• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi günler kardeş takımımın güzel insanları :))
bugün nasılsınız bakalım?
szlerden rica etsem beni kırmazsınız herhalde, oruçlu olmayan dostlar şimdi bir büyük bardak su içseler ve bir fincan yeşil çay miss gibi demlenmiş olanından nasıl olur :))

oruçlu olanlarda iftardan sonra içerler değilmi :))

selam kızlar... nasılsınız bugün?? nasıl gidiyor??
ramazanda zor ama toparlanmaya başladınız mı?? valla bizim takımda tatilde çok kötüydü ama yeni arkadaşlar takıma renk getirdi....
bu hafta 5.takım ve 13.takımın haftası olsun ...
siz birinci olun bizde ikinci :))

canlarım merhabalar...
ün ani bir sürprizle ablam bana geldi.. geçen hafta rahatsızlanmıştı bende gidemedim diye çok üzülüyordum doktorda kesin dinlenmen gerek demiş oda ben ancak kardeşimde dinlenebilirim diye düşünüp atlayıp trene gelmiş büyük kızıyla beraber ayy çok mutlu oldum gerçi sağlığından rahatsız oldum stresten zona olmuş tüm eklemlerinde aşırı ağrı ve şişme var dayanamıyor bazen ağrıya filan yarın buradada gideceğiz doktora.. bu yüzden hiç gelip yazamadım yazılanlarıda okuyamadım fırsat bulunca gelip okurum... kardeş takımdan misafirlerimiz varmış ve sanırım bazı teklifler fikirler gelmiş ben dediğim gibi bakamadım ama benim yokluğumdada değerlendirebilirsiniz aklınıza bir şe gelmesin bende yarın bakabilirim diye umuyorum.. hepinizi öpüyorum huzurlu sağlıklı geceler dilerim...

kallistem geçmiş olsun ablana. Umarım en kısa zamanda toparlar.

tam destek hep destek diyosunuz super otesi bisiy bence biz bunca destege haftaya derece yapariz insallah tesekkurler
allahim cok tatlisiniz yaa ne diyebilirim cok sagolun teskurler bende bugun itibariyle azcik beslenmeme ceki duzen vereyim cuma kardes sozu kilo vericem bu kadar destege karsi bos durmamaliyim diye dusunuyorum sagolun kizlar
hepimiz icin guzel bir hafta olur insallah butun takimimi cook opup kardes takima tekrar teskkurler ediyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım inşallah dereceye girelim ilk ikiyi biz kapalım :kedi:

selam kızlar... nasılsınız bugün?? nasıl gidiyor??
ramazanda zor ama toparlanmaya başladınız mı?? valla bizim takımda tatilde çok kötüydü ama yeni arkadaşlar takıma renk getirdi....
bu hafta 5.takım ve 13.takımın haftası olsun ...
siz birinci olun bizde ikinci :))

dosbam da aynı şeyi söylemiş.

selamlarrrrrr.
ay bu ne güzel kardes takim.zemuszemuszemuszemus
hepsini tek tek öpesim geliyor..opuyorumnanaktan
cedric hayatim hava günesliyken güzelde aksamlari cok soguk. sabahlari 4 dereceye kadar düsüyor.
isten geldim saat 21.00 de bir dus alacagim hala üseniyorum. cok soguk ya

hanımlar nasılsınız?

malum havalar soğudu ve yağmurlar başladı, su içmekte zorlanabilirsiniz bu havalarda diye bugün ki tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim. normal içme suyumun içine çok az sıcak su katarak çok az ılık su elde ettim içine birkaç damla limon suyu... o kadar kolay bir içimi oldu ki :))

yaptıüımız diyetlerin işe yaraması için su içmemiz şart :))

sağlıklı kilo vermeler canlarım....

canlarım merhabalar...
ün ani bir sürprizle ablam bana geldi.. geçen hafta rahatsızlanmıştı bende gidemedim diye çok üzülüyordum doktorda kesin dinlenmen gerek demiş oda ben ancak kardeşimde dinlenebilirim diye düşünüp atlayıp trene gelmiş büyük kızıyla beraber ayy çok mutlu oldum gerçi sağlığından rahatsız oldum stresten zona olmuş tüm eklemlerinde aşırı ağrı ve şişme var dayanamıyor bazen ağrıya filan yarın buradada gideceğiz doktora.. bu yüzden hiç gelip yazamadım yazılanlarıda okuyamadım fırsat bulunca gelip okurum... kardeş takımdan misafirlerimiz varmış ve sanırım bazı teklifler fikirler gelmiş ben dediğim gibi bakamadım ama benim yokluğumdada değerlendirebilirsiniz aklınıza bir şe gelmesin bende yarın bakabilirim diye umuyorum.. hepinizi öpüyorum huzurlu sağlıklı geceler dilerim...

Ayyy canım benim çok sevindim bizler daima burdayız sen ablacığınla ilgilen gurbetlik nedir en iyi gurbettekiler anlar ..mafoldumben
Geçmiş olsun opuyorumnanaktan

gunaydin herkeze bugun erkenciyim sahurdan sonra uyku tutmadi 2 saat sonra cocuklari okula gotururum ssonrada biraz uyurum heralde
bide efe civitti okula gitmem diye tutturdu ilk 2 gun çok hevesli çok istekli iken $imdi biraz mizmizlanmaya kaprisler yapmaya ba$ladi hatta ilk iki gun ak$sam yemeginden hemen sonra hadi beni okula gorturun diye agliyodu $imdi gitmiycem diye agliyo
ogretmen ogleden sonralari evde kalsin zaten burdada hep uyuyo sadece çali$an annelerin çocukari gelsin demi$ e oda hakli okulda uyuyacagina evde uyusun diyo
neyse ak$am lari yeme i$ini biraz azalttik suyu çogalttik $imdilik çok rahatim in$allah sahurlarida hafif atlatip boyle devam ederiim cuma gunu guzel yansir tartiya
karde$ takimla birlikte bizim takimida oper ve sevgilermi yollarim birazdan karde$ takimada ugrarim opuyorumnanaktan ben biraz foruma dolanayim

Son düzenleme:
Günaydın cnlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize hepsini okumasamda biraz göz attım mesajlara öpüyorum hepinizi...

herkese gunaydın.yavas yavas hersey normale dönüyor hayatımda.artık sabah erkenden gelmelere bıle basladım.1 gr bıle ıstahım yok ya.dun 1 porsıyon cog kofte dısında hıcbısey yemedım.sımdıde 1 dl ekmek agzımda buyudu resmen zor yuttum.gullaç yapmısdım 3 gundur dolapda duruyor.evde meyve kalmamıs gıdıp alıym belkı yerım.istanbul cok yagmurlu havada bırden serınledı.gece havlu elbısemle uyuyakalmısım sabah usuyerek kalkdım.

5.takımın güzel ve zarif bayanları nasıllar bakalım bizimkiler uğramış ama ben birtürlü uğrayamamıştım vallahi bende daha b hafta kendime geldim sizler nasılsınız rejim diyet açlık ramazan nasıl gidiyor bakalım

canlarım merhabalar...

canım kalisim çok geçmiş olsun geçen sene arkadaşımda zona olmuştu baya sıkıntılı bi dönem ama geçici olması iyi kendisine çok iyi baksın vede geçmiş olsun

selam kardeş takımın çıtır ve zarif bayanları.umarım herkesler iyidir.kaçgündür uğramak istiyorum ama fırsatım olmuyor,malum işe başladım.işyerinde şusıralar yoğunluk yok ama başımdaki kalabalıktan giremiyorum nete.kendi takımıma bile doğrudürüst uğrayamaz oldum.neyse düzelir inşallah.sziler neler yapıyorsunuz.nasılgidiyorkilo verme işi. taktiği olan varsa söylesin lütfen.ben bu sıralar iyice durdum.malumunuz ramazanda etkiliyor. gerçi çok abartmamaya çalışıyorum ama tekrardan vermem lazım çok kilo kaldı ya zorlanıyorum şimdi. bol bol yeşil çay içmenizi öneririm bayanlar bol derken 2 yada 3 fincan.mideyi rahatlatıyor gerçekten.neyse çok konuştum hepinizi öpüyorum.

selam sekerparelerim..a.s.
sabah erken kalkip masaja gittim hayatimda ilk defa.
lij drenajimi ne diyorlar türkcesini bilmiyorum. bacaklarim su topluyorda bakalim faydasi olacakmi.
sordum maSAJ YAPAN KADINA TUZSUZ YEMEK DISINDA NE YAPABILIRIMKI SU TOPLAMIYAYIM DEDIM KILO VER DEMESINMI:kızgın:
SANKI COK KOLAY
pazardan domates al der gibi. kilo ver diyor.
herkes iyidir insallah ben yorgun gibiyim yürüyerek döndüm eve. cok iyi geldi hava fena degil

merhabalar canlar :))
gününüz aydın ve güzel olsun...

bu cuma bence iki kardeş takım olarak çok güzel sonuçlar alacağız...
kişisel tecrübelerinizi paylaşırmısınız bizlerle... ben epey bir sayfa okudum ama böyle bir bilgiye rastlayamadım...

sevgilerimle, oruçlu olmayan arkadaşlar hadi birer fincan bitki çayı içelim :) sonrada bir 500 ml su :))

lij drenajimi ne diyorlar türkcesini bilmiyorum. bacaklarim su topluyorda bakalim faydasi olacakmi.
sordum maSAJ YAPAN KADINA TUZSUZ YEMEK DISINDA NE YAPABILIRIMKI SU TOPLAMIYAYIM DEDIM KILO VER DEMESINMI:kızgın:
SANKI COK KOLAY
herkes iyidir insallah ben yorgun gibiyim yürüyerek döndüm eve. cok iyi geldi hava fena degil

ayy kıyamam ben sana, bazı insanlara ne kolay geliyor kilo ver demek...
bitki çaylarından idrar söktürücü özelliği olanlara ağırlık versen vücudunda toplanmış olan suyu atmakta yardımcı olur...

SANKI COK KOLAY

ablacığım boşver bikere bende hamama gitmiştim kadın masaj yapıyordu sen hamilemisin dedi gıcık olmuştum yok değilim dedim ama ben kıpkırmızı gerçektende kolay zannediyolar yada biz kolayınamı kaçıyoruz acaba bilmiyorum ki

oo ne güzel kardeş takım misafirliğe gelmiş bize a.s. hoşgeldiniz her zaman bekleriz kaydirigubbakcemile5

sabahtan beri mutfaklarda yemek pişiriyorum yarınki misafirler için.. önden yapayım dedim ya yarına zorluk olmasın..

dün kıyafet alıcam demiştim ya pek bişey bulamadım, bi tane kumaş kapri aldım hem de 38 bedennn :teytey: bi de oturdu ki sormayınnn.. pazar günü iftarda abarttıgım için dün sadece yeşil elma yedim gün boyu.. bugün 63 leri gördüm :dance: bu sabah da kahvaltı ettim yine bugünü de yeşil elmayla geçiştiricem yarın misafirlerle yicem çünkü. sonraki gün de oruca başlarım zaten..

kilo verme tiyoları soran arkadaşlar. benimkiler şöyle.. çok su içmek, yeşil çay içmek, her yere yürüyerek gitmek, yasaklı şeyler yediğinizde veya çok kaçırdığınızda davetlerde falan ertesi gün sadece meyve yemek, 5 gün 5 gıda diyeti vsvs.. sağlıklı mıdır değil midir bilmiyorum ama artık 38 beden giyorummm 44 den düşerektennn kaydirigubbakcemile2

SANKI COK KOLAY
''kilo ver'' ne kadar kolay söyleniyor.okadar kolay olsa zaten zayıf olurduk dimi.üzülme ablacım,bunlarla moralimizi bozarsak hiç düzelemeyiz. dilerim sağlığına kavuşursun hayırlısı ile. inşallah da birazcık kilo verirsin kaç kilosun ablacım sen.gerçi kilo çizelgesi varmı dikkat etmedim ama.

oo ne güzel kardeş takım misafirliğe gelmiş bize a.s. hoşgeldiniz her zaman bekleriz kaydirigubbakcemile5

sabahtan beri mutfaklarda yemek pişiriyorum yarınki misafirler için.. önden yapayım dedim ya yarına zorluk olmasın..

dün kıyafet alıcam demiştim ya pek bişey bulamadım, bi tane kumaş kapri aldım hem de 38 bedennn :teytey: bi de oturdu ki sormayınnn.. pazar günü iftarda abarttıgım için dün sadece yeşil elma yedim gün boyu.. bugün 63 leri gördüm :dance: bu sabah da kahvaltı ettim yine bugünü de yeşil elmayla geçiştiricem yarın misafirlerle yicem çünkü. sonraki gün de oruca başlarım zaten..

kilo verme tiyoları soran arkadaşlar. benimkiler şöyle.. çok su içmek, yeşil çay içmek, her yere yürüyerek gitmek, yasaklı şeyler yediğinizde veya çok kaçırdığınızda davetlerde falan ertesi gün sadece meyve yemek, 5 gün 5 gıda diyeti vsvs.. sağlıklı mıdır değil midir bilmiyorum ama artık 38 beden giyorummm 44 den düşerektennn kaydirigubbakcemile2
marifetli hanımın hali başka oluyor canım.
aynı beden giyiyoruz. bende gerçi 2 beden söz konusu üst 36 alt 38 bende nerdeyse 42 beden giyordum anca bukadar düşürebildim.gerçi ben biraz etli butluyum. yeşil elma demişken bizim bahçede sürüsüne bereket ah bide yesem ya.aslında çok severim ama yemiyorum bugünden itibaren bende yeme kararı aldım. öptüm.

reyhan ablacım 74.5 kiloymuşsun 70 kiloya bişey kalmamış hadi bi gayret atıverelim hepberaber üstünden onları.

Back
X