Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

henüz ayrılmadın derinciğim şimdi gideceğim merak etme bizde yeni toparladık durumu bu hafta alıştırma yaptık yarından sonrada iyice düzeleceğiz inşallah.. çoğunlukla buradayız bekleriz... sık sık beraber olursak motive o kadar ayakta kalıyor unutmayın ayrı kalmak yaramıyor..

gunaydınlar hanımlar.pazarın rehavetını atamadım henuz ancak gelebıldım.pazar gunlerı 48 saaate cıksın ıstıyorum ya.yetmıyor hıvbıdeye.evıme tasınalı 5 ay oldu ve bu surede ıkıncı kez esımle yalnız bır pazar gecırdık vede evımızde.duzensızlıgımı anlayın ısde.yenı arkadaslar hosgeldınız.uzun uzun tanısacak vaktımız olacak nasıl olsa.chocalate lıstenı cok begendım.bende bu hafta salata yemeyı dusunuyorum butun hafta .hafta sonu dıyet dısı seyler yedım.ıslak hamburger goturdum.cok canım cekdı dun.tartıda bı degısıklık yok ama bakalım.bugun buralardayım ins

gunaydınlar hanımlar.pazarın rehavetını atamadım henuz ancak gelebıldım.pazar gunlerı 48 saaate cıksın ıstıyorum ya.yetmıyor hıvbıdeye.evıme tasınalı 5 ay oldu ve bu surede ıkıncı kez esımle yalnız bır pazar gecırdık vede evımızde.duzensızlıgımı anlayın ısde.yenı arkadaslar hosgeldınız.uzun uzun tanısacak vaktımız olacak nasıl olsa.chocalate lıstenı cok begendım.bende bu hafta salata yemeyı dusunuyorum butun hafta .hafta sonu dıyet dısı seyler yedım.ıslak hamburger goturdum.cok canım cekdı dun.tartıda bı degısıklık yok ama bakalım.bugun buralardayım ins

Kesinlikle katılıyorum ..Hepinize iyi haftalar kaydirigubbakcemile5

aebencim hoşgeldin canım iyisin umarım...

sabahtan beri buralarda sallanıyorum gelen giden yok ceylanım uğradı onu unutmayalım cedricim vede, ama gelen kaçtı bende kaçayım :))

aebencim hoşgeldin canım iyisin umarım...

sabahtan beri buralarda sallanıyorum gelen giden yok ceylanım uğradı onu unutmayalım cedricim vede, ama gelen kaçtı bende kaçayım :))
iyiyim kalişim teşekür ederim . şu kalan kilolarımıda verirsem süper olacagım ....kaydirigubbakcemile4
takımlarda neden hareket yok ya anlamıyorum bi türlü kafamçokkarıştıistekmi kalmadı herkeste ne .:umursamaz:
ben başlıyorum artık kurbana kadar hedefim var 62 kilo olmak istiyorum umarım başarırım . sen ne alemdesin .:1hug: mehalim yogun galiba pek giremiyor .
diger arkadaşlar ablalar nasıllar ben bu günlerde pek giremedim de. :kedi:
umarım herşey yolundadır .....a.s. hepinize kocaman öpüçükler.a.s.

ya sana birşey soracağım,
şimdi ben haftanın 3 günü geç kalkıyorum ya.alışmışım geç uyanmaya,erken uyanamıyorum.ben diyetin saatlerini farklı yapsam nasıl olur?? bugün erken kalktım ama sersem gibiyim..acaba geç uyansam ona göre yiyip içsem,etkisi azalır mı kallis sultan??

eee kallisim başladın mı diyete,ben başladım.şuana kadar iyi gitti,1 elmam ve akşama sebzem kaldı..bakalım...sen ne yaptın?

Ahh çikolatım gelmiş hoşgeldin canım... başladım başladım ama böyle bir can sıkıntısı var içimde yalnızlıktanmı bunaldım nedir bu yüzden arada ufak tefek şeyler atıştırdım ama öğleden sonra kendimi engelledim ve toparladım akşam ne sebze yapsam diye düşündüm sonra brokoli haşlamaya karar verdim sen ne yapacaksın çikolatım...

ya sana birşey soracağım,
şimdi ben haftanın 3 günü geç kalkıyorum ya.alışmışım geç uyanmaya,erken uyanamıyorum.ben diyetin saatlerini farklı yapsam nasıl olur?? bugün erken kalktım ama sersem gibiyim..acaba geç uyansam ona göre yiyip içsem,etkisi azalır mı kallis sultan??

yok canımmm neden azalsın ki etkisi sadece daha sık yemen gerekir opuyorumnanaktan

Ahh çikolatım gelmiş hoşgeldin canım... başladım başladım ama böyle bir can sıkıntısı var içimde yalnızlıktanmı bunaldım nedir bu yüzden arada ufak tefek şeyler atıştırdım ama öğleden sonra kendimi engelledim ve toparladım akşam ne sebze yapsam diye düşündüm sonra brokoli haşlamaya karar verdim sen ne yapacaksın çikolatım...

lahana vardı biraz evde, yeşil biberle ve soğanla karıştırıp çoık az bir çorba yapacağım kendime.yanına da salata yapıp yiyeceğim. sebzeyi biraz bol tutacağım ama sanırım sorun olmaz değil mi...
bu arada brokoli süper bir seçim... yasak olmasa da onu yağlayıp tuzlayıp limonlayıp yesek :)))

diyeti pazar günü sonlandırıp,1 ya da 2 hafta(karar vermedim daha) normal diyetimi yapacağım.sonra yine bu diyeti..sanırım 1 ay için, 3 hafta normal diyet,1 hafta şok diyet mantıklı olur değil mi...?ne dersiniz arkadaşlar??

herkese selammm a.s.
bijo nun dikiş hayatı başlamadan bitti kaydirigubbakcemile3 sabah 9 - öğleden sonra 4 yapmışlar kurs saatini.. e otur otur bi kalktım dogrulamıyorum belim kopmuş. tabi teğel meğel sürekli öne de eğildim yani anlicanız bir daha gitmicem allah korusun yine o ağrıları çekmek asla ama asla istemiyorum şu anda bile kopuyor belim yarına anca düzelir :bbo:

sabah simit yedim bi tane, öğlen kursta 1 tane burcak bisküvi, 2 tane de cubuk kraker yedim (paket değil yalnız adet her ikisi de :roflol: ) eski bijo olsaydı bunlar adet değil paket olurdu sırnaşık şey şimdi eve gelince de 1 dilim ekmek, 1 tabaktan daha az nohut yedim.. akşama da tarçınlı sütümü içtim mi tamam. yalnız hiç su içemedim bugün oralarda wc ye gitmiyim diye. eve de bi geldim su bitmiş. az önce sipariş verdim artık ne zaman gelirse başlicam içmeye bismillah..

kallisim ve çikolatım diyetinizde başarılar diliyorum opuyorumnanaktan eyvah perşembeye az kaldı elma günüme yani :roflol:

ay inşallah çikolatım ben uzun zamandır diyetten kopuk olduğum için 2 filan veririm sonra bir duraksarım diye düşündüm inşallah ikimizde veririz bu arada reyhan ablamda gelse artık yaaa oda başlasa..

brokoliyi haşlayınca pul biber az limon maydanoz ile süslemeyi düşündüm hatta sarmısakta fena olmaz bu sos gibi yapabilirim ay ağzım sulandı .. yediklerini fırsat buldukça yaz çikolatımda fikir olsun bende yazacağım çünkü..

bijocum yaaa bende bir hevesle bekliyordum seni neler yaptın diye ilk cümleni okuyunca kahkaha atmışım farketmeden ortancam okuldan geldi bir şeyler atıştırıyor nasıl merak etmiş anne neye güldün öyle diyor :)) ay üzüldüm yaa.. bak benimde evime 2 bina yakın kurs var hem çok iyi bildiğim daha önce kursiyerim olan bir öğretmenden aynı şeyleri öğrenme istemedim hemde süre dediğin gibi uzun ağrılar sızılar oturmak bize göre değil bu yüzden hiç başını ağrıtma kallis dedim oturdum evde ama sen pek hevesliydin üzüldüm bijom yaa..

çikolatım belki geldiğinde olmam öperim :))

Back
X