• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada ben iki gündür sportie yi arıyorum,malesef telefonlarıma cevap vermiyor.
umarım başına birşey gelmemiştir.

kadisim nasılsın canım,kendimizi toparlayamıyoruz ki şöyle güzel muhabbetler çevirelim şurda.
asyam sen çabaladığın zaman hep kilo veriyorsun,yeterki iste,değil mi canım.tabii ki vereceksin.
mustangımı,cocomu kocaman öpüyorum:)

saol çikolatam bende çok çok öpüyorrum sizleri.

Şuanda laptop kucağımda kulaklıkları taktım Ahmet kaya vs... dinliyorum geniş bir arşivim var baba oğulda recep ivedik izliyorlar. müzik dinlemeyi çok özlemişim nerdeyse yıllardır dinlemiyordum bu içime işleyen şarkıları. dinlerken çok uzaklara ve benden çoook uzaklarda kalan insanların yanlarına gidiyorum çok duygulandım içim tuhaf oldu.

Bir kaç gündürde gerçekten çok az nerdeyse zorla yiyorum bu durumu çok seviyorum :))

varya bu takım bu halde haftalardır derece yapıyorya helal size bu haftada 2. olmuşuz arkadaşlar birde toplansak listeleri devireceğiz sanırsam . olu gelinde bireyselde birinci olmuş

günaydın a.s.
demek 2.olmuşuz ha. o zaman bi tek bizim durum vahim değil herkes dökülüyor :roflol: öldü gelincime de burdan ayrıyeten tebrikler...

az sonra sınava gidicem, yarın sabah da var. ceylan eşiyle gelip alıcak şimdi beni hep beraber sınavaaa kaydirigubbakcemile3
çarşamba ve perşembe de iftra misafir alıcam sınav telaşı bitsin bu hafta o işlerle uğraşıcam menüdür alışveriştir temizliktir falan.

çikolatacım sporti açmıyor demek ben de merak ettim hakatten yaa ama elden bişey gelmiyo, sadece umarım başına kötü bişey gelmemiştir diyebiliriz :çok üzgünüm:

mustangcım ben de dinlerim ahmet kaya eşim de hastasıdır, evlenmeden önce de dinliyoduk.. ara sıra lazım oluyo o müzikler insana.. ilaç gibi arada bir doz almak gerek kaydirigubbakcemile3 şu ilaca ben de mi başlasam diyorum yaa :roflol: :roflol: zaten annem babam şeker hastası doktora söylesem önlem olarak yazar evet de boş yere ilaç işte ne bileyim.. dün akşam tatlı tatlı diye öldüm kremalı bisküvi yedim allahtan tartıya birkaç yüz gram olarak yansımış..

asya valla 500 gram az değil senin için. söylemiştim ben sana ama yeni aldın o kiloları çabuk gider diye. haftaya da bekliyoruz senden böye bi atak. hadi bayrama kadar en azından 71 falan olabilirsin belki delikafadulden

kahvaltımı yaptım metabolizma çayımı içiyorum.. oyunumu da kontrol edip çıkıcam.. herkesi kocaman öpüyorum

bi kere pilav % 200 vardırkaydirigubbakcemile3

aynen vardı yaa
sabah kardeşimle konuştuk hatta iftar sofrası acaba pilavsız olamaz mı diye :roflol:
ben açıkçası davetlerimde şehriye pilavı yaparım çoğunlukla.
değişiklik oluyor hiç değilse.
bu arada Ahmet kaya mı dedi birisi
resmen içime işler onun sesi müziği
ne muhteşem yorum o öyle...

kıs ne özür dileyip durmuşsun delimisin nesin unutmuşsun defalarca özür dilemeye ne gerek var.. bende bu sabah kalktığmda cumartesi olduğunu sandım ve dün kilo bildirim hesaplamalarını yapmadım zannettim:roflol:takım olarak diskalifiye olacağız diye ödüm koptu :roflol:

güldürdün beni Kallisim yaaa
kaydirigubbakcemile3

bu arada ben iki gündür sportie yi arıyorum,malesef telefonlarıma cevap vermiyor.
umarım başına birşey gelmemiştir.

kadisim nasılsın canım,kendimizi toparlayamıyoruz ki şöyle güzel muhabbetler çevirelim şurda.
asyam sen çabaladığın zaman hep kilo veriyorsun,yeterki iste,değil mi canım.tabii ki vereceksin.
mustangımı,cocomu kocaman öpüyorum:)

yaa umarım sporti iyidir
ben de merak ediyorum ne zamandır
en son ağustos başında girmiş kkya

bu arada selam çikolatamopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar

Bijoum sınavında başarılar canım hepsinden geçersin umarım . birde oyunumu kontrol edecem demişsin hayrola sen ne oynuyorsun bak travian falan deme şimdi bayılırım ona görekaydirigubbakcemile3

cocom bak haklı çıktım ee pilavsız sofra düşünülümez helede konyada sanırım . bizim konyalılardan çok pilava gitme hikayeleri dinledim :emir_bebek: evet siyasi anlamda bağdaşmasamda kendisi ile ahmet kayada sayılı yorumculardandır yiğidi öldür hakkını yeme derler değil mi aynen öyle

kallis sultan nasılın sende tamamen dön gayrı yaa. biz ne kadar gevşersek takımda okadar gevşiyor iştekaydirigubbakcemile4

bende bugun iftara davetliyim anacak midem bulana bulana yiyemem bilirsiniz misafirliktede yeminlerle tepeleme yedirmeye çalışırlar ama allahtan arkadaşım halden anlar umarım yani:)))

kallis sultan nasılın sende tamamen dön gayrı yaa. biz ne kadar gevşersek takımda okadar gevşiyor iştekaydirigubbakcemile4

yahu 2 yıldır toparla toparla benim vidalar gevşedi kaydirigubbakcemile3 istiyorum ki giderayak biri beni toparlasın döndürsün ama olmayacak sanırım herkes benim gibi düşünüyor galibaakannehir ben reyhan ablamın hatrına son kez gevşemiş vidaları sıkıp döneceğim başkada yok akü bitmek üzere:roflol:

hanımlar kusura balmayın bır ce dıyıp kacmıs gıbı oldum ama bılgısayarımın kablosunu yakdım.dun aksam geldı bugunde ancak ayıldım.cok sıddetlı regl oluyorum.devamlı basım donuyor yatıyorum.henuz dıyetle ılgılı bı calısmam yok bayram sonrasını beklıyorum acıkcası.bayramda bır 10 gunluk tatıl yapıp gelıcem sonra kaldıgım yerden dıyete devam.yarın esımı yurt dısına gonderıcem buralarda olurum yanı

yahu 2 yıldır toparla toparla benim vidalar gevşedi kaydirigubbakcemile3 istiyorum ki giderayak biri beni toparlasın döndürsün ama olmayacak sanırım herkes benim gibi düşünüyor galibaakannehir ben reyhan ablamın hatrına son kez gevşemiş vidaları sıkıp döneceğim başkada yok akü bitmek üzere:roflol:
sıkıla canım sıkıla başka çaresi yok. bizlerde bir kalan kiloları bi gayret versek süper olacak..
hanımlar kusura balmayın bır ce dıyıp kacmıs gıbı oldum ama bılgısayarımın kablosunu yakdım.dun aksam geldı bugunde ancak ayıldım.cok sıddetlı regl oluyorum.devamlı basım donuyor yatıyorum.henuz dıyetle ılgılı bı calısmam yok bayram sonrasını beklıyorum acıkcası.bayramda bır 10 gunluk tatıl yapıp gelıcem sonra kaldıgım yerden dıyete devam.yarın esımı yurt dısına gonderıcem buralarda olurum yanı

canım geçmiş olsun . eşinede hayırı yolculuklar allah kavutursun . sanırım çok seyahat ediyor ve zor oluyordur size ya:( ama allah sağlık versin değil mi

saol çikolatam bende çok çok öpüyorrum sizleri.

Şuanda laptop kucağımda kulaklıkları taktım Ahmet kaya vs... dinliyorum geniş bir arşivim var baba oğulda recep ivedik izliyorlar. müzik dinlemeyi çok özlemişim nerdeyse yıllardır dinlemiyordum bu içime işleyen şarkıları. dinlerken çok uzaklara ve benden çoook uzaklarda kalan insanların yanlarına gidiyorum çok duygulandım içim tuhaf oldu.

Bir kaç gündürde gerçekten çok az nerdeyse zorla yiyorum bu durumu çok seviyorum :))
acımasız olmaaaaa şimdi bu kadarrr kum gibi kum gibi akıp gitmeee . dolanayım şimdi ayaklarına kumm gibi kumm gibi akıp gitme .....:delphin:

al bi ortak yanımız daha .kaydirigubbakcemile3bayılırım harika bi sesi vardııı rahmetlinin ..:delphin:

sıkıla canım sıkıla başka çaresi yok. bizlerde bir kalan kiloları bi gayret versek süper olacak..

canım geçmiş olsun . eşinede hayırı yolculuklar allah kavutursun . sanırım çok seyahat ediyor ve zor oluyordur size ya:( ama allah sağlık versin değil mi

saolasın mustang ıns sag salım gıder gelır cok zor oluyor hemde.geldım gelelı hıc dısarı bıle cıkmadım o gelene kadarda cıkamıycam cok bunalıyorum bu gunlerde.tasındıgım yerde ulasım bıraz sıkıntılı bende arabasızım bıkac ay .esım olmayınca elım kolum baglı kalıyor.sen ne ılacı ıcıyosun pko yla ılgılı oldugunu anladım ama basını kacırdım

selamlarrrrrr. ben dün aksam yakisikli bir delikanliyi ziyaretteydim, onun icin ugrayamadim takima. kucagimda bana gülerken uyuyakaldi.naniknanik
öyle sekerdiki gözümün önünden gitmiyor o hali.:1rolleyes:
kallisim birbirimizi silkeliyelim tekme tokat son bir gayretle bayramdan sonra aslanlar gibi yalama olmus vidalarimizi iyice sikip. hem spora hem diyete son gaz basliyalim.vereliniortak ama ama ama benim simdiki kilomu bilsen takimdan atarsinÇok üzgünüm çoook

anaaaaaa kimseler gelmemis. tamam bende selanik örgüsü bilgimi tazeliyeyim bu arada.. cok oldu yapmiyalida..
haaaaa bu arada takimin ikinciligini gelinimin birinciligini kutluyorum:nazar::nazar::nazar:
valla ölümüz yetiyor be masallah. aslan bu takim aslana.s.

selam bayanlar nasil geciyo hafta sonu bakalim gecmisi okudum kizlar ikinciligimizi bide gelinin derecesinin kutluyorum
benim hafta sonu cocuklarin eksikliklerini tamamlamakla geciyo elif in okulunudan ogretmenler iki cift spor ayakkabi biri okulun icinde biri disinda giymek için esofman vs gibi seyler istediler dosyalar illa onlarin istedikleri renkte olacakmi$ herkesin herseyi ayni olcakmi$ falan butun gun magzalari dolastik klimalar carpti beni 4 km yurumusum bugun basim catliycak gibi agriyo iftardan sonra ilac aldim yaticam hemen
onun icin az bisey yazayim cikayim bijom b$arilar canim sinavinda davetindede kolay gelsin
mustangcim demek muzik dinliyosun he ne guzel insan cok degisik duygulara kapiliyo eski sarkilari dinleyince ve cokta guzel oluyo demi
reyhan ablam basladi orgulere yine sezon acildi oo yakisikliyi bizde sevgilerimizi opucuklerimizi yolluyoz
cedric reyhan abla bide kallis kac kilosunuz soyleyin eminim kimse benim kadar geri almamaistir
cukulatam sportiyi ulasamdin demek bak simdi yaa hayirdir insallah merak ettim iyice
ayrica cukulatam sende basla artik kiz vermeye hadin soyle bir zengin kalkisi kalkalim bir hareket hadi hadi ay fatihin sarkisi geldi aklima neyse
kallisim vidalar gevsedi falan olabilir onlar hallolur aku sakin bitmesin caanim sensiz bu takim bize zindan karanlik kac kisi kaldik bak herkez koyverip gidiyo daha resim koymadin :olmaz: azdaha koymazsan ucaga atlayip gelecem calacam kapini yirtigi da ozledim elif gecen guun bir resimde sizin yiritigin aynisini gormus bana gosteriyodu bak kallisinkopegi diye
kiz hani o dugunde falan resim cekilmedinizmi koy onlardan birtane de goriyim seni cok ozledim neyse canim benim mesaj daha uzayacak cenemi biliyosunuz en iyisimi
butun takimi gocaman opup yatayim ilacin faydasi oldu gibiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
oooooooooooov guzel ilk defa ikinci sayfaya gecmis paylasiim sengözlerimebaksanab
nasilsinizi bakalim ogleden sonra gelemedim yaaa :delphin: ama cok mutluyum kilo verdim ya azcik delirdim sevincten delikafadulden
gecmisi okudum ama aklimda kalan tek $ey ceylanin mesajini alinti yapmi$ kallisimin mesaji
cok guldum ona:roflol:
insallah devaminida getirebilirim aslinda gercekten ciddiye alinca cok guzel kilolar veriyozda niye cabuk bikiyoz anlamiyom bu sefer diyorum hep bu sefer 60 lari gormeliyim
allahim sen kurtar bizi bu yaglardan yaa kelebekler gibi 1 2 3 bizde ucalim artik
neyse tum takimimi beni openleri cok opup kacinci olmusuz bakem iyi aksamlar hepinize

ooooooooo Asyam kilo vermişsin alkisalkisalkis Bu gidişle daha verirsin inşallah..:lepi:

selam millet
annem demek yakışlı ziyaretindedin demek haa. süper. ben arkadaşlarımın bebeklerini unutamıyorumki seni hayal dahi edemiyorum yaa.

asyam okul telaşı sizede bizede zor sen dükkan dükkan eksik tamamlamak için gezmişsin bende kitapçı kitapçı bu sene nasıl bir kitap takip etsem çocuklara neleri aldıracağım telaşındayım. yani madolyonun iki yüzüde telaşlı.

ceylanım hoşgeldin şeker yaa sana bişi soracam unutuyorum. sen kaç aydır kullanıyorsun bu gliforu ve başladığından bu yana ne kadar kilo verdin

kallistem sen vidaları bir kez daha sık canım. Biz toparlandık hadi şimdi kardeş takımın toparlanmasını istiyoruz siz bizi çok toparladınız şimdi biz yardıma hazırız. Ne gerekiyorsa yaparız.

hadi arkadaşlar gayret hepimizin amacı kilo vermek değil mi? kilo vermek isteyen verir.
edeindiğim tecrübe sık paylaşım yapmak kilo vermeyi beyinde ilk sıraya koymak demek ve daha kolay kilo verilmesi demek. paylaşım düşünce kilo verme işi de beynimizde rafa kalkıyor.

herkese günaydın bayanlar Şeniz birazdan bugünkü sınavıma gidicem kaydirigubbakcemile4 ondan sonra da boşum biraz temizlik yapayım diyorum. dün marketi almışız heralde daha onları yerleştiremedim abartmışız biraz yer falan açmak lazım bi sürü kaydirigubbakcemile3 bi de utanmadan dün akşam yemeği yedim rezillik di mi neyse bayramdan sonraya kadar 64 de kalayım da naparsam yapiyim ben kendime böyle bi söz verdim ha olur da inersem tadından yenmez o ayrı kaydirigubbakcemile3 ondan sonra herkesin dediği gibi bomba gibi patlarız şakkıdı dün gören birkaç tanıdık çarşıda aaaaaaa ne kadar zayıflamışsın aaaaaa tanıyamadım oo inanmıyorummmm falan dediler anam bi hoşuma gitti bi gerindim sormayın :roflol: insanın emeğinin karşılığını görmesi ne güzel bişey yaaa aç yattığım gecelere kurban olayım bee :roflol: :roflol:

neyse ben kalkayım hazırlanayım az sonra ceylan dayanır kapıya kaydirigubbakcemile3

cok tesekkür ederim melisim amin canim benim. avatarindaki kizinmi melisim? allahim bir melek gibimasallah:nazar: bahti güzel olur insallah:Saruboceq:
kadisim cok tesekkür ederim canim ya gercekten cok seker kerata bir günde nasil özlüyorum bilsen gülersin halime

evet kızım ablacım. 13 aylık oldu.
minicik şeyler ama çok özletirler kendilerini benim de annem ve ablam çıkmazlardı hiç bizden

günaydinlarrrr.
cok sogudu burasi ya inanilmaz..yagmur camur offffff. yaz gecmiste sonbahar gelmis bile cabucak..
benimkiler gelir az sonra evimi barkimi toparliyayim biraz. bir pazarim var zaten. cumarteside calismak kötü oluyor. ama 92 saat borcum varya onu ödüyorum yavas yavas. 74 saat kaldi. bu ay sonundada okula gönderiyorlar beni. hay allahim sen büyüksün. bu yastan sonra pc ögenecegim. hatta sonunda sinavi bile var. isyerine müdürmü yapacaklar beni nedir :roflol::roflol::roflol:
sonra ugrarim sekerler.a.s.

Back
X