Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence gitme, bu kadar kendine zarar verdigine gore bilincaltin sana mesaj vermeye calisiyor.

Esin tek basina gitsin kendi ailesiyle, zorlama kendini.

Bilinç altı kesin bir mesaj gönderiyor ama eşim mümkün değil bensiz gitmez.
Onun da hiç gidesi yok zaten. 3 5 gün gidip geleceğiz bakalım ama gram gidesim yok.

yok canım diyetisyen vermedi :) cuma günü benim ödül günüm, gerçi ödülü biraz abarttım. Bu arada hoşgeldin :)))

menün süper canım

hayırdır canım ya hersey var menu de regl misin yoksa ?

gecnis olsun canım dikkat et kendine
aynen canım herşey var. Regl değilim ama olucam, birazda gecikti. birde haftasonu olunca herşeyi yedim :)))

Mrb kızlar Evime yeni gelebildim.

hoşgeldin canım

Herkeslee nerede kacamak yapilmiyor di mi? :))

Ben diyetin 3. Gunundeyim ama pek kilo vermis gorunmuyorjm tartida her ne kadar acliktan olsem de :))

Sanirim 6 gun yapip birakacagim oyle karar aldim.

Cunku cok halsizim ve spor yapamiyorum.

Herkeslee nerede kacamak yapilmiyor di mi? :))

Ben diyetin 3. Gunundeyim ama pek kilo vermis gorunmuyorjm tartida her ne kadar acliktan olsem de :))

Sanirim 6 gun yapip birakacagim oyle karar aldim.

Cunku cok halsizim ve spor yapamiyorum.
canım çok halsiz kalma, hem halsiz kalacak kadar zorlayınca psikoloji de ters tepiyor :)

Eveet bugün ki menüm:
12,00 2 haşlanmış yumurta (pul biber ile) 2 dilim tuzsuz etimek, yarım domates, 2 kk peynir, 1 bardak şekersiz çay
17,00 yarım kase şehriye çorbası, 1 dl form etimek
19,45 2 küçük parça tavuk (tuz yok baharat vardı ve ekstra yağ konulmadı) 1 dl form etimek 3 tuzsuz mücver 3 kaşık yoğurt
1 litre su (başardım), birde 15 dk oryantel yaptım bi tek..

abur cuburu kesince alışana kadar yemekte çok kasmıyorum kendimi ama o da düzene girecek.. bir de spor yapabilsem kilolar gidiyor da burada pek imkanım yok

slm kızlar bugünki öisafiri hallettim asıl önemli olan yarınki bakalım bugün karatay usulü beslendim yarın tartıda fark edecek mi bakalım
sabah peynirli omlat
ceviz 3-5 adet
domates salatalık
4 zeytin
saat 5 te
2 tabak batırık
yöresel yemeğimiz ince bulgur ceviz ve donatesle yapılıyor yanında söğüş domates salatalık ve haşlanmış lahana ile
su 3 lt yi grçti
spor yok maalesef ev toplama pazara gitme misafir ağırlama şindi yerime oturdum

Kaptanım dünden beri internetim yoktu bi sorun oldu yeni geldigiremedim nete çoooookkkkk üzgünüm

çok geçmiş olsun, çocuklarda salgın var, biz de 15gün önce aynı şeyi yaşadık, ateşi çok yüksek değildi ama, 2gün boyunca hafif ateşliydi, antibiyotik kullanmak zorunda kaldık, şükür geçti.
siz de bir an önce atlatırsınız inşallah.

off çok geçmiş olsun,
eşinle ilgili kısmı okuyana kadar, içim titredi
benim de şuanda bacaklarım yanıyor,
oyüzden acını hissettim.
sonrasında istemsizce güldüm, kusura bakma lütfen.
kaza işte.
gitmen gerekiyorsa; inşallah hayırlısıyla gider dönersiniz.
olumlu düşün, olumlu olsun.

bugün yazamadım,
eşim bugün için aniden denize gitme planı yapınca, hazırlık falan yorgunluktan sızmışım.
hazır kilo da vermeye başlamışken, bu teklifi kaçıramazdım
iki kişiyken ne rahattık, kafamıza esiyordu, tatile, gezmeye, yemeğe...
çocukla gidince hepsi ayrı koşturma, yorgunluk
olsun yine de fıstığımın kahkahaları, keyfi, her şeye değdi.

tabi bir de burada 3 çocuklu arkadaşlar varken,
benim tek çocukla yorgunluktan bahsetmem komik olur dimi.

Bu gün biraz abarttîm ben yaa çok stresliydim çocuk hasta 4 gecedir uyumadım hafta sonu evde her yer heryerde diger çocukların yemegi bulaşık çama§ır utu sıkıldım dışarı çikmak istiyorum çıkarsam işler kalır evde oluncada zaten çocuk hasta diye yapamadım yani biraz aptal bi gün
Kahvaltida
Bir yumurta domates salatalık peynir çok az ekmek
Õgle yemedim
Kizimimin çikolatalı ekmegi artmıştı azcık onu yedim
Akşam
Az tavuk çorbası bir küçük tavuk baget semizotu salataşı ve kısır
Bol bol su ictim

2lt suyumu şimdi tamamladım.
bugünkü hareket bana spor olarak yetti.
jilliana başlayan bir arkadaş daha varmış, ismini hatırlayamadım
(kusura bakma yazılanlara hızlıca bir göz gezdirdim, aklımda kalmamış),
tebrik ederim, ben yapamasam da, yapanlara çok imreniyorum.

herkese iyi geceler.

Kızlar bugün biraz kaçamak yaptım. Annem bükme almış ondan yedim. Bide kardeşim mozaik pasta yapmış 5 çatal falan ondan aldım. Eritmeden uyumayacağım tabiki.

Kızlar ben dun giremedim neti olmayan bir yerdeydik.biraz sonrs tekrar tekrar gideceğiz. Sorun olmaz inşallah. Yalniz dun gittigim ye r de sanirim biraz abarttim insaallah pzt arti cikmam.

günaydın kızlar dünki karatay tartıda yüzümü güldürdü yada şişliğim gitti bilmiyorum dün 66 idim sabah bugün 65,4 çıktım yarın daha da inmeyi düşünüyorum bu sabah kahvaltımı gene karatay usulü yaprım akşama kadar yemem akşama da misafir var zaten bakalım kokay gelsin arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…