- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.361
4. takımdaydım canım senin adın da tanıdık. sanırım 2 sene geçti benim yarıştığım zamandanMerhabalar.
Kullanıcı adı çok tanıdık ama sanırım tanışmıyoruz. :)
Eski üyelerdeniz ama bayadır yoktum.
Rakibemm, geldim geldim. Var mı yeni rakiben bakayım?
Canım Allah hepimiz için hayırlısını verir, üzüldüm. Sen hayat dolu bir kadınsın, iki çocuğunla ve tüm sevdiklerinle uzun, güzel, musmutlu yıllar geçir.Tatlım kötü günler geçirdim. Bebek dustu.Hastanede çok yattım. Bildiğin perişanlık yanı.
Kilo almaya bile fırsatın olmadı anlayacagin.
Seval bi izin almak istedi ama kaptan vermedi.
Tayin işi noldu tatlım kolayladinmi?hayır rakibem yok sen gelene kadar bekledim
Amin hepimize mutluluk ve sağlık versin Rabbim.Canım Allah hepimiz için hayırlısını verir, üzüldüm. Sen hayat dolu bir kadınsın, iki çocuğunla ve tüm sevdiklerinle uzun, güzel, musmutlu yıllar geçir.
Çok sevindim o mendeburdan kurtulduğuna. Hayırlı olsun.Arkadaşlar sanırım Cuma günü yeni iş yerimde başlicam hayırlısıyla o zamana kadar giremiyorum.. ay rakibem de gelmiş çok mutlu oldum yaaa
4. takımdaydım canım senin adın da tanıdık. sanırım 2 sene geçti benim yarıştığım zamandan
hayır rakibem yok sen gelene kadar bekledim
Arkadaşlar sanırım Cuma günü yeni iş yerimde başlicam hayırlısıyla o zamana kadar giremiyorum.. ay rakibem de gelmiş çok mutlu oldum yaaa
Çok sevindim o mendeburdan kurtulduğuna. Hayırlı olsun.
yok daha ucamiyor. İzne ayrıldı aslında arada uğruyor. Dün uğradı hastalanmış maalesef.
Seval senin ustune rakibe koklarmı fıstık. Tayin işleri var bu hafta yoğun pek giremiyor.
Kilo alma topigindekiler çok guzel kilo aldırıyor diye bebe bisküvi si yiyolar haberin olsun.
Anaaammmm ben bilmmiyordum, çok da severim :) küçücük minik bişey ya nasıl olur nasııııllll :))))aman deneme başta mutluluktan uçuyosun yaparken açlıktan halsizlikten ölüyosun.....
1 gün sırf yumurta haşlama
1 gün sırf patates haşlama
1 gün sırf sebze
1 gün sırf meyve
1 gün sırf tavuk
1 kilo patates yiyip doymadık biz o patates günü :))) açıız diye söylendik durduk....
maşallah valla....
kızzııım bebe bisküvisi kraker neee.... adam gibi yumurta neyim yesene..... bebe bisküvisini kilo almak isteyip alamayanlara tavsiye ediyolar :))
Ben de seni sorcaktım kaç gündür aklımdasın, buraya yazmaya oturunca unutuyorum. Nooldu bize gülüm yaaaAfiyet olsun bende aynı Durumdayım balon gibi sistim
Biz kuzenler arasında pek zayıf yok hepimiz az çok kiloluyuz. Bir tek dayımın küçük kızı var sopa gibi. Biz toplanınca seni kuzenlikten atıcaz diye dalga geçiyoruz. Seni 36 bedenle napalım kız burda:))))Günaydın kızlar dün kendime mont aldım 36 beden:)
Kilo vermiyorum ama incelmisim.
Hem de nasıl yaa, hem davul hem barut gibiyim :))Günaydın,
Kız ne nazlandi sizin misafirler ya.
Sıkıntı yapar insana..
Vallahi kaptanım okumayı da severim ama üşendim yani o kadar uzunkızlar dünki menümü yazayım kızın bana
sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 lokma ekmek
4 zeytin
öğle
yarım lavaşa tavuk döner
1/2 keçi boynuzu
ara
1 kare bitter
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık fasülye
2 kaşık pilav
slata ve yoğrt
akşam komşuya gittim kahve içemeye
içime canavar kaçar demiştim yaa komşu neler neler ikram etti sormayın
2 çeşit cezerye
badem
badem ezmesi
kavala kurabiyesi
ama ben sadece 3 tane badem fındık büyüklüğünde badem ezmesi ile kurtulabildim anca bu kadar az yiyebildim
su
2-3 lt civarı
spor
6,5 km yürüyüş
Çok geçmiş olsun, insan hasta olunca hayatta ne gereksiz şeylerle uğraşıyoruz diye düşünüyor, halbuki herşeyin başı sağlık. Klasik laf ama doğruOvv, afiyet olsun kaptanım.
Koruma dönemi nasıl gidiyor?
Kaptanım, seninle konuştuk sonrasında öyle bir hasta oldum ki fenaydı. Nefes alamamaya başladım. Doktora gitmeyi sevmem ama acile gidip serum falan yedim. Uyurken, nefes alamayıp uyanıyordum. Şükür toparlanmaya başladım.
Anaaammmm ben bilmmiyordum, çok da severim :) küçücük minik bişey ya nasıl olur nasııııllll :))))
Ben de seni sorcaktım kaç gündür aklımdasın, buraya yazmaya oturunca unutuyorum. Nooldu bize gülüm yaaabi daha mı test yapsam acaba?
Biz kuzenler arasında pek zayıf yok hepimiz az çok kiloluyuz. Bir tek dayımın küçük kızı var sopa gibi. Biz toplanınca seni kuzenlikten atıcaz diye dalga geçiyoruz. Seni 36 bedenle napalım kız burda:))))
Hem de nasıl yaa, hem davul hem barut gibiyim :))
Vallahi kaptanım okumayı da severim ama üşendim yani o kadar uzun
Çok geçmiş olsun, insan hasta olunca hayatta ne gereksiz şeylerle uğraşıyoruz diye düşünüyor, halbuki herşeyin başı sağlık. Klasik laf ama doğru
Şefi.Memnun oldum Toprakcım.
Süpersin rakibem, hadi o zaman yarış zamanı.
Cumaya kadar müsade, sonrasında biliyorsun. :)
Ayy Kollontai de gelsin de düğünü anlatsın..
Ben o tarihte Eskişehirdeydim aslında, uğrayacaktım ama bir anda başka bir şey çıktı.
Rakibem, hayırlı olsun yeni yerin. Umarım güzellikler getirir. Diyet nasıl gidiyor? Eşin devam mı diyetisyenliğini yapmaya?
Aaa mendebur kimmiş kiii
Öyle yapacak bisey yok.Anaaammmm ben bilmmiyordum, çok da severim :) küçücük minik bişey ya nasıl olur nasııııllll :))))
Ben de seni sorcaktım kaç gündür aklımdasın, buraya yazmaya oturunca unutuyorum. Nooldu bize gülüm yaaabi daha mı test yapsam acaba?
Biz kuzenler arasında pek zayıf yok hepimiz az çok kiloluyuz. Bir tek dayımın küçük kızı var sopa gibi. Biz toplanınca seni kuzenlikten atıcaz diye dalga geçiyoruz. Seni 36 bedenle napalım kız burda:))))
Çok geçmiş olsun, insan hasta olunca hayatta ne gereksiz şeylerle uğraşıyoruz diye düşünüyor, halbuki herşeyin başı sağlık. Klasik laf ama doğru
ne koruması tatlım yaa 70 oldum bende şimdi liste dışı hesap vermeye başladım 5 kg vermem lazımOvv, afiyet olsun kaptanım.
Koruma dönemi nasıl gidiyor?
Kaptanım, seninle konuştuk sonrasında öyle bir hasta oldum ki fenaydı. Nefes alamamaya başladım. Doktora gitmeyi sevmem ama acile gidip serum falan yedim. Uyurken, nefes alamayıp uyanıyordum. Şükür toparlanmaya başladım.
aşağı yukarı tatlım ne iyi oldu geldiğin amaKız birliğin benim çene dusuktur. Bi çırpıda anlativerdim.
Geçmiş olsun hava degisikligindendir.
Ben dönemi bir ay oldu galiba yaniliyormuyumtoplight kaptanım?
Şefi.
Öyle yapacak bisey yok.
Kızlar ben cikmaliyim gorusuruz baaaay.
ne koruması tatlım yaa 70 oldum bende şimdi liste dışı hesap vermeye başladım 5 kg vermem lazım
sana da geçmiş olsun tatlım yaaa
aşağı yukarı tatlım ne iyi oldu geldiğin ama
kızlar küçük oğluşuma bere örüyorum bi ara modeli atayım size bebelere örün
Kızlar ben cikmaliyim gorusuruz baaaay.
36 üst canım ne gezer degirmentasi gibi yimAnaaammmm ben bilmmiyordum, çok da severim :) küçücük minik bişey ya nasıl olur nasııııllll :))))
Sen izinlimiydinnMerhabalarr..
Takımda kimsecikler kalmamıştır dedim ama muska ve kollontai burada sanırım sevindim.
Kaptanım da buradadır.
Güzel bir dönüş yapmak istiyorum.
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?