesli sabah doktora goturduk bogazi gitmis kuzumun ilac aldik uyuttum yeni bugun pek giremeyebilirim firsat buldukca gorusuruz

kac gundur bende 60 da takildim kaldim belki sporla kirabilirim vucudumun inadini

iyi geceler kizlar aksam menum
1.5 haslanmis yumurta
6 adet zeytin
5 kucuk ufak sikmasi

veeee sonunda jilina basladim level 1 yaptim insallah 30 gunu bitirebilirim nobette yok bi ay

menün çok güzel canım. jillianda çok güzelmiş aslında vücutta baya fark oluyormuş. Bende geçen 2 gün yapabildim ama sonra bıraktım, kilo fazla olunca çok zorlandım. Ayaklarım çok ağrıdı özellikle. İnşallah biraz kilo verince yapıcam artık.

çok geçmiş olsun ve iyi yolculuklar

çok geçmiş olsun canım

benim dünkü menüm;

sabah: 3 ruşeymli ekmek, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 1 bardak tek şekerli çay, salça

ara : dondurma,1 bardak süt ve 1 muz

öğle: kapuska yemeği, 1 dilim ruşeymli ekmek

ara: dondurma

akşam: et sote, az pilav, salata, light kola, yoğurt

ara: 1 magnum, az şekerli türk kahvesi

Son düzenleme:
Kızlar gider ayak nasıl bir gece yaşadım anlatamam.
Bacağım zaten acımıştı.
Nasıl yaptım bilmiyorum, sen git diğerini de yap.
Bu sefer daha derin diye acile gittik.
Neyse eve geldik tam uyuyacağız.
Karanlıkta eşim kıpırdarken, ben de başımı hafif kaldırmıştım.
Sen görme, paat benim göze vur.
Acısını geçtim, moraracak diye ağlamaya başladım.
Eşim de canımın acısından ağlıyorum diye bir kötü oldu bir kötü oldu.
Sabah 4'ü geçmişti uyuyunca.
Benim hiç gidesim yok, onun kötü enerjiisi mi vardır nedir üzerimde.

tamam canım kusura bakmayın :S biraz geç uyandım dün. Ondan oldu.

3 gün önce : 66.8
24 Temmuz : 66.7
Hedef :58
Mesaj sayım : 16

Çok geçmiş olsun canım.
Jillian çok iyi gelecek canım emin ol. B'nde yapıyorum :) inceldiğini farkedeceksin 10. Günden itibaren.

Merhaba tatlım :) ben gruba yeni katıldım. Menüyü görünce biraz şaşırdım açıkcası. Diyetisyen falan vermedi dimi bu listeyi?

Magnum, pilav, kola ve diğer aralardaki dondurmalar. Canım hepsi müthiş kalorili yiyecek ve içecekler. Uzak durmamız gerekiyor biliyosundur.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 dilim kepek ekmek
1/2 domates
5 zeytin
1 üçgen peynir
Çok az Tereyağ
Semiz otu ( çiğ çok severim :). )
Şekersiz çay

Ara: şekersiz Türk kahvesi

Öğle
Tonbalıklı salata

Ara: 1 fincan yeşilçay

Akşam
1 kase çorba
Salata
Yoğurt

Ara : 2 adt kuru Kayısı

Ara : 1 fincan yeşilçay

2 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
Jillian

hayırdır canım ya hersey var menu de regl misin yoksa ?
gecnis olsun canım dikkat et kendine

haklısın canım en azından 1 lt içmeye çalışacağım bugün alıştırayım kendimi..
geçmiş olsun, aah ah bende spor yapabildiğim günleri özledim bir an evvel gitsem yurda da yapsam :)

geçmiş olsun ..

Günaydın diyeceğim ama öğle oldu :) şimdi aldım elime suyumu bugün 1 litre hedef koydum kendime.. Birde abur cubur yasağı koydum bakalım toplamda kaç gün gidicek daha önce rekorum 15 gündü.. o kadar uzatmam bu sefer ara veririm heralde

Bence gitme, bu kadar kendine zarar verdigine gore bilincaltin sana mesaj vermeye calisiyor.

Esin tek basina gitsin kendi ailesiyle, zorlama kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…