- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #144.841
yok bunu bi deniyim pes edince gelirim sizin furyaya :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar hosgeldin canin bi gun bigundur yiyrceklerini yemeden once kalorilerine felan bak o zaman daha kolay hesaplaniyo fazlada kacirmamis oluyosungrip gibiyim o gecsin diyodum ama tam gecmedi hala, neyse gecer bakalim Allahim bu halimize cok sukur, ben bayadir gelmiyorum takim da degismistir kesin, yeni gelenler hosgelmisler ins hep birlikte guzel kilolar veririz.
biz eylul ayinin sonunda tasinacagiz, 2 eylule kadar 65 olsam super olur, biraz zor ama, sonra da yavas yavas 60 a inerim, 63 bile guzel benim icin, ama tabi 60 daha guzel, su ara 73-74 geliyorumvar mi benim gibi olanlar? esmerim vardi, kb vardi? eskilerden kimler kaldi?
bende 65 ile basladim boyum 147 cm 15 hazirandan bu yana 5 kilo gitti keske daha once baslasaydim diyorum simdi erteleyerek kendimizi kandiriyoruz sadeceyok bunu bi deniyim pes edince gelirim sizin furyaya :):)
çok haklısın canım gerçekten baya baya abarttım ben. dediklerini aynen yapıcam :) artık cumaları yaparım kaçamaklarımı olmazsa. hep bu regli yüzünden, bir gelemedi :)))canim sen bu dondurmayi haftada 1'e indirsen bence artik.
bence aksam yemeginden sonra da ara yapma, bir sey yeme derim ben.
bende ekmeği neredeyse bıraktım şekeri tamamen bıraktım neredeyse belli süre kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum beynim unutsun istiyorum![]()
bravo canım çok iradelisinMenumu yaziyorum:
sabah 9.00 :
2 hurma, 1 kahve
ogle 12.30 :
Kajulu, az soslu 200 g tavuk,
15-20 findik,
50 g brokoli.
14.00 :
1 yemek kasigi gojiberry.
Aksama 1 saat fitness antrenmani ve 5 km kosu yapip gunu kapatirim.
Su : 3lt icerim.
676 kcal, 61 kb.
sen nasil bir diyet uyguluyorsun?
kira sorunu olmaması çok büyük avantaj bence canım. Birde ben hiç gitmedim ama Eskişehir çok güzelmiş ve ekonomik olarakta iyiymiş.ya istanbul cok zorluyo bu evin de nemi fazla, kısın perisan oluruz tasınmaktan sıkıldım artık, e bizi istanbula baglayan bisey de yok, orda ev var kira sorunu olmayacak daha rahhat oluruz
merhaba beyazkelebek hoşgeldin bende 1 temmuzda başladım 80,5 la şimdi 76-77 arasında gidip geliyorum. Hedefim 55. Daha önce denedim ama 65 de falan bıraktım. Okul iş falan yoğunluktan. Ama bu sefer hedefime ulaşmayı istiyorum inşallah. Yani yolum uzun :)grip gibiyim o gecsin diyodum ama tam gecmedi hala, neyse gecer bakalim Allahim bu halimize cok sukur, ben bayadir gelmiyorum takim da degismistir kesin, yeni gelenler hosgelmisler ins hep birlikte guzel kilolar veririz.
biz eylul ayinin sonunda tasinacagiz, 2 eylule kadar 65 olsam super olur, biraz zor ama, sonra da yavas yavas 60 a inerim, 63 bile guzel benim icin, ama tabi 60 daha guzel, su ara 73-74 geliyorumvar mi benim gibi olanlar? esmerim vardi, kb vardi? eskilerden kimler kaldi?
çok geçmiş olsun canım inşaallah önemli bişey değildirCok canim sıkkın buyuk kızım hasta yemek yemiyo aglayıp duruyor aglayınca vicudunda biseyler çikiyor yarın doktora gitcem inşallah iyileşir biran õnce
inşallah canım :)))Arkadaslar ben sanirim ve insallah hamileyim o yuzden artik yazamayacagim. Saglikli beslenmeye devam...
benim menüm
sabah: 2 dilim ruşemli ekmek, salatalık, domates, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak tek şekerli çay
ara : birkaç leblebi, badem, ceviz, 1 muz ve ceviz içi
70 dakika orta tempoda yürüyüş
10 dakika bisiklet
akşam: 4-5 tane yaprak sarması, biraz ciğer, az taze börülce, 1 bardak ayran, yoğurt
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane bitki çayı
80 dakika orta tempoda yürüyüş
cok gecmis olsun canim insallah bi an once iyilesirCok canim sıkkın buyuk kızım hasta yemek yemiyo aglayıp duruyor aglayınca vicudunda biseyler çikiyor yarın doktora gitcem inşallah iyileşir biran õnce
ayyyyyyy cok sevindim Allah gonlunuze gore versinArkadaslar ben sanirim ve insallah hamileyim o yuzden artik yazamayacagim. Saglikli beslenmeye devam...
Gunaydin arkadaslar :)
Dunden bugune -0.6 diyorum oleyyo!