Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

grip gibiyim o gecsin diyodum ama tam gecmedi hala, neyse gecer bakalim Allahim bu halimize cok sukur, ben bayadir gelmiyorum takim da degismistir kesin, yeni gelenler hosgelmisler ins hep birlikte guzel kilolar veririz.

biz eylul ayinin sonunda tasinacagiz, 2 eylule kadar 65 olsam super olur, biraz zor ama, sonra da yavas yavas 60 a inerim, 63 bile guzel benim icin, ama tabi 60 daha guzel, su ara 73-74 geliyorum :(:( var mi benim gibi olanlar? esmerim vardi, kb vardi? eskilerden kimler kaldi?
tekrar hosgeldin canin bi gun bigundur yiyrceklerini yemeden once kalorilerine felan bak o zaman daha kolay hesaplaniyo fazlada kacirmamis oluyosun

canim sen bu dondurmayi haftada 1'e indirsen bence artik.

bence aksam yemeginden sonra da ara yapma, bir sey yeme derim ben.
çok haklısın canım gerçekten baya baya abarttım ben. dediklerini aynen yapıcam :) artık cumaları yaparım kaçamaklarımı olmazsa. hep bu regli yüzünden, bir gelemedi :)))

bende ekmeği neredeyse bıraktım şekeri tamamen bıraktım neredeyse belli süre kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum beynim unutsun istiyorum:KK70::KK70::KK70:
:KK9::KK9::KK9:

Menumu yaziyorum:

sabah 9.00 :
2 hurma, 1 kahve

ogle 12.30 :
Kajulu, az soslu 200 g tavuk,
15-20 findik,
50 g brokoli.

14.00 :
1 yemek kasigi gojiberry.

Aksama 1 saat fitness antrenmani ve 5 km kosu yapip gunu kapatirim.

Su : 3lt icerim.

676 kcal, 61 kb.
bravo canım çok iradelisin :KK9::KK9::KK9:

ya istanbul cok zorluyo bu evin de nemi fazla, kısın perisan oluruz tasınmaktan sıkıldım artık, e bizi istanbula baglayan bisey de yok, orda ev var kira sorunu olmayacak daha rahhat oluruz
kira sorunu olmaması çok büyük avantaj bence canım. Birde ben hiç gitmedim ama Eskişehir çok güzelmiş ve ekonomik olarakta iyiymiş.

Menum
Sabah kraker ve yeşil cay
Oglen iki yumurta domates
Akşam
Domates soslu çok az yaglı yarım porsiyon kadar makarna
Toplam 3 litre su

Cok canim sıkkın buyuk kızım hasta yemek yemiyo aglayıp duruyor aglayınca vicudunda biseyler çikiyor yarın doktora gitcem inşallah iyileşir biran õnce

grip gibiyim o gecsin diyodum ama tam gecmedi hala, neyse gecer bakalim Allahim bu halimize cok sukur, ben bayadir gelmiyorum takim da degismistir kesin, yeni gelenler hosgelmisler ins hep birlikte guzel kilolar veririz.

biz eylul ayinin sonunda tasinacagiz, 2 eylule kadar 65 olsam super olur, biraz zor ama, sonra da yavas yavas 60 a inerim, 63 bile guzel benim icin, ama tabi 60 daha guzel, su ara 73-74 geliyorum :KK43::KK43: var mi benim gibi olanlar? esmerim vardi, kb vardi? eskilerden kimler kaldi?
merhaba beyazkelebek hoşgeldin bende 1 temmuzda başladım 80,5 la şimdi 76-77 arasında gidip geliyorum. Hedefim 55. Daha önce denedim ama 65 de falan bıraktım. Okul iş falan yoğunluktan. Ama bu sefer hedefime ulaşmayı istiyorum inşallah. Yani yolum uzun :)

Cok canim sıkkın buyuk kızım hasta yemek yemiyo aglayıp duruyor aglayınca vicudunda biseyler çikiyor yarın doktora gitcem inşallah iyileşir biran õnce
çok geçmiş olsun canım inşaallah önemli bişey değildir

Arkadaslar ben sanirim ve insallah hamileyim o yuzden artik yazamayacagim. Saglikli beslenmeye devam...
inşallah canım :))):KK46::KK46::KK46:

benim menüm :kk77:

sabah: 2 dilim ruşemli ekmek, salatalık, domates, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak tek şekerli çay

ara : birkaç leblebi, badem, ceviz, 1 muz ve ceviz içi

70 dakika orta tempoda yürüyüş
10 dakika bisiklet

akşam: 4-5 tane yaprak sarması, biraz ciğer, az taze börülce, 1 bardak ayran, yoğurt

ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane bitki çayı

80 dakika orta tempoda yürüyüş

sabah
sade kahve
1haşlanmış yumurta
1domates
1salatalık
2kaşık lor peyniri, dereotuyla karıştırılmış

ara
1bardak süt

öğlen
sebze sote
ayran

ara
yeşil kahve

akşam
1yumurta, 1kaşık lor peynir, 2domates rendesi, maydanoz, dereotuyla yulaf kepeğinden omlet.
ayran

şimdi goji berry çayı

ve 2lt su içtim

benim menüm :kk77:

sabah: 2 dilim ruşemli ekmek, salatalık, domates, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak tek şekerli çay

ara : birkaç leblebi, badem, ceviz, 1 muz ve ceviz içi

70 dakika orta tempoda yürüyüş
10 dakika bisiklet

akşam: 4-5 tane yaprak sarması, biraz ciğer, az taze börülce, 1 bardak ayran, yoğurt

ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane bitki çayı

80 dakika orta tempoda yürüyüş

kaç gündür aklıma yaprak sarma geliyor,
inşallah 60kg olunca:kk77:
az yemişsin, afiyet olsun.
bitki çayı ne içiyorsun

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar yeni hafta ile isvec diyetine başladım çok şükür
Pazartesi kahvaltim
1 kupa kahve
öğlen
2 haşlanmış yumurta
1 domates ve Semiz otu salata gibi yaptım
akşam
200 gr et
salata
çay, yeşil çay
su bolca içtim ufak kaçamağı oldu bi lokma tuttum kendimi
ilk günüm böyleydi
inşallah 13 güne tamamlayıp güzel bi kilo düşüşü yaşarım...
bu hafta isvec diyetine başlayan oldu mu başka?

kızlar günaydın dün ki menümü yazayım,

sabah 9,00 kahve

öğle 12,30 1 tabak semizotu,2 haslanmıs yumurta

akşam 20,00 1 tabak ton balıklı salata,2 köfte

2 lt su,1 saat yürüyüş

sıcakta yürümek cok zorladı evde kosu bandında da olsa..resmen terden bayıldımmmmmm..cuma ya kdr bu tempo da gıdıp 6 lı rakamları görmek ıstıyorum artık kızlar :)

Back
X