Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menumu yaziyorum:

sabah 9.00 :
2 hurma, 1 kahve

ogle 12.30 :
Kajulu, az soslu 200 g tavuk,
15-20 findik,
50 g brokoli.

14.00 :
1 yemek kasigi gojiberry.

16. 00 :
2 adet hurma.

Aksama 1 saat fitness antrenmani ve 5 km kosu yapip gunu kapatirim.

Su : 3lt icerim.

676 kcal, 61 kb.

Duzelttim.

Uykusuzluktan migrenim azmış vaziyetteyim onun için tek şekerli nesczfe içtim beennnn:KK62:

merhaba kizlar bayadir yazamiyordum, keyifler nasil bakalim, biz haftasonu sehir disindaydik gezdik yorulduk geldik, eski arkadaslarimi gordum, hala cipcitirlar masallah... ben de tekrar vucuduma hukmetmeye karar verdim, bunun icin de yeniden burdayim, kk ya girmeyince diyet de yapamiyorum malesef.. simdiki planim evdekilere caktirmadan yapmaya calismak bakalim ins basarabilirim. bi tane siteden karbonhidrat diyeti listesini indirdim, bugun yediklerimi hesaplamaya calistim ama simdiden cok olmus, o yuzden yarin en bastan guzel hesaplayarak gidicem sonra da buraya yazicam. kynvalidemlerin gitmesini beklemekten vazgectim, 2 eylul de ki doktor randevuma da gidecegim, artik kac kilo cikarsam onemli degil biraz daha az ciksam yeter, onemli olan diger kolesterol filan o testleri de yaptirmis olayim, simdi bu karbonhidrat diyetinde de protein e yaga abanip kolesterol yuksek cikmaz ins. biraz deneyeyim bakalim ins guzel olcak.. olmadi erginsena nin listesini de yapabilirim bulabilirsem o da cok guzel dengeli bir listeydi. sizler neler yapiyosunuz bakalim??? :):)

grip gibiyim o gecsin diyodum ama tam gecmedi hala, neyse gecer bakalim Allahim bu halimize cok sukur, ben bayadir gelmiyorum takim da degismistir kesin, yeni gelenler hosgelmisler ins hep birlikte guzel kilolar veririz.

biz eylul ayinin sonunda tasinacagiz, 2 eylule kadar 65 olsam super olur, biraz zor ama, sonra da yavas yavas 60 a inerim, 63 bile guzel benim icin, ama tabi 60 daha guzel, su ara 73-74 geliyorum :(:( var mi benim gibi olanlar? esmerim vardi, kb vardi? eskilerden kimler kaldi?

grip gibiyim o gecsin diyodum ama tam gecmedi hala, neyse gecer bakalim Allahim bu halimize cok sukur, ben bayadir gelmiyorum takim da degismistir kesin, yeni gelenler hosgelmisler ins hep birlikte guzel kilolar veririz.

biz eylul ayinin sonunda tasinacagiz, 2 eylule kadar 65 olsam super olur, biraz zor ama, sonra da yavas yavas 60 a inerim, 63 bile guzel benim icin, ama tabi 60 daha guzel, su ara 73-74 geliyorum :KK43::KK43: var mi benim gibi olanlar? esmerim vardi, kb vardi? eskilerden kimler kaldi?

Kelebek hosgeldin iyi ki geldin, bu ara IF furyasi var bir de oraya da goz at istersen :)

iyi aksamlar kizlar ikizler daha iyi cok sukur

aksam menum
kozlenmis patlican
kozlebmis uffak bi patates
domotes nane ve acu pul biberden olusan salata yedim bi kase yogurtla beraber ck az ekmek yedim
sporumuda yaptim jilian level 1 2.gunum oldu

Back
X