- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #144.821
ishal olunca insan tartıda eksi çıkıyo![]()
bugünkü kilomu ona borçluyum zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menumu yaziyorum:
sabah 9.00 :
2 hurma, 1 kahve
ogle 12.30 :
Kajulu, az soslu 200 g tavuk,
15-20 findik,
50 g brokoli.
14.00 :
1 yemek kasigi gojiberry.
16. 00 :
2 adet hurma.
Aksama 1 saat fitness antrenmani ve 5 km kosu yapip gunu kapatirim.
Su : 3lt icerim.
676 kcal, 61 kb.
biraz toparlandılar mı?JİLİAN a başlamıştım bende cuma aksamı yaptım merdiven çıkamayak hale geldim varya iki gün yapamadım ikizler hasta olunca kızçelerim iyileşsinde tekrar başlıcam inşallah
azra bayaca oldu süt içmeye başladı azda olsa alya ateşlendi bu defada öğlen sonu doktora çıkardım boğazları gitmiş onunda ilaç başladıkbiraz toparlandılar mı?
Blanche canım senin menülerinde görüyorum hep kaju soslu tavuk nasıl oluyor şekerim
protein ağırlıklı besleniyosan ondan olabilir canımEvet ama anlayamadim neden oldum.
ishal bitince insan rahatlıyo ama bağırsaklar boşalınca ohhhhhbugünkü kilomu ona borçluyum zaten![]()
hmm anladım canım bende bir deneyeyim seviyorum değişik yemek yapmayıya feslegen sosu yapiyorlar, icine de birkac kaju atiyorlar.
timboo'da yiyorum ben de, cok lezzetli oluyor ama ben baya az yiyorum, sosu allahtan tam ustune dokmuyorlar.
canım yaa geçmiş olsun benim çıkma saatim geldi kendinize iyi bakın kızlarrUykusuzluktan migrenim azmış vaziyetteyim onun için tek şekerli nesczfe içtim beennnn![]()
iyi akşamlar canımcanım yaa geçmiş olsun benim çıkma saatim geldi kendinize iyi bakın kızlarr
canım hayırdır biraz radikal bir değişim olmuş başka iş falan baksan nasıl olur
ya istanbul cok zorluyo bu evin de nemi fazla, kısın perisan oluruz tasınmaktan sıkıldım artık, e bizi istanbula baglayan bisey de yok, orda ev var kira sorunu olmayacak daha rahhat oluruzKollontaicim, taşınma işi nereden çıktı?
grip gibiyim o gecsin diyodum ama tam gecmedi hala, neyse gecer bakalim Allahim bu halimize cok sukur, ben bayadir gelmiyorum takim da degismistir kesin, yeni gelenler hosgelmisler ins hep birlikte guzel kilolar veririz.
biz eylul ayinin sonunda tasinacagiz, 2 eylule kadar 65 olsam super olur, biraz zor ama, sonra da yavas yavas 60 a inerim, 63 bile guzel benim icin, ama tabi 60 daha guzel, su ara 73-74 geliyorumvar mi benim gibi olanlar? esmerim vardi, kb vardi? eskilerden kimler kaldi?